Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

numer: 509
numer chip: 985121017348732
imię: LUKA
Malutka i wzrostem i wiekiem amstaffka Luka trafiła do łódzkiego schroniska będąc na progu swojego psiego życia. Czemu tak się stało, czy już tak szybko znudziła się właścicielowi. Przywiązana, do schroniskowego płotu, porzucona zdezorientowana trafiła do ogólnego boksu, gdzie musi walczyć o byt, kawałek cieplej budy, jedzenie w miscez innymi psami, a przecież jest jeszcze taka malutka.
Los suni nie jest lekki,nie umie walczyć o swoje "prawa" i często odchodzi od miski głodna i pokrzywdzona. Sunia jest zbyt łagodna i delikatna na schroniskowe warunki. Grozi jej niebezpieczeństwo ze strony silniejszych i bardziej przebojowych wspólokatorów.
Czy jej "dzieciństwo" będzie mijać w schroniskowym boksie umieszczonym na samym końcu schroniska, gdzie trafiają tylko najwytrwalsi poszukiwacze psich nieszczęść ?
Czy długo będzie czekała na człowieka, który ją wypatrzy i zabierze do bezpiecznego, kochanego domu?

Ta malutka kuleczka pięknie otwiera się na ludzi i zupełnie im ufa.Nie zna jeszcze złych stron życia , nie rozumie, że to człowiek ją tak skrzywdził porzucając w wyniku czego trafiła do schroniska.

Luka będzie mądrym psiakiem jeśli trafi w ręce odpowiednich opiekunów, dlatego szukamy dla niego domku, który zapewni jej dobrą opiekę, miłość i troskę.
Sunia, posiada wszystkie szczepienia, jest odrobaczona i zachipowana.

Zainteresowanych adopcją proszę o kontakt z wolontariuszkami :
Ania (po godz.16 i w weekendy) 518 490 709 [email protected], Agnieszka 503 30 50 77 [email protected] Monika 600 04 29 68

Posted

Isadora7 napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

a ja nie dostałam od ciebie?

A bo Ty już tutaj wcześniej zawitałaś :)
Ale mogę przesłać hi...

Posted

Slicznotka - ja mysle, ze jej tez najlepiej wykupic pakiecik ogloszen... taka slicznotka mala z pewnoscia szybko zwoci czyjas uwage :) Heh, szkoda, ze nie mam tyle miejsca, zeby wszystkie te piekne sunie przetrzymywac.