Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem dopiero.
to jest tak: wysyłamy kolejno do uzytkowników PW wiadomośc o Misi podając linka do wątku z prosbą o pomoc.Użytkowników można znalezc na górze w zakładce: społeczenstwo. Jest tam spis alfabetyczny. Zeby sie nie powtarzało dobrze jesli każdy wybierze sobie jakie chce litery, np.od F do G. I tylko tam wysyła (najlepiej do takich którzy sa najbardziej aktywni co widac po duzej iloci postów itp, wtedy szybko odczytają...). Jesli ktos sie zainteresuje, wejdzie na wątek i wspomoże Misię...
Tylko wzruszający tekst by sie przydał...kto ułozy?;)

Posted

ok, moj pomysł jest taki:
Pomocy! Misia z lekkim ([B]jaka to była ta diagnoza bo nie pamietam???[/B]:oops:) niedowładem nóżek czeka na DT lub DS. Jednak wygodni ludzie nawet nie zwracają na nią uwagi,mimo ze ona jest naprawdę slicznym i kochanym psem...Proszę, wejdz i pomóz jesli mozesz...(tu link do watku)...

a ty co bys napisała?..Bo mi tu jakos cos brakuje...

Posted

a może -> POMOCY! Misia z lekkim niedowładem nóżek czeka na zbawienie! W schronisku nie daje rady, DT lub DS potrzebne natychmiast. Jest kochanym i ślicznym pieskiem, jednak wygodni ludzie nie zwracają na nią uwagi.. Proszę, wejdź i pomóż jeśli możesz i jeżeli los Misi nie jest Ci obojętny ... (link do wątku)

nie wiem ; )) ja też coś zaraz wymyślę, a tekst dobry ;)

Posted

[quote name='wilczek007']mało aktywnych na te A.[/QUOTE]

trochę się znajdzie:lol::lol:

Witam, dziękuję za zaproszenie, na razie zaznaczam, poczytam wątek wieczorkiem.

Posted

dziękujemy ze jestescie;)
Jakby czasem podrzucic wątek, polecic (czy na naszejklasie czy gdziekolwiek,jesli można) czy zrobic ogłoszonko ktos mógł, napewno wiele by pomoglo! Wg nas sunieczka ma naprawde marne szanse na dom,Jastrzebie Zdrój to nie jest duze miasto mało kto chce zajmowac sie troche niepelnosprawnym psem, juz by raczej woleli zeby to pies koło nich biegał...
Dlatego szukamy gdzie i jak popadnie...

Posted

[quote name='monika55']Nie, nie wezmie jej byla pani. Szansa na hotelik jedynie jak beda jakiekolwiek deklaracje. My juz nie dajemy rady finansowo.[/QUOTE]

bieda piszczy na kazdym kroku!!!!
bede zagladac

Posted

Kochane dzieki za zaproszenie....:)
Sluchajcie a dlaczego ona tak placze? bola ja te lapki?
Moze powinna dostawac cos przeciwbolowego?
ja mysle, ze szanse na jakis hotelik zawsze sa, moze warto by zebrac jakies chetne Cioteczki, ktore znaja takie miejsca?
pieniadze moze jakos sie uzbiera...... ja dorzuce grosik....:)

Posted

Nie wiem czy ja boli. To zadawniona sprawa i podobno nie mozna juz tego wyleczyc. Ona bardziej placze jak widzi czlowieka. I chyba tesknota tez swoje robi. Dla niej pobyt w boksie to wegetacja bez nadziei.