Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sluchajcie.
kochana nasza holmina zgodzila sie zaplacic za ogloszenie Rufiego w tym Dzienniku Zachodnim :) dziekujemy!!!

co sie nic nie chwalisz?

no wiec dzis trzeba tekst stworzyc, bo wieczorem musze go wyslac do Syli, ktora pojedzie z kasa- tam trzeba gotowka placic- i poda mailem tekst i foto rufiego. moga byc ze 2-3 foty do wyboru.

130znakow razem ze spacjami. i nr tel,mail.

To dawajcie pomysly! no i ktore foto?
to, jak siedzi w trawie, ogolony- juz mial w gazecie na krakow i bylo wtedy 7te o niego i kazdemu sie wydawal westem. moze wiec teraz te pomaranczowe, jak sie bawi zabawka? tylko one sa raczej lezace. ale bardziej oddaja jego wyglad teraz, zeby sie ktos biorac go juz do domu nie zdziwil, ze inaczej wyglada, niz na fotach po strzyzeniu zaraz.

Posted

nie chwale sie,pochwale sie dopiero jak kasa do Ciebie dotrze popedzam rodzinke zeby przelali w necie...jak beda sie tak grzebac to wysle na poczcie
nie moge znalezc tych zdjec Rufika,polowa mi sie nie otwiera /te z pierwszycch stron/wiec nie wiem jakie jest najladniejsze!jak bys mogla tu wkleic....

Posted

czyli to czwarte, z zabawka?
a drugie, jakby tam w redakcji nie pasowalo? to moze wtedy to w trawie, jak siedzi?

w tekscie koniecznie musi byc,ze duzy pies,30kg.
dobrze jest pisac-szuka domu.... takiego i takiego. bo czasem mi ludzie w tel mowia- tam pisze, ze najlepiej szuka dom uz ogrodem, a my taki mamy. tam pisze,ze do starszych najlepiej ludzi, to akurat dla nas.
tylko z Rufim nie wiemy, jaki dom najlepszy tak naprawde. bo ogolnie zawsze najlepszy dom z ogrodem. ale my nie wiemy, czy z dziecmi, czy tylko jako stroz, czy jako kanapowiec, czy towarzysz zabaw dzieci, czy dla emerytow, czy centrum miasta, czy wies...
piszemy- dom z ogrodem? szuka domu z ogrodem.
chociaz ja go sbie w mieszkaniu tez wyobrazam, czemu nie? tylko balabym sie z dziecmi 5cioletnmi na przyklad. ale nie mozna pisac-ze nie nadaje sie do malych dzieci, bo ktos pomysli,ze agresywny i nawet,jak nie ma dzieci to go nie wezmie. lepiej niech nie maja pola do domyslow. niech zadzwonia, a ja opowiem o nim.
a czemu nie male dzieci? bo jak go czesze i on ma dosc to ucieka pd stol, czasem mnie odstraszy takim...łał, pokaze zeby lekko jakby. i ja wtedy daje mu spokoj.

Posted

nie da sie, promocja trwa tylko w wakacje chyba. pozniej normalna cena bedzie 30pare zl za ogloszenie w tygodniu i 120zl za wydanie wekendowe... brr

zabieram sie za ten tekst...

Rufi,duży,kudłaty pies szuka domu.Jest łagodny,spokojny,opanowany.Nie wymaga wiele ruchu.Ma 6lat.Zdrowy.tel.668836964

120znakow wyszlo

Rufi,duży,kudłaty pies szuka domu.Jest łagodny,spokojny,opanowany.Przyjaciel lub stróż.Waży 30kg.Ma 6lat.Zdrowy.tel.668836964

125znakow

Posted

fb chyba nie ma, nie sadze.
w metro wroclaw, w tygodniu 44zl. na wekend chyba z 70zl.
wiek chyba musi byc, to taka podstawa, jak wielkosc, w jego przypadku. nie wyobrazam sobie dac bez wieku. on w sumie moze miec juz kolo 7lat. bo 1,5roku temu byl na 5 oceniony w schronie. i tak rok ujelam. a pisze sie,ze spokojny, opanowany, wiek. znaczy,ze nie niest mlodzikiem, ktoremu tylko figle i psoty w glowie, a rownoznacznie, ze fajny dla dzieci do zabawy.

czyli drugi tekst?

przyjaciel I stroz, a nie LUB, tak? nie oddamy go do kojca na stroza w magazynie jakims?

Posted

50 to malo :( kiedys inne psy nasze miewaly po 200, inne, rasowe maja po kilkaset. wyroznione zawsze lepiej, bo sa wyzej. ktos chyba nie szuka 20stron w tyl, bo nie mozna tego ogarnac, jak tu wybrac ze 100stron, na ktorych po 20psow?
chyba dlatego tez po czesci, nie mam psa. bo jak wybrac, jak kazdego by sie chcialo?

daga, dziekujemy

Posted

kora78 napisał(a):
fb chyba nie ma, nie sadze.
w metro wroclaw, w tygodniu 44zl. na wekend chyba z 70zl.
wiek chyba musi byc, to taka podstawa, jak wielkosc, w jego przypadku. nie wyobrazam sobie dac bez wieku. on w sumie moze miec juz kolo 7lat. bo 1,5roku temu byl na 5 oceniony w schronie. i tak rok ujelam. a pisze sie,ze spokojny, opanowany, wiek. znaczy,ze nie niest mlodzikiem, ktoremu tylko figle i psoty w glowie, a rownoznacznie, ze fajny dla dzieci do zabawy.

czyli drugi tekst?

przyjaciel I stroz, a nie LUB, tak? nie oddamy go do kojca na stroza w magazynie jakims?

no pewnie ze nie oddamy go na stroza do magazynu,,,,ale jakby sie jakis fajny domek trafil i do pilnowania podworka ...to można rozważyć

Posted

dzisiaj wplacilam w banku pieniazki na ogloszenie dla Rufiego-mowili ,ze dzis najpozniej jutro rano beda na Twoim kacie,daj znac jak dojda i teraz trzeba trzymac kciuki za to zeby fajny domek sie znalazl

Posted

nie mialam neta caly dzien, dopiero teraz tz naprawil pisalam sms do syli, ale tutaj cisza, wiec chyba sama nie sciagnela sobie tekstu. juz jej pisze maila, moze zdaze... bo miala w czw jechac