Monika z Katowic Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dostałam kolejnego maila od Pani Magdy. :loveu: Cytuję ważny fragment: :loveu: [I]"dzisiaj skontaktowałam się z Paniami z hoteliku, w sobotę pojedziemy tam na 13:00, pospacerujemy z Topikiem, pobędziemy razem." [/I] Na wizytę przedadpocyjną do Sulejówka idzie założycielka tego wątku AGA35.Ja spotkam się z Państwem w niedzielę (27 lutego) w Przebieczanach na "Ranczu Maszera"[I]. :loveu: [/I]Chcę jeszcze mocno wymiziać kochanego Topiczka[I]!! [/I] Quote
Agucha Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Dostałam kolejnego maila od Pani Magdy. :loveu: Cytuję ważny fragment: :loveu: [I]"dzisiaj skontaktowałam się z Paniami z hoteliku, w sobotę pojedziemy tam na 13:00, pospacerujemy z Topikiem, pobędziemy razem." [/I] Na wizytę przedadpocyjną do Sulejówka idzie założycielka tego wątku AGA35.Ja spotkam się z Państwem w niedzielę (27 lutego) w Przebieczanach na "Ranczu Maszera"[I]. :loveu: [/I]Chcę jeszcze mocno wymiziać kochanego Topiczka[I]!! [/I][/QUOTE] No to, moi Drodzy, wstrzymujemy oddech na tydzień! :cool3::shake: Quote
obraczus87 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Akrum Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 oj Topiku, Topiku kochany mój pysiu - proszę cię, zachowuj się w dzień spotkania nienagannie, dobrze? Quote
magdus84 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Witam po raz pierwszy wszystkie Cioteczki Topika i zakładam, że nie ostatni:lol::lol::lol: Niezmiernie miło mi poznać tak wspaniałe osoby, dla których los Braci Mniejszych nie jest obojętny! To naprawdę szl[SIZE=2]achetne i godne pochwały obserwując jak nisko upada [/SIZE][SIZE=2]człowiek, dopuszczając się tak haniebnych czynów wobec niewinnych [/SIZE][SIZE=2]zwierząt!:-([/SIZE] [B][U]Nie ukrywam, że nie możemy się już doczekać spotkania z Topikiem!!![/U][/B]:loveu::loveu::loveu: Wzięłam specjalnie urlop na dwa dni, żeby oswoić Topcia z nową sytuacją, więc [B]jeśli On tylko będzie chciał z nami jechać - jesteśmy JEGO[/B]:lol::lol::lol: Zaciskajcie mocno kciuki! Ps. Akrum..tylko w dzień spotkania Topcio ma trzymać fason, a potem?;) Damy radę! Quote
Agucha Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='magdus84']Witam po raz pierwszy wszystkie Cioteczki Topika i zakładam, że nie ostatni:lol::lol::lol: Niezmiernie miło mi poznać tak wspaniałe osoby, dla których los Braci Mniejszych nie jest obojętny! To naprawdę szl[SIZE=2]achetne i godne pochwały obserwując jak nisko upada [/SIZE][SIZE=2]człowiek, dopuszczając się tak haniebnych czynów wobec niewinnych [/SIZE][SIZE=2]zwierząt!:-([/SIZE] [B][U]Nie ukrywam, że nie możemy się już doczekać spotkania z Topikiem!!![/U][/B]:loveu::loveu::loveu: Wzięłam specjalnie urlop na dwa dni, żeby oswoić Topcia z nową sytuacją, więc [B]jeśli On tylko będzie chciał z nami jechać - jesteśmy JEGO[/B]:lol::lol::lol: Zaciskajcie mocno kciuki! Ps. Akrum..tylko w dzień spotkania Topcio ma trzymać fason, a potem?;) Damy radę![/QUOTE] Pani Magdo, witamy serdecznie! :loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę, że dołączyła Pani do nas :) Quote
Monika z Katowic Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='magdus84']Witam po raz pierwszy wszystkie Cioteczki Topika i zakładam, że nie ostatni:lol::lol::lol: Niezmiernie miło mi poznać tak wspaniałe osoby, dla których los Braci Mniejszych nie jest obojętny! To naprawdę szl[SIZE=2]achetne i godne pochwały obserwując jak nisko upada [/SIZE][SIZE=2]człowiek, dopuszczając się tak haniebnych czynów wobec niewinnych [/SIZE][SIZE=2]zwierząt!:-([/SIZE] [B][U]Nie ukrywam, że nie możemy się już doczekać spotkania z Topikiem!!![/U][/B]:loveu::loveu::loveu: Wzięłam specjalnie urlop na dwa dni, żeby oswoić Topcia z nową sytuacją, więc [B]jeśli On tylko będzie chciał z nami jechać - jesteśmy JEGO[/B]:lol::lol::lol: Zaciskajcie mocno kciuki! Ps. Akrum..tylko w dzień spotkania Topcio ma trzymać fason, a potem?;) Damy radę![/QUOTE] [COLOR=navy][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]:Rose: Witamy na wątku Topika! :Rose: Witamy najserdeczniej i z ogromna radością, kochana Pani Magdo!!! [/SIZE][/FONT]:iloveyou: [/COLOR] Quote
