Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka jest chyba tylko w niedzielę, za to ta młoda, sympatyczna jest, ale nie mam do niej zaufania. Jeśli będzie słuchać Ewy to się wyrobi :)
Dostałam dziś tel. od P., który jest z amelynowym psem na działce, że jak startuje do biegu (ludzie za bramą, koń, krowa) to odpycha się z 4 łap podobno. Zobaczymy. Może ten tydzień przerwy przy okazji podziała uspokajająco na zabiegi na bieżni, może to była kwestia tego ogona, że się tak wyrywała z wody a my głupie ludzie nie ogarnęliśmy. dr Ewa twierdzi, że ona ma tam czucie

Posted

oby, oby.
a ta młoda, to świadkowałam, jak ustawiała ewę. wiec nie jestem jakas optymistyczna. doktor ewa nie ejst typem alleluja i do przodu, a moda jest i się rządzi. taki charakter, czy orzy okazji słucha, to się w przyszłosci okaze.

Posted (edited)

Teraz uwaga, uwaga najnowsza moda prosto z wybiegów z Paryżewa :D Trochę szanelka, trochę dolczunia i mina jak prawdziwej modelki ;) Promień skrętu psa jak w tankowcu :D
[IMG]http://wstaw.org/m/2014/07/21/DSC_0056.JPG[/IMG]

Edited by Nitro
Posted

Wczoraj jak wróciliśmy opona była zdjęta, być może za luźno ją zapięłam. Na ogonie mniej włosów. Dziś ścisnę mocniej i z utęsknieniem czekam na kong!

Posted

się uśmiałam :) :D
Kurna-a może te sprawne inaczej to naprawdę kosmici są? ;) fakt niezaprzeczalny-potrafią zrobić rzeczy, których nie powinny fizycznie dokonać...a i zupełnie sprawne psy wielu rzeczy nie potrafią dokonać? ;)

Pozdrawiam cieputko

Posted

[quote name='sleepingbyday']no bo nie wie - co się czepiasz, twój ogon??[/QUOTE]

No nie mój, ale jak tak dalej pójdzie to sobie pół ogona zje i skończy się antybiotykiem :(
[quote name='Hope2']się uśmiałam :) :D
Kurna-a może te sprawne inaczej to naprawdę kosmici są? ;) fakt niezaprzeczalny-potrafią zrobić rzeczy, których nie powinny fizycznie dokonać...a i zupełnie sprawne psy wielu rzeczy nie potrafią dokonać? ;)

Pozdrawiam cieputko[/QUOTE]

Może faktycznie zrobiłam z psa nieświadomie nadajnik :P Tośka wcale nie uważa się za kalekę i w tym może być cały ambaras :)

Posted

No nic to jak dziś będzie powtórka z rozrywki, pojadę po abażur a oponę oblekę poszewką i zrobię legowisko dla kotów ;) Ewentualnie jak będę zmuszona do oglądania jakiegoś nudnego filmu zamienię oponę w podtrzymywacz głowy ;)
Wątpie czy ktoś będzie chciał odkupić niedziałający produkt :razz:

Posted

No u nas się tak nie da niestety :( Żal mi jej strasznie, ponieważ się o wszystko obija, zestresowana jest, ale nawet w nocy jak jesteśmy dobiera się do ogona :shake: Nie mam kogo z nią zostawić.