Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie miałam żadnych wieści z Fundacji więc pewnie nic nowego............. Nie chcę ich za często zanudzać telefonami bo i bez tego mają mnóstwo roboty......

• 2 weeks later...
Posted

Aimez_moi napisał(a):
Jak tam nasze cudenko????......:)

Nie dzwoniłam:oops:
Jestem ostatnio mocno zajęta Welshem i głównie na nim skoncentrowana. Jak już go odwiozę do domku to zadzwonię do Fundacji....

Posted

Borys cały czas w Fundacji, czeka na swój domek i człowieka. Jest nim niewielkie zainteresowanie, ze względu na wiek. Ludzie boją się przywiązania i utraty psa, któremu zostało moze 3-4 lata życia (podobno te psy krótko zyją)... Ale czuje sie dobrze, ma świetne warunki i spokojnie czeka na odmiane losu....
Musimu go intensywniej poogłaszać.... U mnie ma cały czas gratkę i cafeanimal.

• 3 months later...
Posted

znalazłam info na stronie fundacji:

Jeśli czasowo damy radę to w tym tygodniu sprawdzimy jeszcze warunki, jakie proponują kandydaci na Borysa. Przede wszystkim ogrodzenie; Borys lubi sobie podkopywać tu i tam. Pojechałby do ośrodka agroturystycznego: konie, kozy...i oczywiście kilka innych psiaków. Borys lubi niekłopotliwe towarzystwo i jak cos się dzieje. Sam uczestniczy umiarkowanie, ale lubi sobie poobserwować.

Posted

Malwi napisał(a):
znalazłam info na stronie fundacji:

Oj, świetnie............. Czy możesz podać link do tej strony? Gospodarstwo agroturystyczne byłoby dla niego dobre. To podobne do warunków, w jakich teraz przebywa i całkiem mu się to podoba. Jestem pewna, że warunki będą dobrze sprawdzone. W końcu Borys to ulubieniec wszystkich :) i byle komu go nie oddadzą.

Posted

Zadzwonił do mnie, właściwie przez pomyłkę, przemiły pan, który chciał zadzwonić do Fundacji, żeby umówić się na odebranie Borysa !!! Pogadaliśmy sobie trochę, to naprawdę brzmi fantastycznie. Miejsce podobne do tego, gdzie jest Fundacja - mnóstwo ziemi, zwierzęta, agroturystyka.......
Muszę zadzwonić do Fundacji i zapytać, czy Borys już w domu......

Posted

Cytuję za Fundacją:
[B]Borys wczoraj pojechał do swojego domu. Będzie miał życie jak w bajce. Cudowna rodzina i bardzo dobre warunki. I z poczuciem humoru. Wiedzą, że Borysowi daleko do bernardyna, czy owczarka kaukaskiego. Ale to jest ich Borys; najwspanialszy i najukochańszy pies, po którego przyjechał właściciel ponad 350 km.[/B]
Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaa!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:

• 3 months later...