KateBono Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Przyszła już odpowiedż od Tigerka?:evil_lol: Quote
Ajula Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 może się zrzucimy i kupimy mu w prezencie telefonik, żeby sam mógł do nas smsy wysyłać :D Quote
rytka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='KateBono']Przyszła już odpowiedż od Tigerka?:evil_lol:[/QUOTE] nie ,chyba juz o mnie zapomiał -tyle atrakcji,wszystko nowe...wiedziałam,ze to łobuz a ja do takich mam słabość;)dam mu jeszcze troche czasu niech sie znudzi to moze zateskni. Quote
KateBono Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Ajula']może się zrzucimy i kupimy mu w prezencie telefonik, żeby sam mógł do nas smsy wysyłać :D[/QUOTE] Ja telefon mam i mogę go podrzucić Tigerkowi ale nie wiem gdzie:lol: Quote
rytka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 razem pisalismy KB mysle,ze Tigerek to taka bystrzacha ,ze bedzie potrafił skombinowac sobie telefonik tylko ,zeby chcial zadzwonic:diabloti: Quote
Ajula Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='rytka']razem pisalismy KB mysle,ze Tigerek to taka bystrzacha ,ze bedzie potrafił skombinowac sobie telefonik tylko ,zeby chcial zadzwonic:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: racja! Quote
stonka1125 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jak wszyscy tak tutaj niecierpliwie czekają to wkleję maila od domku, domek jest mi znany i łeb nadstawiłam za niego, jak domek nawali to Gonia nie tylko nogi z tyłka mi powyrywa ale i o resztę kończyn sie niepokoję.... To proszę [B]Cześć Aniu, Jesteśmy po pierwszej dobie z Tigerem. Jest bardzo grzeczny i cały czas uśmiechnięty. Mamy z nim wiele pociechy! Pozdrawiam, M. [/B] Quote
Ajula Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kochana Stoneczko dzięki !! to jest bardzo ładny mail :loveu: Quote
rytka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zazdrosna jestem to moja usmiechnieta grzeczna pociecha...poczekaj stonka za miesiac beda zakochani na amen to taki pies,ze palce lizac ... ps.i nic nie tesknii;/na bank nie dali mu zadzwonic... Quote
KateBono Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cieszę się z tak super wiadomości, chłopak wie jak się zachować i zdobyć serca nowych domowników- w końcu to " wychowanek " Rytki:lol: Quote
stonka1125 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='rytka']zazdrosna jestem to moja usmiechnieta grzeczna pociecha[/QUOTE] Też bym była, dlatego z piątki moich psich tymczasowiczek dwie już nasze, dwie następne pewnie też już zostaną i tak to u mnie wygląda, jedną tylko wyadoptowałam i też tęsknię a to już przeszło rok minął......... Quote
KateBono Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='rytka']zazdrosna jestem to moja usmiechnieta grzeczna pociecha...poczekaj stonka za miesiac beda zakochani na amen to taki pies,ze palce lizac ... ps.i nic nie tesknii;/na bank nie dali mu zadzwonic...[/QUOTE] Sprawdż maila może Tigerek dorwał się do kompa:evil_lol: Quote
rytka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 dzwonił-jest zachwycony rodziną nową,rodzina zdziwiona,ze pies gada-bo on nie szczeka tylko pyskuje jakby chciał przemówic,co to bedzie jak zobacza ,ze potrafi na wątki na dogo wchodzic,dzwonić:)oczywiscie wiadomo,ze pyskowac bedzie jak my bedziemy go ciuckać i mówic przymilnym głosem kiedy mówi sie stanowczo nie wolno,zostaw -to bystrzacha wie,ze nie ma co dyskutować.Powiem Wam,ze wiadac rodzina ta bedzie potrafila docenic jego inteligencje(są w planach szkolenia),cieszyc sie z jego szalenstw-bo przy nim nie jest nudno,smutno nigdy.Juz sa zachwyceni a wiem,ze kazdego dnia z Tigerem człowiek kocha go mocniej-przerabiałam to na sobie i cała rodzina moja. ciesze sie ze taki dom mu sie trafił odrazu mi lepiej bo juz miałam załamke,ze nie biore juz psa na dt bo deprecha murowana po rozstaniu(wstałam o 13 tej,upiekłam ciasto i sama je zjadłam itd.)tęsknota-egoistyczne uczucie nie pozwalalo mi sie nalezycie cieszyc z szczęscia Tigera ale kiedy sie słyszy taki entuzjazm i zachwyt w głosie nowej Pani Tigerowej to juz mi mija depresja i jak tylko uporam sie z małym remoncikiem a potem odprawie gosci to czekam na kolejnego tymczasa-bo bez psa w domu to jest TRGEDIA. Quote
