Akrum Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 dzień dobry TOpisiu kochany :) przepraszam, że mnie przez weekend nie było, ale troszkę problemików miałam... ale już wróciłam do ciebie kochana psinko moja :) Quote
lilk_a Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 dotarło na moje konto 40 zł za dwa allegra dla Topika od Moniki z Katowic dziękuję bardzo :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [IMG]http://tmp2.glitery.pl/obrazki/229/57/2-Topikyczydobrego-dnia-7922.jpg[/IMG] Quote
Akrum Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 dzień dobry Topiś :) ciekawe, czy u ciebie też pada... Quote
Monika z Katowic Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Dostałam smsa, że TOPIK JEST DZISIAJ W "DZIENNIKU POLSKIM". To ogłoszenie w formie artykułu pod tytułem "Katowany Topik". Dziewczyny kochane? Która może kupić ten dziennik w okolicach Krakowa? To dzięki radzie Salibinki napisałam do Pani Redaktor z "Dziennika Polskiego".[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Dziękuję serdecznie!:loveu::loveu::loveu: Właśnie dotarłam do internetowego e-wydania "Dziennika Polskiego". :multi: Nie mogę tutaj wkleić strony ze względu na prawa autorskie. Wysyłam sponsorom na adresy mailowe.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Jeżeli jeszcze ktoś chce zobaczyć ten tekst ze zdjęciem - podajcie maila na pw to wyślę.[/SIZE][/FONT] Quote
Bjuta Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Spore ogłoszenie! Oby telefon się rozdzwonił i to sensownie! Quote
gonia66 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Dostałam smsa, że TOPIK JEST DZISIAJ W "DZIENNIKU POLSKIM". To ogłoszenie w formie artykułu pod tytułem "Katowany Topik". Dziewczyny kochane? Która może kupić ten dziennik w okolicach Krakowa? To dzięki radzie Salibinki napisałam do Pani Redaktor z "Dziennika Polskiego".[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Dziękuję serdecznie!:loveu::loveu::loveu: Właśnie dotarłam do internetowego e-wydania "Dziennika Polskiego". :multi: Nie mogę tutaj wkleić strony ze względu na prawa autorskie. Wysyłam sponsorom na adresy mailowe.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Jeżeli jeszcze ktoś chce zobaczyć ten tekst ze zdjęciem - podajcie maila na pw to wyślę.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]No ja chce koniecznie:) Quote
Kinia1984 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ale Topik fotogeniczny w tym artykule:) mam nadzieje ze teraz telefony sie rozdzwonia:) Quote
Akrum Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 dzięki za maila z ogłoszeniem Topisia :) superaśnie wygląda ;) no ja myślę, że po takim ogłoszeniu to telefony się rozdzwonią :) muszą :) Quote
Monika z Katowic Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Jeszcze nie było telefonów z ogłoszenia w "Dzienniku Polskim", ale jestem dobrej myśli!:loveu: W razie czego - mam obiecaną jeszcze jedną edycję anonsu w tej gazecie. Ale ufam, że już teraz ktoś się zjawi!:loveu: Właśnie dzwoniłam do Przebieczan. [B]Newsy! Newsy![/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] U Topiczka wszystko w porządku. Jest zdrowy i wesoły.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]:loveu: Trochę Mu się prztyło i... znowu czuje wolę bożą. Zapałał płomiennym uczuciem do suczki Gawry (a to kobieciarz jeden!).:evil_lol: Chyba musimy zgłosić reklamację, że Topik został niedokładnie wykastrowany (chociaż Pani Agnieszka twierdzi, że to tylko taki odruch).:evil_lol: Dobra wiadomość jest taka, że zachowań lękowych w domu już naprawdę niewiele - Topik boi się tylko miotły i odkurzacza. Dlatego w czasie porządków leży sobie na łóżku skulony... malutki.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3] Bawi się ze wszystkimi pieskami, ale prawdziwą przyjaźnią darzą się z Bakusiem. Chłopaki chodzą razem, czasami nawet jedzą z jednej miski i nie kłócą się wcale. [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]:loveu: Psi kumple zza płota nadal są zajadle oszczekiwani. Natomiast goście, odwiedzający hotelik są tolerowani, a najbardziej Topik lubi ludzi witających Go wylewnie. :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Taki spragniony pieszczot nasz pupilek![/SIZE][/FONT] Quote
AGA35 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 wieści super teraz tylko telefony i cioteczka Monika będzie przbierać i wybierać dla topika domek stały....................... Quote
Kociabanda2 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ja też bym chciała zobaczyć artykuł o Topisiu :) Wysyłam pw i tzrymam mocno kciuki by domek dla Topisia nie przegapił tego artykułu :) Quote
Akrum Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 cześć TOpiś :) przychodzę do ciebie w odwiedziny :) choć dogo mi dziś strasznie muuuuli...:angryy: Quote
ossa98 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Pozdrowienia dla Topiczka! Trzymam kciuki za udana adopcje! Oby znalazl ten wymarzony domek! Quote
Akrum Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Topisiek, przychodzę jeszcze raz, a co :) wskakuj jeszcze raz na górę i pokazuj się ludzikom :) Quote
