Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje wam wszystkim bardzo w imieniu Grazynki i chicusia:* jak pisala Kaja dzis chico tez ma zly dzien. a wiem co bylo w niedziele jak jak nas nazwala Grazynka _ psie wariatki wszystkie sie wystraszylysmy. dziekuje kochani

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam. dzisiaj pisze w imieniu Grażynki ponieważ ona sama bardzo źle się czuje - jakieś paskudne choróbsko ją dopadlo. Wiec w jej imieniu chciałam podziękować za wasze dobre serduszka, za pamięć i wsparcie. Pomoc potrzebna jest bardzo( nie ma co ukrywać). wczoraj Chico źle się czuł. Jednak dzisiaj ( do chwili obecnej - i miejmy nadzieję że tak zostanie) czuje się lepiej.

Posted

Na początku przepraszam, że wczoraj się nie odzywałam, ale ostatnio mój organizm lubi mnie wkurzać i często mnie zmusza do brania tabletek przeciwbólowych.

Wracając do Chica to spieszę poinformować, że psina wchodzi i schodzi samodzielnie z drugiego piętra, już nie muszę go wnosić, co jest dla mnie sporą ulgą. Spacerujemy powolutku, małymi kroczkami, ale idziemy. Dzisiaj na wieczornym spacerze, tak mu pachniało przed wyjściem jedzonko, że skrócił sobie spacerek i szybszym kroczkiem podążył do domu.

Ale najważniejsze, bardzo dziękuję za tak szybką pomoc finansową. Dzisiaj rano Chico dostał ode mnie ostatnią tabletkę VETMEDINU. Na szczęście dzięki Wam, ma w tej chwili 100 tabletek które starczą mu na 50 dni, chyba, że znowu będzie zwiększona dawka to na 25. DIGOXIN 60 tabletek i SPIRONOL 40 tabletek, do kupienia został nam jeszcze ENARENAL. W przyszłym tygodniu jedziemy na badania kontrolne czyli USG serducha.
Dzięki Wam Chico ma jeszcze szansę trochę poszczekać na koty. Weterynarz powiedział mi, że bez VETMEDINU Chica już dawno by z nami nie było.

BARDZO, BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!
Jak kupię wszystkie leki to zaraz zeskanuję rachunki.

Posted

[quote name='grazyna9915'][..] [B]do kupienia został nam jeszcze ENARENAL[/B]. W przyszłym tygodniu jedziemy na badania kontrolne czyli USG serducha.
[...][/QUOTE]
Graśka, a jaki Enarenal Chico bierze? Bo mój Żabęć ma zapasu 5mg, 10mg i 20mg i moze się podzielić, bo nie wszystko bierze. Na pewno nie bierze 10-tki, bo ostatnio miał zmniejszona dawkę. Mogłabym Ci podrzucić.

Posted

Madziu Chico bierze enarenal 5mg.

W przyszłym tygodniu jedziemy na konsultację. Chico jest jeszcze słabiutki, ale mam nadzieję, że i tym razem mu się uda.
Na wszelki wypadek szukamy kierowcy, który chciałby nas zawieść do weterynarza w Oświęcimiu, ponieważ nie wiem czy moje auto będzie sprawne do tego czasu.

Posted

[quote name='grazyna9915']Madziu Chico bierze enarenal 5mg.

W przyszłym tygodniu jedziemy na konsultację. Chico jest jeszcze słabiutki, ale mam nadzieję, że i tym razem mu się uda.
Na wszelki wypadek szukamy kierowcy, który chciałby nas zawieść do weterynarza w Oświęcimiu, ponieważ nie wiem czy moje auto będzie sprawne do tego czasu.[/QUOTE]
raczej takiego który moze kochana:) a nie chcialby:) bo wiesz ze checi to sa ale jesli to bedzie srodek tygodnia to guzik...oczywiscie mowie o sobie. ALE KIEROWCA OCZYWISCIE POSZUKIWANY:)

Posted

Kochani proszę o podnoszenie bazarku z którego dochód idzie na spłacenie części pomocy dla Chica z Kundelkowej Skarbonki i na Hotelik dla Urana, innego tyszaka. Zapraszam: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211719-Ksi%C4%85%C5%BCki-ciuszki-dodatki-!!!-Dla-Urana-na-Hotelik-do-10.08.2011r.-do-godz.-22.00[/url]

• 4 weeks later...
Posted

Dziś dokonałam zwrotu 15 proc. pomocy z Kundelkowej Skarbonki. Mamy tam już czyste konto :lol:.

A jak czuje się Chico???????????? Napiszcie coś, prosimy........

Posted

[quote name='AlfaLS']Dziś dokonałam zwrotu 15 proc. pomocy z Kundelkowej Skarbonki. Mamy tam już czyste konto :lol:.

A jak czuje się Chico???????????? Napiszcie coś, prosimy........[/QUOTE]

Potwierdzam czyste konto! Dziekuję za zwrot! :) Zdrówka życzę dla Chico!

Posted

witam- chico roznie. tera gdy byly te upaly to szczegolnie bidulek sie meczyl. Grazynka starala sie z nim wychodzic po prostu albo wczesnie rano albo wieczorem gdy bylo juz chlodno. w ciagu ostatnich dni mial 2 ataki ale mysle ze jak Grazynka bedzie miala chwilke to sama napisze- prosze o wyrozumialosc bo naprawde ma urwanie glowy. nio i ta karma- poprosilysmy znajomych wetow o probki cardiaka royala i po niej chicus nie mial biegunek nio ale niestety karma jest w pierony droga.... ech

• 7 months later...
Posted

[quote name='matahari81']kolejy zwierzak potrzebuje pomocy...[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225518-Białaczka-znowu-atakuje-Majkę-PILNIE-POTRZEBNY-INTERFERON[/URL]! prosze was wejdzcie[/QUOTE] Już tam jestem...

Posted

[quote name='AlfaLS']Widzę że nikt tu wcześniej nie napisał - Chico niestety już za TM........

Smutne ale prawdziwe.......

Odpoczywaj biedny piesku....[/QUOTE]

Kiedy Alfa????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::-( I co z Filipem? Czy wiesz coś na ten temat?

Posted

Grażynka musiała uśpić Chica jakoś tak tuż przed wyjazdem Rockiego do ZuziM. Niestety mimo, że walczyła o niego jak długo sie dało to już doszła do momentu, że jedyne co mogła dla niego zrobić to pozwolić mu odejść...
Ogromnie to przeżywała, tyle walki, tyle starań... Ale najważniejsze jest to że ten czas, kóry był mu dany u niej to był szczęśliwy czas...

A Filip? Niestety nic nie wiem, muszę ją podpytać o Filipa...

Posted

[quote name='magda222']Filip jest dalej w DT u Anity :)
[SIZE=1]I chyba tak już zostanie[/SIZE] ;)[SIZE=1] Tylko ciii...[/SIZE] ;)[/QUOTE]
[SIZE=1]To my bardzo cichutko się cieszymy :multi:[/SIZE]

• 6 months later...