Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajny plakat fajny : )
A Nesi mi się śniła :( obcięłam ja maszynką do golenia i zrobiła się brązowa, wyglądała strasznie, chyba talentu nie mam ; D
może porozsyłamy wątek? Ja troszkę zaniedbałam dogo, bo nie dałam rady z nauką pogodzić, ale jutro już mam czas.. możliwe, że nawet jeszcze dzisiaj więc możemy się podzielić.

Posted

Nesi dziczeje coraz bardziej. Ona nigdy nie byla przy czlowieku. W boksie uczy sie od innych psow niekoniecznie dobrych rzeczy. Bez cierpliwego i madrego DT jest ryzyko przy adopcji.

Posted

[quote name='monika55']Nesi dziczeje coraz bardziej. Ona nigdy nie byla przy czlowieku. W boksie uczy sie od innych psow niekoniecznie dobrych rzeczy. Bez cierpliwego i madrego DT jest ryzyko przy adopcji.[/QUOTE]

Gdzie jestes domku....??????

Posted

Kurcze, młoda ale już nie szczeniak i trzeba dużo pracy żeby ją do warunków domowych przyzwyczaić,:roll:
Najlepszy byłby domek z ogrodem, żeby mała miała możliwość odseparowania się czasem od ludzi... zawsze to mniejszy stres