Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmmm no to był jeden z pomysłów skąd one się mogły u nas wziąć w sumie miały obroże, nie są chude. są od miesiąca może ktoś dawał ogłoszenia zaraz jak zginęły? dzisiaj się dowiem na 99% czy jeszcze są, koleżanka miała podjechać tam popoludniu zerknąć

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To bardzo prawdopodobne, 2 psy są jeszcze bardziej skłonne do ucieczki bo czują się pewniej w swoim towarzystwie. Moje suki się nawzajem napedzają do ucieczek, jak jedna już "pójdzie" to druga też sobie nie daruje. Od dwóch dni wogóle ich nie puszczam luzem bo wiosna im do łepków uderzyła za bardzo i każdy spacer kończył sie "wypadem" na obchód okolicy.

Posted

Może ciotki haszczakowe mogłyby na forach popytać czy komus nie zaginęły? Skoro są związane ze sobą, to pewnie się razem wychowały....na pewno miały dom...

Posted

psy na 99% zostały zabrane dzisiaj przez tego gościa ze strzelec. jutro będę mieć adres to poprosimy kogoś ze strzelec o wizytę:)

dzwonił ten pan ok 9 i byl jakiś km od schronu i pytal jak ma dojechać więc w schronisku na pewno był ale czy psy zabral to dowiemy się jutro.

Posted

ni w schronie podpisują standardową umowę adopcyjną ale nic tam o kastracji nie ma - niestety :( Dora daj znać czy Twoja znajoma załatwi ta wizytę. jak tak to wieczorem napisze adres na PW

Posted

nie wie.my jak ze schronu kogos sprawdzamy to z zaskoczenia bo oficjalnie nie ma czegoś takiego u nas jak wizyta przed i po adopcyjna.
adresu jeszcze nie mam. jak tylko koleżanka będzie osiągalna w necie to na pewno napisze :):)

Posted

A to może nawet lepiej :) szkoda że nie sterylizuja suk w tym schronie. Przeciez jesli to jakis handlarz to nic prostszego jak wziac sobie parke :( mam nadzieje że to tylko czarne wizje.

Posted

Jeżeli sie nie wkurzy, to będzie dobrze...ja tam wole uprzedzac ludzi o takiej ewentualności. Dlatego zawsze podaję kontakt do siebie,a nie do schronu. I jest możliwość pogadac o sterylce:)

Posted

jeszcze sie nie spotkałam z tym, żeby sie ktos wkurzył. a wręcz przeciwnie - do tej pory trafiałam na takich, że się cieszyli, że sprawdzamy gdzie trafiły psy;)
jeszcze nie mam adresu, jutro się spotkam z koleżanką :)