malawaszka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Korek próbuje się z Agą na ile mu pozwolą :lol: ale Aga nie z takimi sobie radzi więc Korek jej nie straszny ;) Quote
mala_czarna Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O matko, weź mnie nie strasz, bo myślałam, że Korek juz kogoś zagryzł! :cool3::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 dziś złapał za palec synka Agi - nie mocno, ale wymaga lekkiej korekty i pokazania, ze to nei on będzie ustalał zasady :) Quote
malawaszka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Dzień Dobry Jestem Korek a obok są nogi mojej Pańci i jestem dumny i blady, że ją mam :grins: Korkosław agresor nawet na mnie nie szczeknął jak weszłam do domu :lol: a potem dostałam nawet buziolka i pobawiliśmy się troszkę :) Quote
mala_czarna Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 malawaszka napisał(a):Dzień Dobry Jestem Korek a obok są nogi mojej Pańci i jestem dumny i blady, że ją mam :grins: Korkosław agresor nawet na mnie nie szczeknął jak weszłam do domu :lol: a potem dostałam nawet buziolka i pobawiliśmy się troszkę :) Korek, pycholu śliczny!! Jak ja się kurde cieszę, że masz już swoich ludzi na ziemi, swój domek, pełną miskę i wszystko to, czego ci brakowało w... :) I nie wiem czy to tylko tak zdjęcie wyszło, ale zdecydowanie przytył :multi: Quote
malawaszka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 chudy jest nadal, ale na własne oczy widziałam jak wsuwał z apetytem żarełko więc to kwestia czasu kiedy nabierze ciałka :) Korek żyj bardzo intensywnie - dużo biega więc spala :) biegał nawet przy koniu i świetnie sobie radził :) Quote
mala_czarna Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 He, he. A może on na dżokeja się szkoli?? Korek na koniu :) Quote
malawaszka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 wyginam śmiało ciało :lol: i z Diabołkiem Quote
malawaszka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Dziś byłam u Korka :lol: fajowy jest - umięśnił się ładnie i masy nabrał :) taki sporszawy z niego miniaturek bo zawiozłam dziś średniaczkę tam do hoteliku u Korka i on niewiele mniejszy od niej :) Koras stróż fajny jest chłopak :) Quote
Recommended Posts