Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tak, ale też jest ważne żeby podnosić : )) ogłaszamy w miarę możliwości, teraz podrukujemy ogłoszenia i rozwiesimy o najbardziej potrzebujących, czyli również Nesi, bo zdziczała troszeczkę.. : (( Brak Kaji niezbyt dobrze na nią wpłynął. Postaramy się bardziej, żeby wszystkie psiaki ogłosić, ale no tak jak mówiłam fajnei by było gdyby wszystkie bez wyjątkw przysżły w czwartek : ) zdjęć zaraz poszukam jak coś to zaraz wstawię.

Posted

trzeba by ją było wyciągnąć z budy, a to nie będzie łatwe, bo dach się nie podnosi, a Nesi bardzo się boi... Trzeba będzie spróbować... Poszukam jeszcze na dysku jakichś jej zdjęć, jak jakieś znajdę to wrzucę . ;)

Posted

Nie są zbyt dobre, ale narazie niech będą, jak będziemy w schronie to spróbujemy ją wyciągnąć i porobić lepsze zdjęcia, DT by się przydałł.. :( sam się nie znajdzie, wolontariuszki trzeba działać, w kupie siła.. ; )

Posted

ojej a mialam dodać jeszcze kilka zdjęć, widocznie zapomniałam, że nie dodałam -.- już mam skleroze... już wstawiam, nie są dobre, bo w schronisku troszkę nie byłam, a więc i zjdęć porobić nie mogłam :(