Kinia1984 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Topiku zaglądam do Ciebie i widzę że w Dusznikach jakis domek na Ciebie czeka, oby to był TEN!:) A ja w Polanicy zdroju jakies 10 km od Dusznik mam rodzinkę, Moniko wpadnij do pijalni na wodę co by Ci energii dodała na dalszą pomoc:) Quote
Monika z Katowic Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Pewno, że wpadnę na leczniczą wodę do pijalni. :drink1: Dotarły deklaracje od Aguchy i Akrum za marzec. Piękne dzięki!:iloveyou::iloveyou: Quote
Akrum Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ja z rozpędu to chciałam jak zwykle za 2 miesiące wpłacić :) ale tym razem się wstrzymałam - mam nadzieję, że mnie moja kobieca intuicja nie wprowadzi w błąd i TOpik na prawdę do nowego domku niedługo pojedzie :) Quote
Monika z Katowic Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 :cool2: A Topik będzie miał chipa (czyta się: czipa :eviltong:). Quote
salibinka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Monika z Katowic']:cool2: A Topik będzie miał chipa (czyta się: czipa :eviltong:).[/QUOTE] No to: chip, chip, hura! ;) :) Quote
Akrum Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 dzień dobry Topiku :) u mnie już drugi dzień deszcz pada non stop. tyle co ziemia przyjęła topniejący śnieg, a tu już kolejna dawka wody i znów błotko. Quote
Agucha Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Topiku, interesują się troszkę Tobą "nowe człowieki"? :) Quote
Kociabanda2 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [SIZE=4][B][COLOR=red]ZAGINĘLI!![/COLOR] [COLOR=darkred]3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON. [/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B][COLOR=darkred]Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic [/COLOR][/B] PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH. [url]http://www.dogomania.pl/threads/204368-zaginieni-3-4-letnia-ON-ka-i-szczeniak-Radziejowice-Mszczon%C3%B3w-%C5%BByrard%C3%B3w-i-okolice[/url]![/COLOR][/SIZE] Quote
Monika z Katowic Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ja miałam zadzwonić do Dusznik, ale nadal jestem bardzo, bardzo chora, bo antybiotyk nie pomógł.:help1: Zadzwonię może w poniedziałek... Przyszło 15 zł - deklaracja stała od Amicy!:iloveyou: Pięknie dziękuję w imieniu Topiczka!:iloveyou: Quote
Bjuta Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Oj to kuruj się Moniko!!! :) :) Pogoda teraz taka zdradliwa... :shake: Quote
Monika z Katowic Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Oj!Oj! Kuruję się... Moja gliterowa impresja: "Topik i wiosna". :) [IMG]http://tmp4.glitery.pl/obrazki/77/88/4-glitery_pl-Monika3333-3940.jpg[/IMG] Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Cleo2008'] bo FB sie pyta...[/QUOTE] Cleo! Daj mi namiary na topikowe wydarzenie, gdzie pytają.:) Albo lepiej skieruj zainteresowanych z FB na wątek Topiczka. Tu na bieżąco są wszystkie wiadomości o naszym kochanym pupilku.:) Proszę - wklej na FB ten link: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181579-quot-kochany-topik-cierpliwie-czeka-w-hoteliku-..../page95[/URL] Quote
amica Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Oj!Oj! Kuruję się... Moja gliterowa impresja: "Topik i wiosna". :) [IMG]http://tmp4.glitery.pl/obrazki/77/88/4-glitery_pl-Monika3333-3940.jpg[/IMG][/QUOTE] Pierwszy dzień wiosny i mamy nadzieje, że te wiosnę i wszystkie kolejne topik spędzi w we własnym domku. Quote
Akrum Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 to już w ten weekend wizyta p/a ?? tak tak? Moniko wykurujesz się do tego czasu?? Quote
amica Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Akrum']to już w ten weekend wizyta p/a ?? tak tak? Moniko wykurujesz się do tego czasu??[/QUOTE] Oj, oby Monika była juz zdrowa a domek okazał się wspaniały!!! Trzymamy kciuki za cierpliwego Topiczka, który już rok gości na dogo :) Quote
