LAleczka_666 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Piękna, zdrowa suczka rasy amstaff poszukuje nowego domu. Suczka jest bardzo dobrze wychowana i ułożona. Jest łagodna i zrównoważona. Bardzo lubi towarzystwo człowieka, a w szczególności dzieci. Piesek od szczeniaka był u jednego właściciela. Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Mieszka w bloku. Nie jest agresywna. Sytuacja rodzinna zmusza obecnego właściciela do oddania suczki. Piesek nie zostanie oddany do budy czy do kojca. Numer kontaktowy: 501 105 758 Mail: [email protected] Quote
maja602 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Szukamy odpowiedniego domu dla pięknej suczki. Quote
doddy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dostałam pw w sprawie suni. Jeśli zgłosi się chętny dom dla Mai to postaramy się wysłać którąś z ciotek na wizytę przedadopcyjną. Chociaż tak możemy pomóc. Quote
LAleczka_666 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Dziękuję za odpowiedź. Do góry, szukamy domku! Quote
maja602 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mamy zdjęcia Majki ale też mamy problem z ich wstawieniem. Quote
marrydavidson101 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dostałam informację od męża. W lesie został porzucony pies. Musiał być albo przywiązany, albo długo się błąkać, bo jest bardzo wychudzony. Z wypowiedzi męża pies jest duży (w typie onka) ma stojące uszy i ładnie opuszczony ogon. Podchodzi do zabudowań w poszukiwaniu pożywienia. Krok ma chwiejny. Nie przejawia zachowań agresywnych a raczej pozycję żebrzącą. Potrzebna bardzo pilnie pomoc. Kilometr od nas mają swój dom myśliwi i co tydzień urzędują w lesie. Pies zginie bez pomocy , albo zastrzelony, albo z głodu. Proszę o ratunek w jego imieniu Zdjęć nie mam w tej chwili, bo mąż nie ma aparatu. Quote
ewajanka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 marrydavidson101 napisał(a):Dostałam informację od męża. W lesie został porzucony pies. Musiał być albo przywiązany, albo długo się błąkać, bo jest bardzo wychudzony. Z wypowiedzi męża pies jest duży (w typie onka) ma stojące uszy i ładnie opuszczony ogon. Podchodzi do zabudowań w poszukiwaniu pożywienia. Krok ma chwiejny. Nie przejawia zachowań agresywnych a raczej pozycję żebrzącą. Potrzebna bardzo pilnie pomoc. Kilometr od nas mają swój dom myśliwi i co tydzień urzędują w lesie. Pies zginie bez pomocy , albo zastrzelony, albo z głodu. Proszę o ratunek w jego imieniu Zdjęć nie mam w tej chwili, bo mąż nie ma aparatu. Podaj miejscowość a najlepiej załóż osobny wątek. Quote
Lacia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Hej są jakieś zdjęcia suni? My mamy chętnego na dorosłą suczkę amstaffa. Tylko żeby była jak najbardziej biała i musi tolerować inne psy. Jeżeli macie jakieś zdjęcia suni to wstawcie jak możecie. http://www.dogomania.pl/threads/184991-Dom-dla-suczki-amstaffa/page2 Quote
maja602 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Zdjęcia są, ale ze wstawieniem mam kłopoty. Będę jeszcze próbowała. Maja nie jest biała. Jest ruda. Quote
esperanza Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jak wygląda sytuacja tej suni? Jeśli jest problem ze wstawieniem zdjęć, ja mogę wstawić. Quote
maja602 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dziękuję za pomoc ale sprawa jest zawieszona. Znalazłam bardzo dobry dom dla Majki ale jej dotychczasowa właścicielka zaczęła się wahać i w chwili obecnej nie jest pewna czy chce ją oddać. Quote
Recommended Posts