Monika z Katowic Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='ulvhedin']Topiczek ma nową ciotkę:) Ciocia Ulvhedin deklaruje 25 zł (miesięcznie) na Topika i rozsławia go wśród znajomych, więc może kwota sie zwiększy... zobaczymy[/QUOTE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Celowo cytuję tu całą wypowiedź ulvhedin z 6 maja 2010. Niestety jest to niespełniona deklaracja stała. [B]Od ulvhedin przyszła tylko jedna wpłata na kwotę 25 zł[/B] (w maju 2010). Potem pisałam do Niej wiele razy na pw i na maila. Bez skutku. Mija już trzy miesiące bez Jej wpłat. Dlatego ustaliłyśmy z szefową wątku, że przesuwamy tę jedyną wpłatę ulvhedin do jednorazowych deklaracji majowych.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Blue]Wykaz aktualnych deklaracji stałych dla TOPIKA[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=4]:[/SIZE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][B]:loveu: [/B][COLOR=Blue][B]Monika z Katowic[/B][/COLOR][/COLOR][FONT=Tahoma] [FONT=Book Antiqua][SIZE=2]-[/SIZE][/FONT][/FONT][SIZE=2][COLOR=navy] [SIZE=3]100 zł[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red]:loveu: [COLOR=Blue][B]Aga35[/B] [/COLOR][/COLOR]- [COLOR=navy]20 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red]:loveu: [COLOR=Blue][B]Kinia 1984[/B][/COLOR][/COLOR] - [COLOR=navy]10 zł[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red]:loveu: [COLOR=Blue][B]Amica[/B][/COLOR][/COLOR]- [COLOR=navy]15 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][B]:loveu:[/B] [B][COLOR=Blue]Akrum[/COLOR] [/B][/COLOR]-[COLOR=navy] 10 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][B]:loveu:[/B][COLOR=Blue] [B]Mimiś[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue]-[/COLOR] [COLOR=navy]20 zł[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][B]:loveu:[/B] [COLOR=Blue][B]Agucha[/B][/COLOR][/COLOR]- [COLOR=navy]5 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Book Antiqua][COLOR=red][SIZE=3][B]:loveu:[/B] [COLOR=Blue][B]Bjuta [/B]-[/COLOR][COLOR=navy]5 zł[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT] [COLOR=red][FONT=Book Antiqua][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][B]:loveu: [/B][COLOR=Blue][B]Wunia[/B][/COLOR] - [/COLOR][COLOR=navy]10 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][B]:loveu:[/B] [COLOR=Blue][B]Salibinka[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- [COLOR=navy]20 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][B]:loveu:[/B] [COLOR=Blue][B]Asiamm[/B][/COLOR][/COLOR]- [COLOR=navy]15 zł[/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][B]:loveu:[/B] [COLOR=Blue][B]Laura 11808[/B][/COLOR][/COLOR] - [COLOR=navy]10 zł[/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][B]:loveu:[/B] [COLOR=Blue][B]Hebanowa [/B][/COLOR][/COLOR][B]–[/B] [COLOR=navy]20 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=Blue]To wspaniałe, cudowne, najlepsze osoby, które dzielnie wspierają finanasowo Topika, dbają o Niego i chyba troszkę ... kochają Go. :loveu::loveu: Za co z serca i duszy dziękuję tej "Szczęśliwej Trzynastce" (bo Topik ma trzynaście zwierzątkowych Aniołów).[/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu: [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Dziękuję też w imieniu Topika za 15 zł deklaracji stałej, która wczoraj wpłynęła od kochanej Amicy.[/SIZE][/FONT]:multi: Quote
Akrum Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 witaj Topiczku kochany :) przepraszam, że nie było mnie u ciebie przez prawie 2 dni, ale mam teraz duuużo na głowie (przygotowania do ślubu) :) ciociu Moniko - pewnie, że kochamy TOpika i nie troszkę, ale BAAAAAAAARDZO MOCNO :) Quote
Bjuta Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Akrum!!!! A czy zapisałaś w umowie przedmałżeńskiej że 3 godziny dziennie na dogo są Twoim niezbywalnym i dożywotnym prawem??? Quote
Monika z Katowic Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kochana Akrum! :loveu:Topiczek życzy Ci szczęścia małżeńskiego! :loveu: Quote
Akrum Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Bjuta']Akrum!!!! A czy zapisałaś w umowie przedmałżeńskiej że 3 godziny dziennie na dogo są Twoim niezbywalnym i dożywotnym prawem???[/QUOTE] hehehe :) taką umowę jeszcze spiszemy :) choć muszę przyznać, że początkowo jak po pracy przesiadywałam na dogo wieczorami, to mój TZ się wkurzał i dziwił... potem wciągał się w opowieści, potem dzięki temu, że raz ze mną siedział przy kompie - zakochał się w Borku, który dołączył do naszego stada 4 miesiące temu :) i od tego czasu sam czasami pyta, jak już po pracy jestem zmęczona, on wchodzi do pokoju i mówi, czemu na dogo dziś nie siedzisz? coś się stało? może bana dostałaś? albo w weekend - on siedzi przy kompie, ja wchodzę do pokoju i mówię, że skończyłam np. sprzątać - teraz chwila odpoczynku, a mój TZ na to, to siadaj na dogo już Ci robię miejsce :) przez te 8 lat co się znamy, to bardzo się zmieniło jego podejście do zwierząt :) oczywiście zawsze miał w domu psa i koty, ale kochali to co ich... a teraz po tylu latach znajomości - zrozumieli, dlaczego pomagam zwierzakom, co to znaczy cierpienie zwierząt bezdomnych, w schroniskach - kiedyś omijali ten problem, teraz - razem pomagamy :) więc... - to chyba dobry wybór na TZ, nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TOPIKU, ale zmieniamy temat, bo to twój wątek, a do mojego ślubu (8 październik 2010) trochę czasu jeszcze jest :) TOPIK - ogromny buuuuziak w nosek :) Quote
Recommended Posts