Monika z Katowic Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Sądząc po kilku rozmowach telefonicznych ten domek jest SUPER. :loveu::loveu: Dzisiaj dwa razy dzwoniłam do Dusznik Zdroju (raz rozmawiałm z Panem, drugim razem z Panią). Są już konkretne ustalenia: - ponieważ [B]Państwo chcą przyjąć Topiczka po Wielkanocy[/B] pojadę na wizytę przedadopcyjną 2 kwietnia 2011 roku (mnie to jest BARDZO na rękę, bo może wyciągnę mojego Meża na tę eskapadę:eviltong:), - wyjeżdżam PKS-em z Katowic o 10.20 - na miejscu powinnam być planowo o 15.38 (Państwo wyjdą po mnie na PKS w Dusznikach), następnego dnia mam autobus powrotny do Katowic o 9.58. A tutaj będę spała, już mam rezerwację pokoju z łazienką (to "Zimowit":multi:): [FONT=Times New Roman][IMG]http://www.sanatoria-dolnoslaskie.pl/images/stories/zimowit/z1.jpg[/IMG][/FONT] [SIZE=2]Oczywiście jadę za swoją prywatną kaskę (topiczkowy koszyczek zostawiam na ewentualny transport:loveu:). [/SIZE] [SIZE=2]Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że wizyta będzie pomyślna.:loveu:[/SIZE] [SIZE=2]Zaraz napiszę do Nikusa z zapytaniem o pewną rzecz (a wiecie o co zapytam?:lol:). [/SIZE] Na stronie internetowej „Odległości drogowe w Polsce, Europie i świecie” ([URL]http://odleglosc.dojazd.org/[/URL]) znalazłam „Kalkulator odległości": [CENTER][CENTER][FONT=Tahoma]Odległość drogowa (od Krakowa do Dusznik Zdroju): 306 km[/FONT][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=Tahoma]Odległość w linii prostej: [/FONT][FONT=Tahoma]256 km[/FONT][SIZE=2][FONT=Tahoma] [FONT=Tahoma][SIZE=1]Czas podróży: 3 godz. 44 min[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE] [/CENTER] [/CENTER] Quote
amica Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jejku jak ty Monika się dwoisz i troisz dla Topika!!! Oby wszystko potoczyło się zgodnie z naszymi pragnieniami!!! Topiczku jeszcze troszkę cierpliwości! Trzymam kciuki:) Quote
Monika z Katowic Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Rozmawiałam z hotelikiem o godzinie 7.30 rano. :) Kochany Topiczek grzeczny i grubiutki. Zdrowy oraz wesoły. Tradycyjnie i z zamiłowaniem wysiaduje na kanapie albo pląsa po wybiegu, szczekając na ewentualnych intruzów. Nadal nie kopie dołków w hotelikowym ogrodzie. I dobrze, bo Państwo z Dusznik mają działkę. Lepiej więc, że nasz pupilek nie ma inklinacji do rycia w glebie. :dog: W tym tygodniu będzie chipowany ze zgłoszeniem do bazy danych (z zaskoczeniem dowiedziałam się, że czip to taka mała kulka z numerem umieszczana w okolicy szyjnej - a myślałam, że to coś w rodzaju psiego kolczyka :niewiem:). [B] Myślę, że w losach Topika jest coś magicznego..[/B].:loveu::loveu::loveu: Rok temu, zaraz po Wielkanocy, przyjechał z Klembowa na "Ranczo Maszera". A teraz, też po Wielkanocy, może spotka Go szczęście...:iloveyou: Czekam na odpowiedź Nikusa w wiadomej sprawie. Quote
Bjuta Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No to i my czekamy!!! :) :) :) Wielkanoc zawsze niesie nadzieję! :) Quote
Monika z Katowic Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [B]A najwspanialszy NIKUS się zgodził!:iloveyou::iloveyou:[/B] Jak wszystko potoczy się po naszej myśli - to może około 30 kwietnia... Topiku! Topiku! Słoneczko moje piękne, grzeczne i milutkie! :):):) Quote
amica Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Monisiu śmiało napisz o transporcie! Czekamy! Czy kasa nie jest aby potrzebna na opłacenie transportu??? Czasem trzeba dostać kopniaka, by zajrzeć do kochanego psiaka:) Cały czas trzymam kciuki za domek. Quote
Monika z Katowic Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kochane Dziewczyny!:loveu: Najważniesze - [COLOR=red]TRZYMAJCIE KCIUKI![/COLOR]:loveu: Nie trzeba pieniędzy, bo kochany Topik ma [B]spore[/B] oszczędności - kilkakrotnie dostał pieniądze z USA (Joanna R. z USA), Grecji (Violetta B. z Aten), Niemiec (p.Ewa, p.Dominika). Quote
Akrum Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kochany Topiku - cały czas mocno zaciskam za ciebie kciuki. tak mocno i mocno... Quote
Recommended Posts