Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień dobry Topik :)
Skacz do góry :)
Jak tam z deklaracjami dla ciebie?? póki co malo...
Poproś ładnie cioteczki,no dalej - uśmiechnij się do nich i wtedy na pewno coś jeszcze dorzucą! :)

Posted

biedactwo tyle przeszedł o na dodatek w schronie siedzi :placz:

zrobiłam dla niego bazarek, mam nadzieję, że uzbiera się coś na DT dla niego

zapraszam i proszę o podrzucanie bazarku ;)
[SIZE=2]
markowe klawiatury, myszki, DELL, HP, Siemens i inne[/SIZE]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/182404-markowe-klawiatury-myszki-DELL-HP-Siemens-i-inne-dla-skatowanego-Topika-do-01-04?p=14348670#post14348670[/URL]

Posted

[FONT=Tahoma]Z zaproponowanych dt razem z MONKĄ A KATOWIC wybrałyśmy DT w Przebieczanach koło Wieliczki[/FONT]
[FONT=Tahoma] ( przebywała tam kielecka zosia przypadek bardzo ciężki ) jest to także nie daleko miejsca zamieszkania Moniki więc będzie go osobiście doglądała. Hotelik domowy , pomocą służą praktykantki z weterynarii .Koszt to 300 zł z karmą . Warunkiem jest kastracja. Na tym etapie zaangażowałam naszą nie ocenioną KAGO która nigdy nie mówi NIE. Załatwi kastrację , hotelik na okres po kastracji ( siedem dni ) i transport topika do Wieliczki .[/FONT]

Posted

[quote name='AGA35'][FONT=Tahoma]Z zaproponowanych dt razem z MONKĄ A KATOWIC wybrałyśmy DT w Przebieczanach koło Wieliczki[/FONT]
[FONT=Tahoma] ( przebywała tam kielecka zosia przypadek bardzo ciężki ) jest to także nie daleko miejsca zamieszkania Moniki więc będzie go osobiście doglądała. Hotelik domowy , pomocą służą praktykantki z weterynarii .Koszt to 300 zł z karmą . Warunkiem jest kastracja. Na tym etapie zaangażowałam naszą nie ocenioną KAGO która nigdy nie mówi NIE. Załatwi kastrację , hotelik na okres po kastracji ( siedem dni ) i transport topika do Wieliczki .[/FONT][/QUOTE]
Super wiadomości :) Topik, zacznij się pakować, niedługo opuszczasz schronisko, ale najpierw - ciach ciach i papa jajeczka :)

Posted

[B]Dzięki zaangażowaniu tylu niesamowitych ludzi TOPIK ma szansę na lepsze życie.[/B] :)
Dziękuję Bjucie za magiczny numer telefonu do tego wspaniałego hoteliku!

TOPIK będzie w domu, nie w kojcu (w kojcach są tylko duże psiaczki). Będzie otoczony troskliwą opieką, miłością, zainteresowaniem, będzie leczyć swoją duszę i łapkę.[B] Lepiej nie mógł trafić![/B]
Jak Panie z hoteliku się zgodziły- prawie się popłakałam ze szczęścia.

Dzięki kochanej ADZE35 w Warszawie pomoże nam cudowna KAGO (w kastacji i hotelikowaniu po zabiegu, dowozie do Krakowa)...
Potem ja wiozę TOPIKA od Krakowa do Przebieczan. [B]Chciałabym, żeby to było już[/B]:) :)

Jeszcze akcja: "Żegnajcie jajeczka!" i zaraz po świętach TOPIK pojedzie do hoteliku. Miejsce czeka na Niego na 100%.

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][B]Dzięki zaangażowaniu tylu niesamowitych ludzi TOPIK ma szansę na lepsze życie.[/B] :)
Dziękuję Bjucie za magiczny numer telefonu do tego wspaniałego hoteliku!

TOPIK będzie w domu, nie w kojcu (w kojcach są tylko duże psiaczki). Będzie otoczony troskliwą opieką, miłością, zainteresowaniem, będzie leczyć swoją duszę i łapkę.[B] Lepiej nie mógł trafić![/B]
Jak Panie z hoteliku się zgodziły- prawie się popłakałam ze szczęścia.

