Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Pytałam już na Waszym wątku, ale zapytam i tutaj. Czy kociaki mają wątki na miau? Może tam by ktoś mógł pomóc?

Mają od samego początku:(
Zapomniałam hasła na miau, przypomnienie przyszło na stary email a ja do niego nie mam dostępu.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='maciaszek']Ale ona urosła...[/QUOTE]
Tak urosła i nie chce sama siedzieć w pokoju. Chce do reszty, do tego stopnia, że nauczyła się otwierać klamkę. Wisi tak długo, aż klamka się otworzy. Wczoraj, przeżyłyśmy zgrozę, o mały włos, nie zakończyła by żywota w psiej paszczy.Ona psów sie nie boi, ale moje psy chcą ją zjeść. Ponieważ, to staje się nie bezpieczne, uprosiłyśmy moją mamę by wzięła ją na kilka dni na DT. Kicia przyjeżdża do Wrocławia i szukamy domu, nadal:(

Posted

Właśnie Kropka wiezie Citę do Wrocławia do mojej mamy na DT. Obiecałyśmy mamie mojej, że to nie potrwa długo. Zrobimy bazarek dla City ma jedzenie i żwirek, bo moja mama żyje bardzo skromnie ze swojej renty, która wynosi niecałe 500zł, dlatego nie możemy zostawić jej z Citą samej. Cituś nie będzie zamykana, tylko będzie miała swobodę. Mama mieszka sama i napewno dobrze zaopiekuje się Koteczką.

Posted

maciaszek napisał(a):
A jak długo ona może zostać u Twojej mamy?

Mam chce wyjechać, pierwszego listopada, więc Cituś pewnie wyląduje u nas na ten czas. Mama jej oczywiście nie wyrzuci na bruk, ale domku szukamy.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agusiazet']Malutka, śmigaj po domek! Wiem, że Ulka18 szukała kotki do adopcji, ciekawe, czy już nalazła?[/QUOTE]
A my mamy dwie na wydaniu.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...