Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mariusz pp']Z Okazji Dnia Kobiet wszystkiego najlepszego i dużo sił do dalszej dalszej pracy :Rose:[/QUOTE]
Szu wysłał nam wczoraj bazarkowe fanty ze specjalnymi dopalaczami, żeby 'kieleckie" silniejsze były:evil_lol:.

Posted

[quote name='wegielkowa']Szu wysłał nam wczoraj bazarkowe fanty ze specjalnymi dopalaczami, żeby 'kieleckie" silniejsze były:evil_lol:.[/QUOTE]

Wąglikowo - proszę nie zużyć wszystkich dopalaczy :p

Mariuszku - dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='mariusz pp']Z Okazji Dnia Kobiet wszystkiego najlepszego i dużo sił do dalszej pracy :Rose:[/QUOTE]
Dziękujemy i na imprezkę zapraszamy (bezalkoholowe;))
[URL=http://smayliki.ru/smilie-1002086247.html][IMG]http://s17.rimg.info/5a66f541fe085c41e8ad7172569c018f.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='wegielkowa']Szu wysłał nam wczoraj bazarkowe fanty ze specjalnymi dopalaczami, żeby 'kieleckie" silniejsze były:evil_lol:.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy mariuszowi pp za życzenia:):).

Ale nie wiem, czy to , o czym pisze wegielkowa , to nie jakaś próba "skorumpowania kieleckich działaczek":diabloti::evil_lol:.

Posted

[quote name='erka']

Ale nie wiem, czy to , o czym pisze wegielkowa , to nie jakaś próba "skorumpowania kieleckich działaczek":diabloti::evil_lol:.[/QUOTE]

Chyba na próbę już za późno, bo jak wiarygodne źródła niosą od dawna się tym trudnicie :evil_lol:

Posted

[quote name='eliza_sk']Chyba na próbę już za późno, bo jak wiarygodne źródła niosą od dawna się tym trudnicie :evil_lol:[/QUOTE]
Dlaczego beze mnie?!!!!:cool3::cool3::cool3:
A może ja też, tylko nic o tym nie wiem?!!!:roll:
Erciu powiedz,że masz chociaż jeden domek dla naszych psiaków w zanadrzu, bo się chyba załamę (ię):placz:

Posted

Działaczki (super określenie:evil_lol:, kojarzy mi się z komuną) dzielimy na skorupowane i nieskorumpowane.
Ostatnio uczestniczyłam na dogo w wielkim korupcyjnym łańcuszku, do którego namówiła mnie (czyli skorumpowała) Rudzia Paloma Blanca:diabloti:.

A moją Wyrocznię Erosławę korumpuję codziennymi komplementami i bezgranicznym oddaniem:modla:. Muszę Ją korumpować, żeby nie zwiała z dogo, bo przecież ma już 72lata i ma prawo być zmęczona bombardującymi telefonami burocków:cool1:

Posted

Savahna nic sie nie martw, my tez niedawno dopiero zostałyśmy oświecone w tym temacie:cool3::evil_lol:.

Ale przejdźmy do tematów poważnych, czyli psów:). Jedynie na Tinkę jest chętna pani, zobaczymy jak to będzie. Mnóstwo telefonów o tego białego szczeniaczka z Mąchocic , którego juz nie ma, proponuje inne, ale nie chcą.
Niestety reszta szczeniaków, jak również dorosłe nie maja powdzenia:shake:.
Sorry, był jeden telefon o Azję z Olsztyna, chłop miał pretensje,jak powiedziałam,ze na taką odległośc nie dowieziemy:cool3:.

Posted

[quote name='malagos']W łapaniu psów dobra jest węgielkowa- ma jakąś metodę na czworaka, i to tyłem, czy jakoś tak........:diabloti:[/QUOTE]

Jakaś ukryta kamera by się przydała ;)

[quote name='wegielkowa']Działaczki (super określenie:evil_lol:, kojarzy mi się z komuną) dzielimy na skorupowane i nieskorumpowane.
Ostatnio uczestniczyłam na dogo w wielkim korupcyjnym łańcuszku, do którego namówiła mnie (czyli skorumpowała) Rudzia Paloma Blanca:diabloti:.

