Olivin Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='piescofajnyjest']o rany!!! ale ma Lolus ogloszen;)[/QUOTE] Taaaaaaak długo w schronisku :shake: Więc niech ogłoszenia przyniosą szczęśliwy domek Lolusiowi :loveu: Quote
sylwiaso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Loluchna życzę Ci w Nowym Roku 2012 ukochanego Domku!!! Quote
Donata Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [COLOR=red][B]Ja też życzę Lolkowi wreszcie upragnionego i kochającego człowieka.[/B][/COLOR] [B]Wyciągłam dzis Lolusia i Linkę razem na spacerek. Szedł za Linką i widać że dobrze mu w jej towarzystwie- to takie dwa subtelne psiaki. Trzeba ich koniecznie razem wyciągać na spacery bo niedługo z Linką będzie to samo co z Lolkiem . Same słowa niewiele mogą pomóc w odmianie jego losie ale zmasowane nasze działania na wszystkich możliwych polach ...napewno tak.[/B] [COLOR=navy][I][B]Patrząc na niego jak po powrocie do schroniska dzielnie sobie radzi myszkując po wszystkich zakamarkach schroniskowych; widzę go na jakims przyjaznym mu podwóreczku, którego będzie gospodarzem.[/B][/I][/COLOR] Quote
sylwiaso Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Donatko i musimy w to wierzyć,że Loluchna znajdzie swój ukochany domek!! Quote
UBOCZE Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Cały czas o Lolciu na FB przypominam. O Ruperciku i Milusi też... Quote
Romka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='UBOCZE']Cały czas o Lolciu na FB przypominam. O Ruperciku i Milusi też...[/QUOTE] Ubocze,bardzo dziękuję.:lol:Ja też wierzę,że może na wiosnę Lolusiowi odmieni się los,jeśli nie znajdziemy mu domu stałego to może znajdzie się dom tymczasowy.;)Czego Lolusiowi życzę jako i sobie też.;)A Ziutce dziękujemy bardzo za ogłoszenia.:lol: Quote
piescofajnyjest Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 czesc Lolek:) witam w Nowym Roku:) Quote
Selenga Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Wznowione allegro dla Lolka [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=2034434267[/URL] Quote
Romka Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Selengo,bardzo Ci dziękuję,:lol:już zawiadamiam Donatę,która pewnie jutro prześle pieniądze. Quote
UBOCZE Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cudnie, że jest znów allegro.:loveu: Tylko jedna uwaga. Tam chyba w mailu Romki jako kontakcie po "m" trzeba postawić kropkę. To chyba moja wina, bo wcześniej na wydarzeniu FB sam pominąłem tę kropkę:oops:, a potem tak już poszło. Quote
sylwiaso Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Loluchna ile wokół Ciebie Cudownych ludzi!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
UBOCZE Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='UBOCZE']Cudnie, że jest znów allegro.:loveu: Tylko jedna uwaga. Tam chyba w mailu Romki jako kontakcie po "m" trzeba postawić kropkę. To chyba moja wina, bo wcześniej na wydarzeniu FB sam pominąłem tę kropkę:oops:, a potem tak już poszło.[/QUOTE] Ja jeszcze przypomnę o kropce, bo bardzo ważne... Quote
rita60 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Tu jesteś mały...zobaczyłam go na FB,nie sposób zapomnieć tego smutnego pycholka:shake: Quote
piescofajnyjest Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 tego psiaka sie nie da zapomniec!!!! Quote
sylwiaso Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 O nie!!jego nie da się zapomnieć!!!!Lolusiu w górę psinko!! Quote
rita60 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Wdrapuj się na gorę malenki...przecież gdzieś musi byc ten domek dla ciebie. Quote
Romka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='rita60']Tu jesteś mały...zobaczyłam go na FB,nie sposób zapomnieć tego smutnego pycholka:shake:[/QUOTE] Witaj Rita,bardzo się cieszę,ze jesteś u Lolusia!:lol::lol: Quote
UBOCZE Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='piescofajnyjest']czesc Lolek:) co u Ciebie?[/QUOTE] Pewnie będzie wiadomo w weekend, kiedy w schronisku będą spacery z wolontariuszkami... Quote
Donata Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='piescofajnyjest']czesc Lolek:) co u Ciebie?[/QUOTE] A cóz może być slychać u Lolka? Codzienna wegetacja w schroniskowym boksie, jedna pozytywna okolicznośc to ta że mieszka teraz z dwiema spokojnymi suniami : Lineczka i Helką. Lolek jak wychodzi na spacer poza schron to po niedługim czasie bardzo chce do niego wracać i czeka biedaczysko przed furtką do boksu aby jak najszybciej do niego wejść. Dla mnie to jest bardzo przygnębiający widok... [I][B]Obserwując obecnie zainteresowanie jego losem tylu wrażliwych ludzi, miejmy nadzieję że w końcu uda się Lolkowi znaleść przyjazną dłoń człowieka, która go przygarnie na stałe, otoczy miłością do końca jego dni....[/B][/I] . [I][COLOR=red]Ogromnie mu tego życzę.[/COLOR][/I] Quote
rita60 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Pokazuj swój cudny,aczkolwiek smutny pycholek. Quote
Recommended Posts