Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety tytuły przelewów pokazują mi się z jednodniowym opóżnieniem. Dzisiaj znowu są dwie wpłaty po 10 zł, ale znowu nie ma tytułu, tylko nazwiska i adresy, więc pozwolicie, że poczekam z tym do jutra. Nie wiem czemu tak się dzieje.

Posted

[quote name='monika55']Witam wszystkie Cioteczki. Zaraz jade do schroniska. Dograc wszystko. Jak wroce to poinformuje co i jak.[/QUOTE]

wspaniale to czekamy na wieści :-)

Posted

szkoda, tylko że modzi nie zmienili wątku, przydały by się tam aktualne informacje i wpłaty abysmy wiedzieli ile jeszcze brakuje
Monika napisz jeszcze może do kilku modów, może wkońcu któryś zareaguje :roll:

Posted

Nerwowo czytam o sytuacji na drogach. Pozalewane tam gdzie mam jechac.Juz jedna droga z Jastrzebia zamknieta. Nie wiem co robic. Jesli jutro nie dojade, to bede mogla dopiero w przyszlym tygodniu. Szkoda suni.

Posted

Cajus JB, Paros dziękuję za przybycie na wątek :loveu:

oby się dziś udało sunię dowieźć do DT trzymamy mocno kciuki :thumbs:
kurcze, że akurat musi być taka beznadziejna pogoda :shake:

Posted

Niestety, dzis nie pojedziemy. Ja nie mam prawa jazdy, a kierowca odmowil, widzac co sie dzieje na drogach w tamtych stronach. Rzeki wylewaja, niektore drogi sa nieprzejezdne. Trudno. Kombinuje caly czas. A tu leje, wichura. Szkoda suni. Naprawde trudna sytuacja.

Posted

[quote name='BERKANO']Witam szanownych dogomaniaków. wraz z Igorkiem deklarujemy stałe 25zł na DT. pozdrawiamy[/QUOTE]

witamy :-) wspaniale :multi: dziękujemy bardzo :loveu: :Cool!: