Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']o rany!!! ale ma Lolus ogloszen;)[/QUOTE]
Taaaaaaak długo w schronisku :shake: Więc niech ogłoszenia przyniosą szczęśliwy domek Lolusiowi :loveu:

Posted

[COLOR=red][B]Ja też życzę Lolkowi wreszcie upragnionego i kochającego człowieka.[/B][/COLOR]

[B]Wyciągłam dzis Lolusia i Linkę razem na spacerek. Szedł za Linką i widać że dobrze mu w jej towarzystwie- to takie dwa subtelne psiaki. Trzeba ich koniecznie razem wyciągać na spacery bo niedługo z Linką będzie to samo co z Lolkiem . Same słowa niewiele mogą pomóc w odmianie jego losie ale zmasowane nasze działania na wszystkich możliwych polach ...napewno tak.[/B]

[COLOR=navy][I][B]Patrząc na niego jak po powrocie do schroniska dzielnie sobie radzi myszkując po wszystkich zakamarkach schroniskowych; widzę go na jakims przyjaznym mu podwóreczku, którego będzie gospodarzem.[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='UBOCZE']Cały czas o Lolciu na FB przypominam. O Ruperciku i Milusi też...[/QUOTE]
Ubocze,bardzo dziękuję.:lol:Ja też wierzę,że może na wiosnę Lolusiowi odmieni się los,jeśli nie znajdziemy mu domu stałego to może znajdzie się dom tymczasowy.;)Czego Lolusiowi życzę jako i sobie też.;)A Ziutce dziękujemy bardzo za ogłoszenia.:lol:

Posted

Cudnie, że jest znów allegro.:loveu: Tylko jedna uwaga. Tam chyba w mailu Romki jako kontakcie po "m" trzeba postawić kropkę. To chyba moja wina, bo wcześniej na wydarzeniu FB sam pominąłem tę kropkę:oops:, a potem tak już poszło.

Posted

[quote name='UBOCZE']Cudnie, że jest znów allegro.:loveu: Tylko jedna uwaga. Tam chyba w mailu Romki jako kontakcie po "m" trzeba postawić kropkę. To chyba moja wina, bo wcześniej na wydarzeniu FB sam pominąłem tę kropkę:oops:, a potem tak już poszło.[/QUOTE]

Ja jeszcze przypomnę o kropce, bo bardzo ważne...

Posted

[quote name='rita60']Tu jesteś mały...zobaczyłam go na FB,nie sposób zapomnieć tego smutnego pycholka:shake:[/QUOTE]
Witaj Rita,bardzo się cieszę,ze jesteś u Lolusia!:lol::lol:

Posted

[quote name='piescofajnyjest']czesc Lolek:) co u Ciebie?[/QUOTE]

A cóz może być slychać u Lolka? Codzienna wegetacja w schroniskowym boksie, jedna pozytywna okolicznośc to ta że mieszka teraz z dwiema spokojnymi suniami : Lineczka i Helką. Lolek jak wychodzi na spacer poza schron to po niedługim czasie bardzo chce do niego wracać i czeka biedaczysko przed furtką do boksu aby jak najszybciej do niego wejść.
Dla mnie to jest bardzo przygnębiający widok...

[I][B]Obserwując obecnie zainteresowanie jego losem tylu wrażliwych ludzi, miejmy nadzieję że w końcu uda się Lolkowi znaleść przyjazną dłoń człowieka, która go przygarnie na stałe, otoczy miłością do końca jego dni....[/B][/I]
.
[I][COLOR=red]Ogromnie mu tego życzę.[/COLOR][/I]