Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 dzień dobry Topik :) Skacz do góry :) Jak tam z deklaracjami dla ciebie?? póki co malo... Poproś ładnie cioteczki,no dalej - uśmiechnij się do nich i wtedy na pewno coś jeszcze dorzucą! :) Quote
diana79 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 biedactwo tyle przeszedł o na dodatek w schronie siedzi :placz: zrobiłam dla niego bazarek, mam nadzieję, że uzbiera się coś na DT dla niego zapraszam i proszę o podrzucanie bazarku ;) [SIZE=2] markowe klawiatury, myszki, DELL, HP, Siemens i inne[/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182404-markowe-klawiatury-myszki-DELL-HP-Siemens-i-inne-dla-skatowanego-Topika-do-01-04?p=14348670#post14348670[/URL] Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Tahoma]Z zaproponowanych dt razem z MONKĄ A KATOWIC wybrałyśmy DT w Przebieczanach koło Wieliczki[/FONT] [FONT=Tahoma] ( przebywała tam kielecka zosia przypadek bardzo ciężki ) jest to także nie daleko miejsca zamieszkania Moniki więc będzie go osobiście doglądała. Hotelik domowy , pomocą służą praktykantki z weterynarii .Koszt to 300 zł z karmą . Warunkiem jest kastracja. Na tym etapie zaangażowałam naszą nie ocenioną KAGO która nigdy nie mówi NIE. Załatwi kastrację , hotelik na okres po kastracji ( siedem dni ) i transport topika do Wieliczki .[/FONT] Quote
ania z poznania Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Super! Poproszę na pw numer konta, żebym mogła przelew zrobić :) Quote
diana79 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 super wieści :multi: oby jak najszybciej opuścił schronisko Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='AGA35'][FONT=Tahoma]Z zaproponowanych dt razem z MONKĄ A KATOWIC wybrałyśmy DT w Przebieczanach koło Wieliczki[/FONT] [FONT=Tahoma] ( przebywała tam kielecka zosia przypadek bardzo ciężki ) jest to także nie daleko miejsca zamieszkania Moniki więc będzie go osobiście doglądała. Hotelik domowy , pomocą służą praktykantki z weterynarii .Koszt to 300 zł z karmą . Warunkiem jest kastracja. Na tym etapie zaangażowałam naszą nie ocenioną KAGO która nigdy nie mówi NIE. Załatwi kastrację , hotelik na okres po kastracji ( siedem dni ) i transport topika do Wieliczki .[/FONT][/QUOTE] Super wiadomości :) Topik, zacznij się pakować, niedługo opuszczasz schronisko, ale najpierw - ciach ciach i papa jajeczka :) Quote
Monika z Katowic Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [B]Dzięki zaangażowaniu tylu niesamowitych ludzi TOPIK ma szansę na lepsze życie.[/B] :) Dziękuję Bjucie za magiczny numer telefonu do tego wspaniałego hoteliku! TOPIK będzie w domu, nie w kojcu (w kojcach są tylko duże psiaczki). Będzie otoczony troskliwą opieką, miłością, zainteresowaniem, będzie leczyć swoją duszę i łapkę.[B] Lepiej nie mógł trafić![/B] Jak Panie z hoteliku się zgodziły- prawie się popłakałam ze szczęścia. Dzięki kochanej ADZE35 w Warszawie pomoże nam cudowna KAGO (w kastacji i hotelikowaniu po zabiegu, dowozie do Krakowa)... Potem ja wiozę TOPIKA od Krakowa do Przebieczan. [B]Chciałabym, żeby to było już[/B]:) :) Jeszcze akcja: "Żegnajcie jajeczka!" i zaraz po świętach TOPIK pojedzie do hoteliku. Miejsce czeka na Niego na 100%. Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Monika z Katowic'][B]Dzięki zaangażowaniu tylu niesamowitych ludzi TOPIK ma szansę na lepsze życie.[/B] :) Dziękuję Bjucie za magiczny numer telefonu do tego wspaniałego hoteliku! TOPIK będzie w domu, nie w kojcu (w kojcach są tylko duże psiaczki). Będzie otoczony troskliwą opieką, miłością, zainteresowaniem, będzie leczyć swoją duszę i łapkę.[B] Lepiej nie mógł trafić![/B] Jak Panie z hoteliku się zgodziły- prawie się popłakałam ze szczęścia. Dzięki kochanej ADZE35 w Warszawie pomoże nam cudowna KAGO (w kastacji i hotelikowaniu po zabiegu, dowozie do Krakowa)... Potem ja wiozę TOPIKA od Krakowa do Przebieczan. [B]Chciałabym, żeby to było już[/B]:) :) Jeszcze akcja: "Żegnajcie jajeczka!" i zaraz po świętach TOPIK pojedzie do hoteliku. Miejsce czeka na Niego na 100%.[/QUOTE] Brawo cioteczki :lol: byle więcej było takich akcji :lol::lol::lol: Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Z ostaniej chwili :-) grafik topika na następne dwa tygodnie W dniu dzisiejszym zostanie zabrany ze schronu i przewieziony do klinki weterynaryjnej do warszawy na zabieg. Po zabiegu przewozimy go do hoteliku do momentu zadjęcia szwów i w drugi dzień świąt czyli kochana KAGO przewozi go do dt w Przebieczanach i tam będzie już do momentu znalezienia ds. Quote
