Jump to content
Dogomania

Bo schronisko o nim zapomniało.... poranione, wygłodzone - Fundacja SOS Bokserom

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nes2009']Byłam na siusiu ale żeby odrazu wyć? Co to to nie. Poprostu musiałam się wysilić... :roll:

Przyznać mi się tu szybko kto potrafi robić syrop z mlecza :mad:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co, syrop z mlecza dobry na zatwardzenie? :evil_lol:

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie na zatwardzenie, nie na zatwardzenie ale na chorobe. Wyczerpuja mi sie pomysly a nie zdązylismy wyjsc z jednego chorubska a juz nas zlapalo drugie. A syropek jest rewelacyjny. Pomaga. A moze i na zatwardzenie, kto wie...:evil_lol:

Posted

Słoneczko o to chodzi, że to mają być mlecze zbierane w odpowiednim czasie. Przepis mi wsiąkł, a nie wszystkie przepisy są dobre. Mam za to przepisy na różne inne dolegliwości i na kremy z ziół i kwiatów. Jeśli chcesz mogę podesłać. Mam chyba na wszystko przepis łacznie z naszymi kobiecymi problemami :roll:

Posted

[quote name='Nes2009']Słoneczko o to chodzi, że to mają być mlecze zbierane w odpowiednim czasie. Przepis mi wsiąkł, a nie wszystkie przepisy są dobre. Mam za to przepisy na różne inne dolegliwości i na kremy z ziół i kwiatów. Jeśli chcesz mogę podesłać. Mam chyba na wszystko przepis łacznie z naszymi kobiecymi problemami :roll:[/QUOTE]
To ja poprosic na PW albo maila [EMAIL="[email protected]"][email protected] :cool3:
[/EMAIL]

Posted

[quote name='Maruda666']Z mleczy to mój tato kiedyś robił lecznicze winko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A ja z mleczy to wianek na głowę sobie sama osobiście robiłam :scream_3:

Posted

Kapselku, ciotki mnie wygryzły z sikania. Ciężko się dopchać, wieczorem spróbuję być przed nimi:)
Następna bieda ten Dropsik.
Trzymam kciuki żeby los był dla niego tak łaskawy jak dla Totika.
Wieczorem poczytam.

Posted

Melduje się. już ubrałam buty i wyciągnęłam pampersika. Teraz moge sobie swobodnie pobiegać i nawet Goye wezme. Tylko jak tu z gołym tyłkiem latać...

Posted

[quote name='ageralion']O mamo, tak po ciemnej nocy wystawac? Kit z tym gwaltem, nie przezieb sie tylko...[/QUOTE]
właśnie nie przezięb się, poczekaj jak się trochę ociepli :biggrina: :biggrina: :biggrina: , wytrzymasz?????:megagrin: :-D :-D

Posted

To zapraszam Dropsika na spacer. Jak ktoś ma ochotę z nami to zabierzemy:)
Tylko wszyscy mają być ubrani. Żadnego zgorszenia siać nie będziemy:)
Ale mi się zrymowało:), może ja ogłoszenia wierszem zacznę pisać:)

Posted

[quote name='Mysza2']To zapraszam Dropsika na spacer. Jak ktoś ma ochotę z nami to zabierzemy:)
Tylko wszyscy mają być ubrani. Żadnego zgorszenia siać nie będziemy:)
Ale mi się zrymowało:), może ja ogłoszenia wierszem zacznę pisać:)[/QUOTE]
Myszko to ja z Tobą, oczywiście porządnie ubrana, ale w żadne krzaczole nie idę, bo już dosyć kucia mam tam i ówdzie :-D :-D :-D

Posted

No Dropsiku, przepraszam że tak późno ale lepiej późno jak wcale, idziemy na sikanko.
Może jakiś dobry ludź cię wypatrzy i do domu zabierze.
A gdzie te ciotki co to biły się o wyprowadzanie. Od rana nie wyprowadzony. Zgroza.
:):):)

Posted

A ja na ostatnie sikanko zapraszam. Coś tu tłoku nie widać , a tak się wszystkie rwały.
Jak się dowiedziały że w krzakach nie gwałcą to wymiotło :):):):)
Zajrzyjcie proszę do nowej biedy Justyny [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186457-URWANY-kawałek-tylnej-łapki-niesamowity-ból-co-z-nim-zrobić-PRZY-PRZEPEŁNIENIU/page5[/URL]

Posted

[quote name='Mysza2']A ja na ostatnie sikanko zapraszam. Coś tu tłoku nie widać , a tak się wszystkie rwały.
Jak się dowiedziały że w krzakach nie gwałcą to wymiotło :):):):)
Zajrzyjcie proszę do nowej biedy Justyny [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186457-URWANY-kawa%C5%82ek-tylnej-%C5%82apki-niesamowity-b%C3%B3l-co-z-nim-zrobi%C4%87-PRZY-PRZEPE%C5%81NIENIU/page5"]http://www.dogomania.pl/threads/186457-URWANY-kawałek-tylnej-łapki-niesamowity-ból-co-z-nim-zrobić-PRZY-PRZEPEŁNIENIU/page5[/URL][/QUOTE]
Albo poszly zastepstwa szukac :diabloti: Ciotki macie chetnych? Moze jakis casting zrobimy :cool3: