pumcia02 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 je ryzyk z kurakiem, dostaje leki, ma ograniczona wode i jest pod stałą kontrolą. na szczescie nic się złego nie dzieje :) Quote
mru Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='siekowa'] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images27.fotosik.pl/166/e555b30dc054fc64.jpg[/IMG][/URL] [/quote] ooh :loveu: co u niej? Quote
pumcia02 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dalej dieta i leki. jej specyficzny charakter, wymogi i wiek oddalają ją od znalezienia domku :( Quote
mru Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 oh:( tyle lat dzielnie stróżowała a teraz jaką ma starość... Quote
Kostek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 dzisiaj o 17 ma operacje jesli nowotwor objal znaczna czesc otrzewnej bedziemy musieli podjac jakas decyzje...Kornik sie strasznie meczy:( o 15 do niej jade zawioze na operacje poczekam az zasnie,smutne to wszystko Quote
siekowa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Myślałam, że jest z nią troche lepiej. :placz: Trzymam kciuki za kochaną niunie :-( [SIZE=1] Nie wiem czemu ale nie mogę zmieniać tematu. [/SIZE] Quote
Kostek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 we wtorek wieczorem nie zjadla juz swojej porcji jedzenia a wiemy ze apetyt mala miala zawsze,wczoraj rano nie chciala juz nic jesc kompletnie wypluwala kurczaka i pila wiadrami wode miala usg zoladek jest tak powiekszony ze nie widac innych organow siega az w miednice:( na szczescie w plucach nie ma przerzutow(miala tez rtg klatki piersiowej) wczoraj doszlismy do wniosku ze trzeba ja otworzyc bo widac ze sie meczy jesli nowotwor nie bedzie rozsiany po calej otrzewnej pobiora wycinek oddadza na histopatologie i zobaczymy niestety czuje ze nie bedzie dobrze dlatego chce aby przy zasypianiu miala kogos znajomego przy sobie trzymajcie kciuki:( Quote
Kostek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 operacja trwa modle sie zeby nie zadzwonili blagam trzymajcie kciuki Quote
Kostek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 wycinek pobrany czekamy na wyniki histo Niunia jest zszywana i zaczynaja mala wybudzac ciesze sie jak maly gnoj chociaz nie wiadomo jeszcze co bedzie z histo ale wazne ze mala zyje Quote
Kostek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 odebralam Koritke ledwo niunia szla,dostala zastrzyki p.bolowe i czekamy co bedzie dalej,okazalo sie ze strasznie zacisnal sie jej odzwiernik i stad ten powiekszony zoladek,pani dr otworzyla odzwiernik poprzez wyciecie kawalka scianki i teraz mysza ma jesc plynne pokarmy aby nic twardego nie przebilo scianek,jutro kontrola co dalej sie zobaczy wyniki histo za 2-3 tygodnie lapki baaardzo potrzebne bo dluga droga przed Koritka Quote
dzodzo Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Boże jaka piękna sunia, nie widziałam jej nigdy wczesniej na dogo,jak to mozliwe ze spędza ostatnie lata nie w swoim domu:shake: Quote
pumcia02 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 domu to ona nigdy nie miala... 9 lat zyla w firmie. ma silny i trudny charakter co zawsze utrudnialo adopcje, mimo pieknego wygladu. a teraz tyle problemow zdrowotnych... i starosc w schronisku/ Quote
dzodzo Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze przygarniecie starszego czy chorego psa ze schroniska to nie tylko żal i ból po jego odejsciu ale i wielka radośc ze jakies istnienie poznalo na koniec drogi smak milosci :shake: tak było z moją Bejka z podpisu, tylko rok razem a zaden pies nie wzbudzil we mnie takich pokładów uczuć, a była chora,znękana bólem i prawie nie chodząca . Quote
siekowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Niestety jest bardzo mało ludzi przygarniających takie psy. :( ja starsze psiaki uwielbiam najbardziej :loveu: Quote
mru Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 starsze są kochane wszystkie są fajne, ale szczeniaki nie działają na mnie tak, jak działają starsze... (w ogóle nie lubie dzieci i chyba nie czarują mnie małe psiaki też - chociaż na pewno bardziej niż dzieci :diabloti:) no i młode psy nie maja takiego czaru widzę po swoich psach - kocham Gacuszkę moją, ale mądry starszy Dymek jednak ma w sobie [COLOR=Magenta]coś[/COLOR] :loveu: ale ludzie nie rozumieją Quote
pumcia02 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 chciała mi dzis zjesc psa na spacerze więc jest w normie ;) Quote
Recommended Posts