obraczus87 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 KAGO jestes super! Bardzo sie ciesze, ze Topik ma szanse!!!! Quote
Nikus Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No to Topik będzie kumplem Bakusia:multi::multi::multi: bo on też się tam wybiera po świętach:) jak zbierze te brakujące 40 zł deklaracji...;) Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 super wiesci:) mam nadzieje ze los tej psiny w koncu sie odmieni:)))))))) Quote
Agucha Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 I takie wieści chcę czytać jak najczęściej! :loveu: Dziewczyny! Jesteście wielkie!!! :multi: Quote
Kinia1984 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ale super:) teraz bedzie juz tylko lepiej:) pakuj sie Topik..;) Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Już spakowany!!!!!czekamy już tylko na KAGO Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Topik, wszystko zabrałeś do swojej walizeczki?? bo wiesz, już nie wrócisz do schroniska :) :) :) Quote
Bjuta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Super! W Przebieczanach będzie miał się jak w raju. Ale... : [B]Mamy 1/3 deklaracji i tylko 2 tygodnie, by zebrać resztę... [/B] DEKLRACJE STAŁE (potrzeba 300 + zapas na weta) 20 - Mimiś 15 - Amica 20 - Aga35 10 - Kinia1984 (przez pół roku) 10 - Akrum 5 - Agucha 20 - Salibinka 5 - Bjuta coś - Monika z Katowic coś - Basia 1968 coś - Transylwania czyli [B]105[/B] + cosie ([COLOR=Red]brakuje[/COLOR] [B][COLOR=Red]195![/COLOR][/B]) DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 - Ekiana (pod koniec marca) 50 - Salibinka (na początku kwietnia) coś - Ossa98 (w kwietniu) coś - Inez de Villaro (w kwietniu) coś - Lolalola BYĆ MOŻE 10 - Szarotka (jeśli Akrum znajdzie dom - będzie wiadomo w kwietniu) [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/7361/img2431aw.jpg[/IMG] Quote
Kociabanda2 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 finansowo niestety nie mogę pomóc :( ale rozreklamowałam troszkę bazarek na rzecz Topika i namówiłam męża (njangu) na nową klawiaturę z tego bazarku :D Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Bjuta']Super! W Przebieczanach będzie miał się jak w raju. Ale... : [B]Mamy 1/3 deklaracji i tylko 2 tygodnie, by zebrać resztę... [/B] DEKLRACJE STAŁE (potrzeba 300 + zapas na weta) 20 - Mimiś 15 - Amica 20 - Aga35 10 - Kinia1984 (przez pół roku) 10 - Akrum 5 - Agucha 20 - Salibinka 5 - Bjuta coś - Monika z Katowic coś - Basia 1968 coś - Transylwania czyli [B]105[/B] + cosie ([COLOR=Red]brakuje[/COLOR] [B][COLOR=Red]195![/COLOR][/B]) DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 - Ekiana (pod koniec marca) 50 - Salibinka (na początku kwietnia) coś - Ossa98 (w kwietniu) coś - Inez de Villaro (w kwietniu) coś - Lolalola BYĆ MOŻE 10 - Szarotka (jeśli Akrum znajdzie dom - będzie wiadomo w kwietniu) [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/7361/img2431aw.jpg[/IMG][/QUOTE] dziękuję za podsumowanie .już uzupełniam pierwszy wątek :-) Quote
Kar0la Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Super wieści. :multi::multi: Strasznie mi zapadł w serce ten psiaczek. Powodzenia pieseczku. :loveu: Quote
Akrum Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Bjuta'] BYĆ MOŻE 10 - Szarotka (jeśli Akrum znajdzie dom - będzie wiadomo w kwietniu)[/QUOTE] Jeśli ja znajdę dom?? czy raczej Groszek ?? Ja domku nie szukam ;) No chyba że chodziło o to, że znajdzie się domek dla Groszka, któremu owszem ja robiłam ogłoszenia :) To tak w ramach wyjaśnienia lub sprostowania :) Quote
AGA35 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Bjuta']A ja nr konta poproszę ):[/QUOTE] Wysłany dziękujemy bardzo... Quote
Bjuta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Akrum']Jeśli ja znajdę dom?? czy raczej Groszek ?? Ja domku nie szukam ;) No chyba że chodziło o to, że znajdzie się domek dla Groszka, któremu owszem ja robiłam ogłoszenia :) To tak w ramach wyjaśnienia lub sprostowania :)[/QUOTE] Ooops :oops: Chodziło o Rikiego - :evil_lol: [quote name='Szarotka']Jak sie moj tymczas Riki wyadoptuje to dam 10 zl. Ma isc do domu na poczatku kwietnia. Czy mozna wiedziec gdzie hotel i za ile. Narazie wolalabym nie czytac tego co sie stalo :(:([/QUOTE] Quote
Recommended Posts