Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KateBono']Przyszła już odpowiedż od Tigerka?:evil_lol:[/QUOTE]

nie ,chyba juz o mnie zapomiał -tyle atrakcji,wszystko nowe...wiedziałam,ze to łobuz a ja do takich mam słabość;)dam mu jeszcze troche czasu niech sie znudzi to moze zateskni.

Posted

[quote name='Ajula']może się zrzucimy i kupimy mu w prezencie telefonik, żeby sam mógł do nas smsy wysyłać :D[/QUOTE]

Ja telefon mam i mogę go podrzucić Tigerkowi ale nie wiem gdzie:lol:

Posted

[quote name='rytka']razem pisalismy KB mysle,ze Tigerek to taka bystrzacha ,ze bedzie potrafił skombinowac sobie telefonik tylko ,zeby chcial zadzwonic:diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol: racja!

Posted

Jak wszyscy tak tutaj niecierpliwie czekają to wkleję maila od domku, domek jest mi znany i łeb nadstawiłam za niego, jak domek nawali to Gonia nie tylko nogi z tyłka mi powyrywa ale i o resztę kończyn sie niepokoję....
To proszę
[B]Cześć Aniu,
Jesteśmy po pierwszej dobie z Tigerem. Jest bardzo grzeczny i cały czas
uśmiechnięty. Mamy z nim wiele pociechy!
Pozdrawiam, M.

[/B]

Posted

zazdrosna jestem to moja usmiechnieta grzeczna pociecha...poczekaj stonka za miesiac beda zakochani na amen to taki pies,ze palce lizac ...

ps.i nic nie tesknii;/na bank nie dali mu zadzwonic...

Posted

[quote name='rytka']zazdrosna jestem to moja usmiechnieta grzeczna pociecha[/QUOTE]
Też bym była, dlatego z piątki moich psich tymczasowiczek dwie już nasze, dwie następne pewnie też już zostaną i tak to u mnie wygląda, jedną tylko wyadoptowałam i też tęsknię a to już przeszło rok minął.........

Posted

[quote name='rytka']zazdrosna jestem to moja usmiechnieta grzeczna pociecha...poczekaj stonka za miesiac beda zakochani na amen to taki pies,ze palce lizac ...

ps.i nic nie tesknii;/na bank nie dali mu zadzwonic...[/QUOTE]

Sprawdż maila może Tigerek dorwał się do kompa:evil_lol:

Posted

dzwonił-jest zachwycony rodziną nową,rodzina zdziwiona,ze pies gada-bo on nie szczeka tylko pyskuje jakby chciał przemówic,co to bedzie jak zobacza ,ze potrafi na wątki na dogo wchodzic,dzwonić:)oczywiscie wiadomo,ze pyskowac bedzie jak my bedziemy go ciuckać i mówic przymilnym głosem kiedy mówi sie stanowczo nie wolno,zostaw -to bystrzacha wie,ze nie ma co dyskutować.Powiem Wam,ze wiadac rodzina ta bedzie potrafila docenic jego inteligencje(są w planach szkolenia),cieszyc sie z jego szalenstw-bo przy nim nie jest nudno,smutno nigdy.Juz sa zachwyceni a wiem,ze kazdego dnia z Tigerem człowiek kocha go mocniej-przerabiałam to na sobie i cała rodzina moja.

ciesze sie ze taki dom mu sie trafił odrazu mi lepiej bo juz miałam załamke,ze nie biore juz psa na dt bo deprecha murowana po rozstaniu(wstałam o 13 tej,upiekłam ciasto i sama je zjadłam itd.)tęsknota-egoistyczne uczucie nie pozwalalo mi sie nalezycie cieszyc z szczęscia Tigera ale kiedy sie słyszy taki entuzjazm i zachwyt w głosie nowej Pani Tigerowej to juz mi mija depresja i jak tylko uporam sie z małym remoncikiem a potem odprawie gosci to czekam na kolejnego tymczasa-bo bez psa w domu to jest TRGEDIA.