magdus84 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A może tak już przestaniemy Pani-ować;)? Nie dość, że nie zgodne z netykietą to jeszcze zachowujemy niepotrzebny dystans:lol: Quote
Akrum Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 witaj magduś na wątku kochanego Topika :) nawet nie wiesz, jak Wam zazdroszczę, że tak wspaniałego psiaka będziecie mieć w domku :) Quote
Kinia1984 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 oooo nie wierze. Jesli Magda pozwoli to tez kiedys odwiedzę Topika, moj chłop mieszka w Halinowie wiec rzut ...patykiem;) Quote
Agucha Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Kinia1984']oooo nie wierze. Jesli Magda pozwoli to tez kiedys odwiedzę Topika, moj chłop mieszka w Halinowie wiec rzut ...patykiem;)[/QUOTE] Dobrze wiedzieć, że Topik będzie miał w okolicy cioteczki z Dogo :evil_lol: :loveu: Quote
magdus84 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Pewnie, że rzucikiem Kinia możemy się spotkać na jakiś spacerek, ale patyki to zostawimy w lesie;) :lol: Wolę oszczędzić Topciowi jakichkowiek skojarzeń z przeszłością:lol: Gdzie ja byłam tyle czasu, że jeszcze tu nie byłam???:oops: Eh..lepiej późno niż wcale:p Quote
transylwania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Miło słychać u Topika:):):):) hura!trzymam kciuki za udane spotkanie! Quote
salibinka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Witaj serdecznie, Magdo :). Życzę Wam, Monice i Topiczkowi wspaniałego, udanego spotkania w Przebieczanach :). Wstrzymujemy oddech i czekamy na wieści. Quote
Kinia1984 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 a o Goldi żadnych wieści? z tego co kojarzę to odzywałam się na jej wątku:) Quote
magdus84 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Niestety to nie ona ;( Poniżej info: [url]http://www.dogomania.pl/threads/202804-Jamniczek-szuka-swych-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-STANIS%C5%81AW%C3%93W[/url] Topiczku wybacz, że offtopuję..ale Ty już masz bezpieczeństwo przez nas zapewnione, mam nadzieję, że dasz nam szansę:) Quote
J_ulia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Mocno trzymam kciuki za owocne spotkanie :):):) Quote
Bjuta Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Bardzo się cieszę, że będą relacje z nowego domku! Topik zawsze trzyma fason jak się na niego patrzy! :eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Tak! Tak! Śliczny i grzeczny skarbuś - Topiczek zawsze trzyma fason! [IMG]http://tmp4.glitery.pl/obrazki/52/91/4-Topiczekczeka-9789.jpg[/IMG] Quote
Akrum Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 kochany pysiu :) jeszcze tylko kilka dni i ... :) Quote
Agucha Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mam kolejnych Państwa, którzy są zainteresowani adopcją Topika. Domek jest w Dusznikach (100km od Wrocławia). W domku były dwie suczki, dożyły pięknego wieku -18 i 15 lat. Też mieszańce. Małżeństwo z dorosłymi już dziećmi. Uważam, że należałoby sprawdzić i ten domek... no i wybrać Topikowi najlepszy i najbardziej odpowiedni, potrafiący sprostać jego potrzebom. Wychodzę z założenia, że jeżeli jest kilka domków chętnych - nie należy zamykać się na jednej propozycji ;) Niestety a może stetry - psiaków w potrzebie jest dużo - wystarczy dla wszystkich chętnych... Quote
Akrum Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ja również uważam, że Topikowi należy się najlepszy na świecie domek i co najważniejsze odpowiedzialny, które będzie potrafił się zajać psiakiem po przejściach. Dlatego powinno się sprawdzić wszystkie potencjalne zainteresowane domki i dopiero potem wybrać ten najbardziej odpowiedni. Quote
Agucha Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [SIZE=3][COLOR=magenta][B][COLOR=black]Potrzebna wizyta przed-adopcyjna w[/COLOR] DUSZNIKACH ZDROJU[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]! Cytuję: [/SIZE][I]"Rodzice kochają zwierzęta i w domu odkąd pamiętam zawsze był pies. Za domem mamy dużą łąkę, w razie czego niedaleko mieszka weterynarz, a i miłości psiakowi na bank nie zabraknie"[/I] :) Dane Państwa podam na priv osobie przeprowadzającą wizytę :) ... oby się taka znalazła... :roll: Quote
Recommended Posts