asiamm Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/P1013567.jpg[/IMG] [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/P1013566.jpg[/IMG] [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/P1013572.jpg[/IMG] [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/P1013570.jpg[/IMG] Quote
lunarmermaid Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ona jest taka piękna!!! Gdzie ten domek dla ślicznotki? Quote
siekowa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 :loveu::loveu::loveu: i jak to możliwe, że taka kochana piękność nadal nie ma domu? Quote
siekowa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Korze się strasznie przytyło :( wczoraj na spacerze byłyśmy. Mariola jak możesz to przepraw jej trochę opis wtedy jej zrobię plakat. Quote
pidzej Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 tak Kora jest strasznie gruba! w boksie i na zdjęciach tego nie widać, dopiero na spacerze, byłam w szoku. Quote
siekowa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 No właśnie a w jej wieku to nie dobrze. :( Quote
pumcia02 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [B]KORA – wyjątkowa sunia do adopcji[/B] [B]Piękna prawda? [/B] Wszyscy mówią, że tak. Ale na tym się kończy zainteresowanie Korą. [B]Czemu?[/B] Ponieważ sunia ma 13 lat. Przez 9 lat dzielnie służyła w firmie. Niestety firma została przestała funkcjonować, a Kory nie miał kto zabrać więc 4 lata temu trafiła do schroniska. [B]A kto będzie chciał starego psa?[/B] Nie daj się uwieźć jej wiekiem. Jest bardzo energiczna i silna. Choć z dnia na dzień marnieje… tych białych łatek też jej przybyło, zwłaszcza na pyszczku. [B]Jakie ma wymagania?[/B] Dosyć duże, wręcz bardzo duże. Nie akceptuje zwierząt. To podstawa. Jak widzi psa nie reaguje na żadne wołania. Trzeba bardzo uważać. Co się dziwić jak wcześniej zza bram firmy nie miała kontaktu z psami… ani z dziećmi. Nie lubi dzieci. Pewnie po prostu nie wie co to jest. Małe, piszczące, dziwne… Niskie ogrodzenia również odpadają… łatwo je przeskakuje. [B]Są jeszcze jakieś „minusy”?[/B] A no są… Kora miała trochę problemów zdrowotnych. Operacje, usg, badania krwi.. dostaje leki na wzdęcia, ranigast. Do tego jest na diecie. Je gotowanego kurczaka z ryżem bądź makaronem. Trzeba doglądać jej zdrowia. [B]Na co dzień jest super psem. Radosnym, kochającym spacery i zainteresowanie. [/B] Ale jak widzisz lista rzeczy zakazanych jest długa. Nie wiemy ile Kora ma jeszcze czasu… Czy zdąży jeszcze znaleźć swojego idealnego opiekuna? Wiele starszych psów nie zdążyło.. [B]Rafi, Oczko, Szczeniur, Biszkopcik…[/B] Kora nigdy nie była w prawdziwym domu… [B]Wiem.. i tym razem skończy się na tym, że piękna jest ale…[/B] Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie - Falenicy Kontakt : 500-493-942, [email][email protected][/email] 501-258-303 Quote
siekowa Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Fajowsko :) Wstawiłam do pierwszego postu. Quote
pumcia02 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=487459410]KORA - oryginalna owczarek merle. Piękna! Duża (487459410) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
mru Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 łaaał :D super! muszę coś równie dobrego dla Jordanka napisać :roll: [quote name='mariolka'] Ponieważ sunia ma 13 lat. Przez 9 lat dzielnie służyła w firmie. Niestety [B]firma została przestała funkcjonować[/B], a Kory nie miał kto zabrać więc 4 lata temu trafiła do schroniska. [/quote] tylko tu jest błąd ;) Quote
pumcia02 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ooo dzieki :) nie zauwazylam. siekowa tez nie :cool3: Quote
dzodzo Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ta sunieczka jest taka śliczna i tak bardzo potzrebny jej dom na ostatnie dni,myślałyście o tym moze żebys próbować szukać jej domu zagranicą czy to nie wchodzi w grę?w Polsce nie lubi sie starych psów, tylko je się wyrzuca:shake: mam tu na mysli pomoc legalnych, sprawdzonych fundacji z referencjami z dogo;) Quote
mru Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='mariolka']ooo dzieki :) nie zauwazylam. siekowa tez nie :cool3:[/quote] bo autor sam nie widzi! :) a siekowa to nie wiem - też nie widzi ;) hihihi Quote
pumcia02 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='dzodzo']ta sunieczka jest taka śliczna i tak bardzo potzrebny jej dom na ostatnie dni,myślałyście o tym moze żebys próbować szukać jej domu zagranicą czy to nie wchodzi w grę?w Polsce nie lubi sie starych psów, tylko je się wyrzuca:shake: mam tu na mysli pomoc legalnych, sprawdzonych fundacji z referencjami z dogo;)[/quote] dom zagranica nie wchodzi w gre Quote
siekowa Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Niestety musimy jej znaleźć dom w Polsce. [quote]a siekowa to nie wiem - też nie widzi ;-) hihihi [/quote]Kurcze wydało się :oops: na dogo nic się nie ukryje. Od dzieciństwa jestem ślepa a teraz to już nawet soczewki nie pomagają. :D Zrobiłam tak na szybko plakat (nawet już wydrukowałam i wszystko się mieści jakoś hihi) [URL="http://rapidshare.com/files/165835374/kora.doc.html"]RapidShare: Easy Filehosting[/URL] Strasznie dupnie mi wyszedł ale lepsze to niż nic. Chciałam go nawet zrobić według fundacyjnego wzoru ale ten opis jest tak wielki, że nie dałam rady :D Quote
pumcia02 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 przydaloby sie zebrac i jechac rozklejac plakaty azylowe Quote
siekowa Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Ja jutro po azylu będę rozwieszać ale mało mam ich niestety. :( Quote
siekowa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Nawet z nowym opisem nikt Cie nie zauważa :( Quote
lunarmermaid Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Moja ulubienica nadal bez domku? Ciężko o dom dla psa,który musi być jedynym w domu...A ona taka cudowna! Quote
Recommended Posts