Nitro Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Agnieszka jest chyba tylko w niedzielę, za to ta młoda, sympatyczna jest, ale nie mam do niej zaufania. Jeśli będzie słuchać Ewy to się wyrobi :) Dostałam dziś tel. od P., który jest z amelynowym psem na działce, że jak startuje do biegu (ludzie za bramą, koń, krowa) to odpycha się z 4 łap podobno. Zobaczymy. Może ten tydzień przerwy przy okazji podziała uspokajająco na zabiegi na bieżni, może to była kwestia tego ogona, że się tak wyrywała z wody a my głupie ludzie nie ogarnęliśmy. dr Ewa twierdzi, że ona ma tam czucie Quote
sleepingbyday Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 oby, oby. a ta młoda, to świadkowałam, jak ustawiała ewę. wiec nie jestem jakas optymistyczna. doktor ewa nie ejst typem alleluja i do przodu, a moda jest i się rządzi. taki charakter, czy orzy okazji słucha, to się w przyszłosci okaze. Quote
Nitro Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 (edited) Teraz uwaga, uwaga najnowsza moda prosto z wybiegów z Paryżewa :D Trochę szanelka, trochę dolczunia i mina jak prawdziwej modelki ;) Promień skrętu psa jak w tankowcu :D [IMG]http://wstaw.org/m/2014/07/21/DSC_0056.JPG[/IMG] Edited July 21, 2014 by Nitro Quote
Nitro Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Amelynum n ogonie, opona na szyi- przenośny odbiornik do przechwytywania sygnału obcych ;) Quote
Nitro Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Wczoraj jak wróciliśmy opona była zdjęta, być może za luźno ją zapięłam. Na ogonie mniej włosów. Dziś ścisnę mocniej i z utęsknieniem czekam na kong! Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 no, miała sporo czasu to i zdjęła. nic a nic się nie dziwię. Quote
Nitro Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Pies magik, opona nie zdjęta, ogon wylizany...:shake: Pies udaje, że nie wie o co chodzi. Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 no bo nie wie - co się czepiasz, twój ogon?? Quote
Hope2 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 się uśmiałam :) :D Kurna-a może te sprawne inaczej to naprawdę kosmici są? ;) fakt niezaprzeczalny-potrafią zrobić rzeczy, których nie powinny fizycznie dokonać...a i zupełnie sprawne psy wielu rzeczy nie potrafią dokonać? ;) Pozdrawiam cieputko Quote
Nitro Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='sleepingbyday']no bo nie wie - co się czepiasz, twój ogon??[/QUOTE] No nie mój, ale jak tak dalej pójdzie to sobie pół ogona zje i skończy się antybiotykiem :( [quote name='Hope2']się uśmiałam :) :D Kurna-a może te sprawne inaczej to naprawdę kosmici są? ;) fakt niezaprzeczalny-potrafią zrobić rzeczy, których nie powinny fizycznie dokonać...a i zupełnie sprawne psy wielu rzeczy nie potrafią dokonać? ;) Pozdrawiam cieputko[/QUOTE] Może faktycznie zrobiłam z psa nieświadomie nadajnik :P Tośka wcale nie uważa się za kalekę i w tym może być cały ambaras :) Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 nie uważam, zeby to było aż takei dziwne z tym dmuchanym kołnierzem. co było do udowodnienia, hue hue. Quote
Nitro Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 No nic to jak dziś będzie powtórka z rozrywki, pojadę po abażur a oponę oblekę poszewką i zrobię legowisko dla kotów ;) Ewentualnie jak będę zmuszona do oglądania jakiegoś nudnego filmu zamienię oponę w podtrzymywacz głowy ;) Wątpie czy ktoś będzie chciał odkupić niedziałający produkt :razz: Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 ja mam abażur jak chcesz. będę dziś wieczorem na grochowie, bo nocuje u siostry. tylko daj miznać smsem, żebym nie zapomniała go spakować, jak będę w domu. Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 na zośkę jest ona ma wiele szersza szyje? Quote
Nitro Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Tośka ma obwód szyi 36 cm, ale musi być dłuższy od pyska, chyba 30tka (tak wetka mówiła), cokolwiek to znaczy. Quote
sleepingbyday Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 rozmiar zapewne, co mi przypomniało, ze jak wet stazystę ganiał do magazynu po nasz kołnierz, to mówił 28. Quote
Nitro Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Najbardziej nieszczęśliwy pies na świecie... smaczki ma w nosie, zdejmijcie mnie to białe, szajstwo! :cry: Quote
Nitro Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Coś czuję, że po dzisiejszym dniu sąsiedzi będą mieli dość Tośki... :shake: Quote
sleepingbyday Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 zoska, jak jej wet załozył abażur, to panikowala totalnie. zdjełam i siedziałam z nią w domu, na zmianę z róznymi nianiami :-) Quote
Nitro Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 No u nas się tak nie da niestety :( Żal mi jej strasznie, ponieważ się o wszystko obija, zestresowana jest, ale nawet w nocy jak jesteśmy dobiera się do ogona :shake: Nie mam kogo z nią zostawić. Quote
Hope2 Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 pomiziaj Tosię ode mnie :) może się przyzwyczai do abażura? Quote
Nitro Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Jak wróci z działki to pomiziam :) Mam nadzieję, że się przyzwyczai, nie ma innego wyjścia :) Quote
Recommended Posts