A moją Wyrocznię Erosławę korumpuję codziennymi komplementami i bezgranicznym oddaniem:modla:. Muszę Ją korumpować, żeby nie zwiała z dogo, bo przecież ma już 72lata i ma prawo być zmęczona bombardującymi telefonami burocków:cool1:[/QUOTE]

Cóż było robić o nieskorumpowana wcześniej działaczko dogo - mariusz pp mnie na drogę korupszyn sprowadził ...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Jakaś ukryta kamera by się przydała ;)

Cóż było robić o nieskorumpowana wcześniej działaczko dogo - mariusz pp mnie na drogę korupszyn sprowadził ...[/QUOTE]
Rudziu, niestety, zobacz, co jeden facet na dogo może narobić:-o.. Wszystkie nas skorumpował:evil_lol: I to czym:oops::oops:

Rudziu, co do malagosowego postu- tak, jak napisała- skradam się, maszerując na czworaka i do tyłu, podnosząc lewą tylną nogę, udając, że obsikuję trawkę.

Posted

[quote name='wegielkowa']Rudziu, niestety, zobacz, co jeden facet na dogo może narobić:-o.. Wszystkie nas skorumpował:evil_lol: I to czym:oops::oops:[/QUOTE]

Mnie nie skorumpował :placz:

Chociaż może jednak, a ja niczego nie zauważyłam :oops:
Majtasy mi się na głowę (za)rzuciły, czy jak?:-o

Posted

[quote name='erka']S
Sorry, był jeden telefon o Azję z Olsztyna, chłop miał pretensje,jak powiedziałam,ze na taką odległośc nie dowieziemy:cool3:.[/QUOTE]

Z Olsztyna, też miałam tel o moją Bajkę. Dziwne, że gość szuka w naszym rejonie.

Posted

[quote name='eliza_sk']Z Olsztyna, też miałam tel o moją Bajkę. Dziwne, że gość szuka w naszym rejonie.[/QUOTE]

Bo w naszym regionie panuje korupcja i brzydkie psy wydaje się na łańcuch :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Roszpunka']Mnie nie skorumpował :placz:

Chociaż może jednak, a ja niczego nie zauważyłam :oops:
Majtasy mi się na głowę (za)rzuciły, czy jak?:-o[/QUOTE]
No to za karę siedzisz w klubie nieskorumpowanych:diabloti:

Posted

Korupcja nie korupcja, ale niech no mi kto zrobi banerek dla Lolki, co to u Jaagi sie zasiedziała, co? Plisssss ogromniaste. Bo juz trace sily do dziada, zasiedzial sie i nie chce isc do nowego domu. Trza jakies czary odprawiec. A moze czarownice dzialaczki by cos wymyslily, jakies zaklecia wypedzajace, co?:)
A to link do Loli:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216247-*-*-MATKA-spod-szpitala.-Male%C5%84ka-LOLA-szuka-wspania%C5%82ego-domu.."]http://www.dogomania.pl/threads/216247-*-*-MATKA-spod-szpitala.-Male%C5%84ka-LOLA-szuka-wspania%C5%82ego-domu..[/URL]

Bede mega wdzieczna.

Posted

[quote name='divia_gg'] [B]niech no mi kto zrobi banerek dla Lolki,[/B] co to u Jaagi sie zasiedziała, co?
Bede mega wdzieczna.[/QUOTE]
Agata umi.:p Linssi chyba tez....:roll:

Posted

[quote name='Roszpunka']Bo w naszym regionie panuje korupcja i brzydkie psy wydaje się na łańcuch :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
tak, tak, ja pamiętam, był takowy epizod:diabloti:

Posted

Na akcji fb zgłosiły się 4 DT - nie sprawdzone -
w Lublinie - na jakiegoś mikruska bo Pani ma mieszkanie 19 m i psa
w Sosnowcu - dwie panie emerytki + zapsiona koleżanka obok z dobrym wetem niedaleko
w Krakowie pani zapsiona ale oferuje DT dla szczeniaka nawet takiego do wykarmienia, albo jakiegoś małego psiaka bo jej starszy pies boi się większych

[URL]https://www.facebook.com/events/350993828278660/[/URL]

Posted

Roszpunko nie wieszaj się , możesz się sama skorumpować jako wolnolatające ogniwo ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/224104-amp-amp-quot-chwy%C4%87my-si%C4%99-za-r%C4%99ce-quot-dla-Pixi-!!!-Do-30.03[/url]