Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariolka napisał(a):
na hotel potrzeba min 300zł. brakuje 250... :(

Zeby uzbierac trzeba pw wyslac. Ja obiecialam juz to robic na 2 watkach i dopoki nie uzbieram trzeciego nie moge wziac.

Posted

trzeba bardziej wątek rozprowadzić po ludziach, bo szybko spada i nie każdy ma okazję przeczytać. Na południu pod Warszawą jest hotelik w Jeziórku, tam pan brał 10 zł za kojec, niezależnie ile psów, ale oczywiście w granicach rozsądku, przy dwóch nie byłoby problemu. Jednak hotelik ten powinien być raczej miejscem przejściowym, bo niestety psiaki stamtąd nie są wyprowadzane na spacer, a kontakt z człowiekiem maja przy sprzątaniu i karmieniu. Mimo wszystko to zawsze jakieś czasowe rozwiązanie. Kojce są z budami i swodobnie zmieszą się tam dwa psiaki.

Posted

[quote name='asiulek-85']Ten hotelik przejściowy to lepsze wyjście niż życie przy budach...[/QUOTE]

też prawda, do tego dodatkowe zabezpieczenie, że psy nie znikną gdzieś nagle... i daje jakiś czas na szukanie dalszych rozwiązań, a pan jest miły i ugodowy, hotelik jest przy jego domu, do tego płaci się z dołu.

Posted

Kmurdz wielkie dzięki! :loveu: Jak uda nam się uzbierać deklaracje na sunie to wyślę numer konta fundacyjnego. Macie racje, że wątek trzeba lepiej rozreklamować ale ja niestety nie mam teraz takiej możliwości. :( Poproszę ludzi na NK o powstawianie ich na swoje profile.

Tripti czy masz telefon do tego hoteliku?
Kogo można prosić o zrobienie banerku?