Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam od 2 dni odpowiedzi od tej Pani, ale to pewnie z tydzien jeszcze potrwa, nim jej tą sterylkę zorganizują i dowiozą do mnie. Postaram się do niej dodzwonić.

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to czekam na nią i mam nadzieję, zę w nadchodzącym tygodniu przyjedzie do mnie.
Mshume, gdyby się coś zmieniło, daj znać, bo kolejka nam się wydłuża i czeka kolejna suczka....

Posted

Dasza ma byc we wtorek w Warszawie, odbior na Kabatach. Trzeba organizować transport. Mała będzie świeżutko po sterylce. Mam mętlik w głowie, kogo tu poprosić o transport suni.

Posted

PILNIE poszukujemy transportu dla Daszeńki na wtorek lub środę (ostatecznie innego dnia) z Warszawy do Makowa Mazowieckiego, także za zwrot kosztów podróży. Sunia jedzie na DT do Malagos.

Posted

Sunia jest u mnie. Bardzo grzeczna, cichutka i wystraszona. Daszeńka ładnie chodzi na smyczy i świetnie jeździ autem :) prawdziwa dama. Uwielbia dzieci.Dasza sięga mi do kolana, więc nie jest taka malutka. Nie chciała jeść. Oto zdjęcia:

Posted

Szwy ładne, wokół nie ma zaczerwienienia czy obrzęku. Pytałam,czy ona tak ma być bez ubranka, pan który ją przywiózł powiedział,że tak.Ja jednak zrobiłam jej na noc kaftanik z podkoszulka zawiązanego na plecach.

Posted

Ja też mam na wszelki wypadek taki, z nogawki od piżamy z troczkami. Nie zawsze zakładam, ale dobrze mieć w pogotowiu.
no to jutro i ja zobaczę Daszeńkę.

Aha, to miała być mała suczka :cool3: :evil_lol:

Posted

No widzisz,tak mi powiedziano (ale nie jest tez duza ;) za to chudzinka z niej straszna :( Jest śliczna, tylko potrzebuje wyczesania i kąpieli.Jutro jej zrobie allegro.