NatiiMar Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mam nadzieję,że ten tez się nie wkurzy.Ale ludzie sa różni... Quote
Plicha Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 To fajnie że reakcja są pozytywne :) I jak, wiadomo już kiedy wizyta sie odbędzie? Quote
Dora Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 jeszcze nie, bo nie dostalam jeszcze namiarow na ludzi Quote
pietrucha204 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 bo mam problem żeby zdobyc adres;/ tzn koleżanka sie boi, że "władze" schronu dowiedzą się, że podala adres komus spoza naszego tozu :/ Quote
NatiiMar Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Pietrcuha, zawsze możesz zwalic na mnie. Ja się ich nie boję. Nie podpisywałam nic o ochronie danych osobowych, więc naskoczyc mi moga. A jakby co mam brata prawnika i z opresji mnie wyratuje:) Możesz powiedzieć,że powiedziałas mi,a ja przekazałam dalej;) Quote
pietrucha204 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ale o to chodzi,że dorota nie da danych. rozwiążemy to tak, że pojedziemy po świętach same z dorota osobiście bo tak sie składa, że trzeba zajrzec do starego, DONka zajrzeć, który zostal teraz adoptowany na 99% do pseudo, kolesiowi było wszystko jedno czy widzi czy nie i ile ma lat:( ten ma 9 i jest niewidomy :( Quote
NatiiMar Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Njpierw szkoła w Olsztynie,która zachęca do rozmnażania, a teraz schronisko, które popiera ten proceder. A my potem musimy szukac nowych domów dla psów...świetnie. Quote
Plicha Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jak to szkoła zachęcała do rozmnażania? :crazyeye: Quote
NatiiMar Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jest taki temat na dogo... Szkoła, która ma w swojej ofercie usługi matrymonialne dla psów równiez nierodowodowych. Długo by opowiadać, afera się zrobiła niemała. Pani zablokowała w końcu forum, nie wytrzymała presji... Quote
Recommended Posts