Dzięki kochanej ADZE35 w Warszawie pomoże nam cudowna KAGO (w kastacji i hotelikowaniu po zabiegu, dowozie do Krakowa)...
Potem ja wiozę TOPIKA od Krakowa do Przebieczan. [B]Chciałabym, żeby to było już[/B]:) :)

Jeszcze akcja: "Żegnajcie jajeczka!" i zaraz po świętach TOPIK pojedzie do hoteliku. Miejsce czeka na Niego na 100%.[/QUOTE]

Brawo cioteczki :lol: byle więcej było takich akcji :lol::lol::lol:

Posted

Z ostaniej chwili :-) grafik topika na następne dwa tygodnie

W dniu dzisiejszym zostanie zabrany ze schronu i przewieziony do klinki weterynaryjnej do warszawy na zabieg. Po zabiegu przewozimy go do hoteliku do momentu zadjęcia szwów i w drugi dzień świąt czyli kochana KAGO przewozi go do dt w Przebieczanach i tam będzie już do momentu znalezienia ds.

Posted

No to Topik będzie kumplem Bakusia:multi::multi::multi: bo on też się tam wybiera po świętach:) jak zbierze te brakujące 40 zł deklaracji...;)

Posted

Super! W Przebieczanach będzie miał się jak w raju.
Ale... : [B]Mamy 1/3 deklaracji i tylko 2 tygodnie, by zebrać resztę... [/B]

DEKLRACJE STAŁE (potrzeba 300 + zapas na weta)

20 - Mimiś
15 - Amica
20 - Aga35
10 - Kinia1984 (przez pół roku)
10 - Akrum
5 - Agucha
20 - Salibinka
5 - Bjuta
coś - Monika z Katowic
coś - Basia 1968
coś - Transylwania

czyli [B]105[/B] + cosie ([COLOR=Red]brakuje[/COLOR] [B][COLOR=Red]195![/COLOR][/B])

DEKLARACJE JEDNORAZOWE

50 - Ekiana (pod koniec marca)
50 - Salibinka (na początku kwietnia)
coś - Ossa98 (w kwietniu)
coś - Inez de Villaro (w kwietniu)
coś - Lolalola

BYĆ MOŻE
10 - Szarotka (jeśli Akrum znajdzie dom - będzie wiadomo w kwietniu)

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/7361/img2431aw.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Bjuta']Super! W Przebieczanach będzie miał się jak w raju.
Ale... : [B]Mamy 1/3 deklaracji i tylko 2 tygodnie, by zebrać resztę... [/B]

DEKLRACJE STAŁE (potrzeba 300 + zapas na weta)

20 - Mimiś
15 - Amica
20 - Aga35
10 - Kinia1984 (przez pół roku)
10 - Akrum
5 - Agucha
20 - Salibinka
5 - Bjuta
coś - Monika z Katowic
coś - Basia 1968
coś - Transylwania

czyli [B]105[/B] + cosie ([COLOR=Red]brakuje[/COLOR] [B][COLOR=Red]195![/COLOR][/B])

DEKLARACJE JEDNORAZOWE

50 - Ekiana (pod koniec marca)
50 - Salibinka (na początku kwietnia)
coś - Ossa98 (w kwietniu)
coś - Inez de Villaro (w kwietniu)
coś - Lolalola

BYĆ MOŻE
10 - Szarotka (jeśli Akrum znajdzie dom - będzie wiadomo w kwietniu)

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/7361/img2431aw.jpg[/IMG][/QUOTE]

dziękuję za podsumowanie .już uzupełniam pierwszy wątek :-)

Posted

[quote name='Bjuta']
BYĆ MOŻE
10 - Szarotka (jeśli Akrum znajdzie dom - będzie wiadomo w kwietniu)[/QUOTE]

Jeśli ja znajdę dom?? czy raczej Groszek ?? Ja domku nie szukam ;)
No chyba że chodziło o to, że znajdzie się domek dla Groszka, któremu owszem ja robiłam ogłoszenia :)
To tak w ramach wyjaśnienia lub sprostowania :)

Posted

[quote name='Akrum']Jeśli ja znajdę dom?? czy raczej Groszek ?? Ja domku nie szukam ;)
No chyba że chodziło o to, że znajdzie się domek dla Groszka, któremu owszem ja robiłam ogłoszenia :)
To tak w ramach wyjaśnienia lub sprostowania :)[/QUOTE]

Ooops :oops: Chodziło o Rikiego - :evil_lol:

[quote name='Szarotka']Jak sie moj tymczas Riki wyadoptuje to dam 10 zl. Ma isc do domu na poczatku kwietnia.
Czy mozna wiedziec gdzie hotel i za ile. Narazie wolalabym nie czytac tego co sie stalo :(:([/QUOTE]