Devis&Marta Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ja bym sie z checia wpiasala ale niedlugo wyjezdzam:cool3: Quote
makulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Mineło troche czasu ,ciekawa jestem czy cos sie dzieje w tej sprawie? Quote
MilenaDz Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 (edited) [COLOR=#ff0000][Wątek jest [U]z mojej strony[/U] jest [B]nieaktualny[/B] - bardzo proszę zwrócić uwagę na jego datę :) Osoby chętne do współpracy ze Strażą dla Zwierząt proszone są o kontaktowanie się [U]bezpośrednio[/U] z tą organizacją za pośrednictwem stron poszczególnych oddziałów www ogólnie dostępnych w internecie.][/COLOR] 24 czerwca Janda przyjezdza i jest z nim spotkanie. Potem rejestracja. Generalnie wszystko jest juz w koncowej fazie. Margo/rashid sie tym zajmuje, gdzies w tym watku jest do niej numer , lub na stronie jej hodowli persow Rashid. Ona wszystko powie jak sie do niej zadzwoni. Edited May 8, 2012 by MilenaDz patrz post 1 Quote
Recommended Posts