Posted

[quote name='rytka']dzwonił-jest zachwycony rodziną nową
[/QUOTE]
super !! :multi: :multi:
..........ale że bez psa w domu jest TRAGEDIA to masz rację :)

Posted

Cieszę się że Tigerkowi znalazł się taki dobry domek - będzie tam na pewno szczęśliwy:lol:.

Twoje tymczasy Rytko są wspaniałe , sama się o tym przekonałam:lol:.

Dom bez psiaka to pusty dom, coś w nim brakuje:shake:. Myślę, że nie powinnaś długo zwlekać i pomóc następnemu psiakowi.
Twoje fotorelacje są wspaniałe i nie mogę się doczekać kiedy będą następne:evil_lol:

Posted

[quote name='Ajula']
..........ale że bez psa w domu jest TRAGEDIA to masz rację :)[/QUOTE]

Ajula ja pisałam ,ze TRGEDIA a nie TRAGEDIA poprawiasz mi ort.?

Posted

[quote name='rytka']Ajula ja pisałam ,ze TRGEDIA a nie TRAGEDIA poprawiasz mi ort.?[/QUOTE]
jak widzisz moja droga wspieram Cię wszędzie, gdzie tylko mogę :evil_lol:

Posted

U Tigera wszystko ok, widziałam dzisiaj zdjęcia szczęśliwego psiura z jego koleżanką Surką (sunia rodziców nowej pani), jutro waryjot idzie do szkoły, chodzi przede wszystkim o chodzenie na smyczy a bardziej o "wyrywność" do innych psów, baaaaardzo chciałam wam foty pokazać ale karta od aparatu nie chciała współpracować z moją maszynerią, czekam na maila z fotami, dodam tylko (co pewnie nie jest dziwne), że wszyscy w matołku zakochani po uszy :):):)

Posted

[quote name='stonka1125']U Tigera wszystko ok, widziałam dzisiaj zdjęcia szczęśliwego psiura z jego koleżanką Surką (sunia rodziców nowej pani), jutro waryjot idzie do szkoły, chodzi przede wszystkim o chodzenie na smyczy a bardziej o "wyrywność" do innych psów, baaaaardzo chciałam wam foty pokazać ale karta od aparatu nie chciała współpracować z moją maszynerią, czekam na maila z fotami, dodam tylko (co pewnie nie jest dziwne), że wszyscy w matołku zakochani po uszy :):):)[/QUOTE]

stonka nie matołek najwyżej waryjot to sie moge sie zgodzić- Tigus to geniusz a wiadomo każdy geniusz to troche waryjot.
ciesze sie,ze pojdzie do szkoły na bank bedzie najlepszy w klasie;)
moj skarbus ...ciagle jestem zazdrosna,ze oni maja takiego fajnego psa a ja juz nie:/

Posted

Wspaniałe wieści :sweetCyb:! Rytko, to na otarcie łez , weż na razie kiciulę. Wiem , że to nie to samo co Tigerek albo inny piesio:lol: Dziękuję , że zagłosowałaś na kiciulki.

Posted

[quote name='rytka']...ciagle jestem zazdrosna,ze oni maja takiego fajnego psa a ja juz nie:/[/QUOTE]
za dwa dni możesz mieć :(
właśnie zadzwonił Krzysiek,który jedzie autostradą z Poznania w stronę Warszawy, że na wysokości Łowicza na stacji benzynowej od miesiąca koczuje niczyja suka owczarka, facet ze stacji powiedział, że siedzi już na parkingu miesiąc i żebrze o żarcie u kierowców TIRÓW :placz:
za dwa dni będzie Krzysiek wracał i może ją zabrać, ale DOKĄD??

Posted

oto ona :( sama nie wiem, czy to owczarek? na pierwszym zdjęciu owczarkowa, na drugim mniej
muszę jej założyć wątek, ale co to da? psiaków koczujących na stacjach benzynowych jest w Polsce mnóstwo
ale ona to sunia - za chwilę będą kolejne bezdomniaki :placz:

[IMG]http://img825.imageshack.us/img825/6785/20100904316.jpg[/IMG]

[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/8391/20100904328.jpg[/IMG]