asiaf1 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 niestety Pani, z którą wiązałyśmy duże nadzieje nie odpowiada już nawet na smsy :-( Quote
anielica Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 asiaf1 napisał(a):niestety Pani, z którą wiązałyśmy duże nadzieje nie odpowiada już nawet na smsy :-( :-( :-( :-( Quote
Ada-jeje Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cyganku nie spij tylko doku szukaj prosze ! Quote
Tiger Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cyganek jest już długo w hoteliku.....:-( To naprawdę spokojny , i bardzo grzeczny pies....... Nie lubi tylko samców....... Ale jak był u mnie to w ogóle nie reagował na mojego Tigera ........trochę tylko ganiał koty.........ale tylko trochę ....... Quote
beka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jeśli potrzebne fotki to ja zrobie ale dopiero w sobotę , za dnia.. Quote
*Gajowa* Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dzieki beka - umowimy się w sobotę. A cioteczki opiekunki Cyganka chyba nie zauważyły, że nasz bohater nie jest obecnie nigdzie ogłaszany !!! A może się mylę ? Najlepiej gdyby osoba ogłaszająca podawała link do aukcji - mogłabym przypominać... zapomnieć rzecz ludzka... Quote
anielica Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=169456687 Eurocity: http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php?v=Potwierdz&s=9956&k=tndczzUApnWnKKbVCqx1BDp Quote
Tiger Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nasz psi senior jest szczęśliwy u Gajowej ........ ale to hotelik .............. On potrzebuje własnego domu !!!!!! Quote
*Gajowa* Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Teraz jestem spokojna, że świat wie o Cyganku... Beka dzięki i czekam jutro... A Cyganek ubiegłą zimną noc i dzisiejszą bardzo mroźną spędza na kołdrze w przedpokoju... tak, że nie martwcie się że mu duuupka zmarznie... Quote
Tiger Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Oooooooooooooooo!!!!! Na kołdrze ?! Ależ się powodzi naszemu staruszkowi ...:multi: :multi: :multi: U nas dziś - teraz - już -15 stopni ..........brrrrrrrrr......... Biedne psiaki w schronisku ...........:placz: A Cygane doopkę grzeje na kołderce......... Kto go w końcu pokocha ? Quote
Pitty Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tylko zeby kolderki nie unicestwil , jak futra i swetra ;):evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Też miałam takie obawy co do kołderki ale Cyganek ją uszanował. Ciocia beka obficiła dziś Cygusia a więc czekamy... Quote
beka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Obiecane fotki Najpierw Cyganek podchodził z rezerwą do pani fotograf Niestety nie wyszło zdjęcie jak Cyganek daje łapke :( Quote
anielica Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Fajne stere Cyganiątko Żeby tak domek jakiś się znalazł... :oops: Quote
*Gajowa* Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dziękujemy cioci bece za fotki - fajnie wyszły. Na trzecim zdjęciu widać, że prawe oczko łzawi. U weta jeszcze nie byliśmy - ostatnio trochę zaległosci powstało - aktualnie Cyganek ma opłacony pobyt do 14.02. włącznie. Quote
asiaf1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 *Gajowa* napisał(a):Dziękujemy cioci bece za fotki - fajnie wyszły. Na trzecim zdjęciu widać, że prawe oczko łzawi. U weta jeszcze nie byliśmy - ostatnio trochę zaległosci powstało - aktualnie Cyganek ma opłacony pobyt do 14.02. włącznie. Gajowa: po pierwsze przepraszam, że nie byłam w sobotę, musiałam natychmiast jechać do Oskarka do Otrębus po drugie najprawdopodobniej w czwartek będę już miała pieniądze na koncie to wpłacę za Cyganka czy udałoby Ci się pojechać z nim do weta? zapłacę za wizytę ale nie mogę osobiście tam być. Quote
Tiger Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Słuchajcie ......... Moim zdaniem nie ma potrzeby jechać do weta ...(zwłaszca , że z pieniązkami krucho) Oko wygląda zupełnie dobrze - to łzawienie to wynik jakiegoś maleńkiego stanu zapalnego w oczku......... Wystarczy zapuścić mu krople lub maść..... Jeśli jest problem z kupieniem, to proszę Cię, Gajowo o podanie mi swojego adresu na PM - jutro kupię rano w aptece (wcześniej skonsultuję się z wetką) i wyślę priorytetem - paczka dojdzie na wtorek . Myślę , że zapuszczenie mu kropli czy maści przez kilka dni zaleczy mu ten stan zapalny...... Czekam na adres i jutro wysyłam ...... Quote
Pitty Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 W ubieglym tygodniu wplacilam troche pieniazkow na Cyganka.Nastepne musza byc w drodze (moja Mama miala wplacic). Do gory Cyganku!!!!:loveu: Quote
anielica Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Gajowa, proszę Cię o podanie nr konta na pw. Postaram się przynajmniej w części zapłacić zaleglości, jakie się uzbierały. Quote
anielica Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Cyganek cały czas prosi o domek! Quote
beka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Można to oczko przemywac zielem świetlika. Quote
Tiger Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dziś wysłałam maśc do oczu dla Cyganka ....... To maśc z antybiotykiem , więc powinna szybko zlikwidować stan zapalny oczka... Quote
Recommended Posts