Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kach napisał(a):
gdzie cita jest ja ja mogę ogłosić do gazetki ale dolny ślask wiec jak by z transportem było?

Ma tylko ogłoszenia, takie lokalne w Żmigrodzie:( Tylko, że nie zadzwonił ani jeden telefon:(

Posted

kach napisał(a):
Ja okolice kłodzka moge ja u nas ogłosic a jakby znalazł sie transport mogę ja zabrac do siebie na ds.

Łoł:) Kochana:)Napisz cosik o sobie:) Domek nie wychodzący?:)

Posted

Tak napewno nie wychodzacy miałam kotkę zuzie z ulicy 7lat była z nami pózniej była czarna bela 5 lat nowotwór u belii:(a to był mój pieszczoch mam 2 dzieci i świra na punkcie zwierząt

Posted

kach napisał(a):
Tak napewno nie wychodzacy miałam kotkę zuzie z ulicy 7lat była z nami pózniej była czarna bela 5 lat nowotwór u belii:(a to był mój pieszczoch mam 2 dzieci i świra na punkcie zwierząt

Ojej, tak mi przykro:(
Czita to prawdziwa przylepka, ale lubi też się bawić:)
Wieczorkiem dodamy nowe fotki:)
Tak bym chciała, by miała swoich ludzi już. Wiadomo Ona się przywiązała i my też, ale daliśmy jej tylko DT, inaczej by umarła tam na mrozie:(

Posted

kicia jest sliczna ale nie mam autka by pojechać po nią bela to była moja przylepka mój skarb spał ze mna...to pieszczoch i kicia miała by domek dobry

Posted

kach napisał(a):
witaj mała:)jak sie wspina????

Na forum, na początek:)
Czita, kiedy Kropka jest w szkole siedzi na parapecie i wygląda przez okno. Zamknięte oczywiście, bo by dyla za ptaszkami dała. Czita mieszka z moją córką w jej pokoju, bo moja Foka-ślepcia by ją zjadła. Czasem Czita, kiedy Kropka wchodzi do pokoju, wymyka się i leci prosto do kuchni do misek psów :) nie bacząc na Futra bo się nie boi.:)

Posted

kach napisał(a):
ona ma piekne kocie oczka :loveu::lol:

Miały być wczoraj foty, ale jeszcze się baterie ładują:( Będą dziś, będą
Na fotach ona wydaje się duża, ale jest mikro wzrostu. Taka filigranowa koteńka:):)

Posted

Citka-szogun ciągle w biegu, że nie idzie zdjęcia zrobić. Jutro ją bardziej pomęczę, bo dzisiaj już śpię na siedząco; )

a tak sobie śpimy:)

Cita jest pierwszym kotem, który lubi spać pod kołdrą. W ogóle jest niesamowita, budzi mnie rano ,jak budzik nie daje rady. Śpi mi albo na brzuchu, albo na plecach (zależy czy ja śpi na brzuchy czy plecach), to co, że dusi pańcie, ważne że się można przytulić :))

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kana']Uwaga na użytkowniczkę o nicku kach!!! Która w sumie tu pisze na wątku!
Dziewczyna jest jakaś popaprana! Bierze zwierzęta, które następnie wyrzuca i oddaje bo " nie ma pieniędzy"
Wiecej :

http://www.dogomania.pl/threads/178853-Bilbo-m%C5%82odzik-bokserkowaty-w-schronie-zaczyna-szuka%C4%87-chocia%C5%BC-dt!
Na "miau" tez proponowała "domek" kotom. Ostrzegły mnie dziewczyny.Spokojnie, Cita nie pójdzie w ręce kach

• 2 months later...
Posted

Jestem załamana Mały drze się niemiłosiernie. Źle mu w klatce. Kiedy wkładam jedzenie czy wymieniam kuwetę, on wskakuje na mnie. Nie ucelował i znalazł się pomiędzy psami Ja chcąc go szybko złapać, potknełam się o deskę do prasowania i upadłam. W ostatnim momencie Ryśka złapałam. Bardzo się wystraszył ja też. Zamknęłam drzwi od pokoju, trudno będą szczekać pomyślałam. Foka nie dając za wygraną, wybiła szybę w drzwiach Przyleciała sąsiadka z góry z awanturą, ze hałas, że ciągle szczekają, że policję wezwie. Dopiero się uporałam ze szkłem, przy czym się uryczałam
Proszę popytajcie, może znajdzie się jakiś DT dla Rysia? Rysiek nie boi się psów, ani kotów. On tak chce się tulić, brykać, bawić...
Jak by było mało, to Cita zrobiła koopę na środku łózka u Kropki, pewnie na złośc bo całe dnie sama siedzi Poczekam do rana z praniem, bo jak wejdę do Kropki do pokoju to psy znów zaczną hałasować a i się boję że poleci druga szyba
Dla City też szukam DT, muszę nie mam wyboru
Help:(