Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula jesli możesz to wstawiaj na pierwszych stronach psiaków info że mają allegro oki? lub nie mają . ułatwi mi to selekcję psów do allegro. zapisuję sobie ale nie jestem w stanie przelecieć każdego wątku old poczatku do końca. oczywiście chodzi mi o wątki założone przez ciebie :)

Posted

Greta była bardzo zadowolona i potraktowała swoje bycie w tym miejscu bardzo terytorialnie.Jak Tapi zbliżył się się do nich z Mamanabank to Greta skoczyła do niego z zębolami i złapała go za kark.Tapi był bardzo zdziwiony,nie spodziewał się tego.Wszystko dobrze skończyło się.

Posted

argusiowa napisał(a):
dziewczyny nie chcę zapeszać ale ktoś naszą Gretę obserwuje na allegro :) trzymajcie kciuki aby to był ten jeden właściwy najlepszy na świecie ktoś dla Grety :)

Ciii... nie oddycham i się nie napalam ... Bo czasem nic z tego obserwowania nie wychodzi... ale trzymam mocno kciuki !!!

Posted

Nasza piękna Greta - wyładniała dzięki Grażynce nie do poznania no i stosunek się zmienił, już nie jest nieufna stałą przy kracie i patrzyła co to ja trzymam wielkiego w ręku i zakrywam tym twarz ;-)

a taaaakie mam piękne futerko

wkleiłam zdjęcia również na pierwszą stronę do pierwszego mojego postu u Grety, bo jak ktoś wejdzie to od razu zobaczy nasza piękność

Mamanabank zabierz proszę ostatnie zdjęcie albo środkowe, albo które chcesz na łowicki ok, bo już sama nie wiem...ostatnie jest takie proste i smutne akurat i rozczulające, a środkowe ukazuje całą Gretę - oceń i wklej