yuki Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [SIZE="3"] We wrocławskim schronisku przebywa nader łagodna sunia :) początkowo wszyscy myśleli , że mała nie widzi, ale po spacerku mogę z ręką na sercu stwierdzić , że to nie prawda. Nie jest to może sokole oko, ale suczka ma 16 lat .Jest łagodna, niekonfliktowa, mogłabym powiedzieć, że jest delikatnej konstrukcji. I dlatego dziewczyny sprężmy się bo ona ma naprawdę mało czasu :( Przebywa w szczeniakarni, jest za delikatna jak na boksy. Do schroniska trafiła z interwencji. Przebywa w nim od 12.01.2010.[/SIZE] IMIĘ (do ogłoszeń) : Lila Wiek: 16 lat Płeć: suka: Nr schroniskowy : 80/10 Dane do ogłoszeń: [email][email protected][/email] tel 515 290 672 I zdjęcia małej : [IMG]http://images47.fotosik.pl/269/d000dba8b45ef769med.jpg[/IMG] Wkleję potem więcej zdjęc bo mi fotosik szaleje;/ rozliczenie: wpływy: 58,10 (ze skarbonki Agatka) wydatki: morfologia ??? Quote
GoskaGoska Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 zapisuje się u niej a nie ma więcej fotek? Quote
yuki Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Są napisałam z pierwszym poście , że dokleję , bo na razie komp mi wariuje :) Quote
kikou Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 bardzo mnie martwi Lilunia, strasznie sie o nią boje jest taka kruchutka... Quote
Koperek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='kikou']chyba nawet tylko 7-8kg bo ma puszyste włoski[/QUOTE] Oj, to maleństwo. Na fotce wygląda na większą- taką średnią... Quote
yuki Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Za dużo ich za dużo :( Lila jest faktycznie mała, drobna, eteryczna... Quote
Koperek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A co to kikou się nie chwali, że malutką zabrała wczoraj :) Babcia najedzona (oby znowu nie zażygali kikou auta ;/) i zadowolona pojechała po lepsze życie! :) :) :) Quote
kikou Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Lila jest u mnie od wczoraj, w schronisku jest wysyp piesków, szczeniakarnia i izolatki przepełnione szczeniaki siedzą po kilka, staruszki po dwa, po prostu jakiś koszmar sie zaczął, od początku roku przyjęto już ponad 500 zwierzaków... Lilunia wydaje sie być w przyzwoitej formie, ma apetyt jest milusia i nawet dość wesoła, drobniuteńka waży nie wiecej niż 7 kilo, wrzucona do boksu ogólnego odrazu by się wykończyła... jak sie oswoi troche to zrobie jej morfologie, bo w schronisku niestety nie zrobiono tego i żąbki są w kiepskim stanie jak to już normalnie w naszyn kraju... tak czy inaczej Lilunia rozpaczliwie szuka domu!!!!! Quote
yuki Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Dżizas Kikou czy Ty wszystkie psiaki zabrałaś ?:D:D:D złota kobita jesteś i tyle ! Quote
yuki Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Dżizas Kikou czy Ty wszystkie psiaki zabrałaś ?:D:D:D złota kobita jesteś i tyle ! Quote
kikou Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 chyba powinni mi zakaz wstępu na bramie powiesić, bo jak już przyjeżdzam to zawsze powybieram "najlepsze sztuki" w dużych ilościach ;) Quote
xmartix Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 hehe najlepszego sortu bierzesz psiaki :D chwała Ci za to i szacunek wielki! Quote
yuki Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Kikou to pisz co tam królewna robi u Ciebie :):):) Quote
kikou Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 fotki bedą ale myślałam że wstawicie jeszcze te ze schroniska... Lilunia jest strasznie pocieszna, ma dziwne takie jakby usztywnione nóżki, strasznie śmiesznie biega, jest przemiła, przytulaśna i bardzo wesoła, próbowała sie bawić nawet z dziczkiem, ma nawet porządny apetyt ładnie je zarowno miesko jak i suchy pokarm... przesłodka dziewuszka, nie umiem sobie wytłumaczyć jak mogła stracić dom... czy wiemy coś konkretnego? jest znaleziona? czy po zmarłym właścicielu? Quote
amensalizm Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Mój jak przyszedł ze schronu pierwszy tydzień biegał na sztywnych nóżkach... i nagle mu przeszło, mi się wydaje, ze to przez zastanie ;) BTW. Kikou czy Ty nie jesteś czasem, kobitką, którą widziałam w schronie w październiku, która wzięła suczkę ze słowami parafrazuje "no dobra, daj mi tą co sika w domu, przecież nikt normalny jej nie weźmie" Tak mnie to strasznie ujęło wówczas. :D W przyszły weekend zrobię jej pakiecik ogłoszeń ;) Quote
kikou Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 wprawdzie mam rózne sikające stfory.. ale coś nie kojarze z października suni..... poza tym wtedy jeszcze też nie mogłam zaszaleć zbytnio bo mieszkałam w mieszkaniu na drugim pietrze i miałam 4 w porywach do 5 psów, a przed sąsiadami udawałam że mam tylko dwa.... ;) więc chyba to nie ja byłam... Quote
GoskaGoska Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jeśli mamy ją ogłaszać to foty ładne potrzebne ,bo z tym jednym to nawet nie ma co Quote
Recommended Posts