monika55 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Bylo zapytanie o nia. Odpisalam obszernie, niestety cisza. Quote
agrabcia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Pewnie ludzie przestraszyli się, w wychowanie Nesi to wiele cierpliwości potrzeba. Cały czas myśle o małej, Lorcia bezpieczna i jeszcze jakby Nesi się udało to dwa kamienie z serca mniej. Juz nie wiem co mam robić, męża namawiam choć na kojec DT, narazie nie chce się zgodzić:shake: Quote
dominika_06 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 podobno wczoraj do Viki dzwoniła jakaś kobieta i pytała o Nesi, chyba dzisiaj do schroniska miała przyjechać ale nie jestem pewna... trzeba by Viki sie spytać ale jej na dogo nie ma... Quote
dominika_06 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 kurcze gdyby faktycznie była... coś by w końcu ruszyło! Quote
monika55 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No niestety, wolontariuszka cos pomylila w opisie suni. Ludzie spodziewali sie duzej suni, a Nesi malutka jest. Dalej siedzi. Quote
psiara_agg Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ojej i nie wezmą jej tylko dlatego, ze jest malutka! ;( Może jest malutka, ale kochać potrafi .. ludzie nie rozumieją. Quote
Agucha Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nie wiem czy dobrym wyjściem byłoby wzięcie małej na miesiąc i próbowanie ją oswoić? Tylko co z nią dalej po tym miesiącu?... Quote
psiara_agg Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 PEWNIE! Może bardziej zaangażujemy się w znalezienie jej domku? Taka dość duża akcja.. hm? Jakieś plakaty (A4) możemy podrukować i wgl. Quote
Agucha Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No nie wiem, nie wiem... a co będzie jak czerwiec się skończy? wroci z powrotem do schronu jak dom się dla niej nie znajdzie? :( Quote
Niebieska713 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Agucha']No nie wiem, nie wiem... a co będzie jak czerwiec się skończy? wroci z powrotem do schronu jak dom się dla niej nie znajdzie? :([/QUOTE] Wiec najlepieszym wyjsciem bylby DT bezterminowy,do czasu znalezienia suni DS...:roll: Psiara_gg - wyslalam Ci maila,bo Pw mi tu nie wchodzi..:shake: Quote
monika55 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Niebieska713 psiara o niczym decydowac nie moze, jest mlodziutką aczkolwiek bardzo rozsądną dziewczyną. Jest niepełnoletnia. Jeśli coś tyczy się psiuni, to ja albo shanti decydujemy. To tylko oczywiście gwoli wyjaśnienia.:cool3: Quote
Niebieska713 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Suniu podskakuj po domek,moze w koncu Cie wypatrzy... Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jesli nie sunia nie ma do tej pory bezplatnego BEZTERMINOWEG DT,to moze warto pomyslec o platnym DT...i dac suni szanse wyjscia z tego schroniska...Jak dlugo ona ma tam siedziec i dziczec...? Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='agrabcia']Nie ma DT,i jak narazie to nie ma deklaracji?[/QUOTE] Platne DT zawsze sie znajdzie,ale decyzja losu NESSI jest w rekach Moniki 55... Quote
Niebieska713 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Podnosze sunie,ma szanse DT...Szkoda tego nie wykorzystac.... Quote
agrabcia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Malutka, śliczna sunia potrzebuje POMOCY!!!!!!!!!! Quote
monika55 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Nic ode mnie nie zalezy, niestety. Gdybym w Totka wygrała to tak. My nie mamy żadnych pieniedzy, bo i skąd? Deklaracji nie ma, wątek pusty prawie.Mnie nie stac na płacenie. W schronisku duzo psow w jeszcze gorszej sytuacji. Quote
Recommended Posts