Ajula Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='rytka']dzwonił-jest zachwycony rodziną nową [/QUOTE] super !! :multi: :multi: ..........ale że bez psa w domu jest TRAGEDIA to masz rację :) Quote
KateBono Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cieszę się że Tigerkowi znalazł się taki dobry domek - będzie tam na pewno szczęśliwy:lol:. Twoje tymczasy Rytko są wspaniałe , sama się o tym przekonałam:lol:. Dom bez psiaka to pusty dom, coś w nim brakuje:shake:. Myślę, że nie powinnaś długo zwlekać i pomóc następnemu psiakowi. Twoje fotorelacje są wspaniałe i nie mogę się doczekać kiedy będą następne:evil_lol: Quote
rytka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Ajula'] ..........ale że bez psa w domu jest TRAGEDIA to masz rację :)[/QUOTE] Ajula ja pisałam ,ze TRGEDIA a nie TRAGEDIA poprawiasz mi ort.? Quote
Ajula Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='rytka']Ajula ja pisałam ,ze TRGEDIA a nie TRAGEDIA poprawiasz mi ort.?[/QUOTE] jak widzisz moja droga wspieram Cię wszędzie, gdzie tylko mogę :evil_lol: Quote
Akrum Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Tigerek kochany trafił do superaśnego domku :) jak się cieszę :) Quote
Ajula Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Tigerku kochany tęsknimy za Tobą........ Quote
stonka1125 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 U Tigera wszystko ok, widziałam dzisiaj zdjęcia szczęśliwego psiura z jego koleżanką Surką (sunia rodziców nowej pani), jutro waryjot idzie do szkoły, chodzi przede wszystkim o chodzenie na smyczy a bardziej o "wyrywność" do innych psów, baaaaardzo chciałam wam foty pokazać ale karta od aparatu nie chciała współpracować z moją maszynerią, czekam na maila z fotami, dodam tylko (co pewnie nie jest dziwne), że wszyscy w matołku zakochani po uszy :):):) Quote
rytka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='stonka1125']U Tigera wszystko ok, widziałam dzisiaj zdjęcia szczęśliwego psiura z jego koleżanką Surką (sunia rodziców nowej pani), jutro waryjot idzie do szkoły, chodzi przede wszystkim o chodzenie na smyczy a bardziej o "wyrywność" do innych psów, baaaaardzo chciałam wam foty pokazać ale karta od aparatu nie chciała współpracować z moją maszynerią, czekam na maila z fotami, dodam tylko (co pewnie nie jest dziwne), że wszyscy w matołku zakochani po uszy :):):)[/QUOTE] stonka nie matołek najwyżej waryjot to sie moge sie zgodzić- Tigus to geniusz a wiadomo każdy geniusz to troche waryjot. ciesze sie,ze pojdzie do szkoły na bank bedzie najlepszy w klasie;) moj skarbus ...ciagle jestem zazdrosna,ze oni maja takiego fajnego psa a ja juz nie:/ Quote
KateBono Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Wspaniałe wieści :sweetCyb:! Rytko, to na otarcie łez , weż na razie kiciulę. Wiem , że to nie to samo co Tigerek albo inny piesio:lol: Dziękuję , że zagłosowałaś na kiciulki. Quote
Ajula Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='rytka']...ciagle jestem zazdrosna,ze oni maja takiego fajnego psa a ja juz nie:/[/QUOTE] za dwa dni możesz mieć :( właśnie zadzwonił Krzysiek,który jedzie autostradą z Poznania w stronę Warszawy, że na wysokości Łowicza na stacji benzynowej od miesiąca koczuje niczyja suka owczarka, facet ze stacji powiedział, że siedzi już na parkingu miesiąc i żebrze o żarcie u kierowców TIRÓW :placz: za dwa dni będzie Krzysiek wracał i może ją zabrać, ale DOKĄD?? Quote
Ajula Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 oto ona :( sama nie wiem, czy to owczarek? na pierwszym zdjęciu owczarkowa, na drugim mniej muszę jej założyć wątek, ale co to da? psiaków koczujących na stacjach benzynowych jest w Polsce mnóstwo ale ona to sunia - za chwilę będą kolejne bezdomniaki :placz: [IMG]http://img825.imageshack.us/img825/6785/20100904316.jpg[/IMG] [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/8391/20100904328.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts