Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poszukuję namiaru na hodowlę Adrzeeja Zduńczyka, która działała na pewno w 2001-2003, poźniej nie wiem. Znalazłam owczarka, którego tatuaż wskazuje na tę hodowlę. Staram się ustalić jej właścicieli.Będę wdzięczna za pomoc. kobntakt: [email protected].

Posted

ani na internecie ani na stronie ZKWP w Łodzi nie znalazłam hodowli Pana Andrzeja Zduńczyka, możliwe, że hodowla już nie istnieje, może spróbuj zadzwonić do łódzkiego oddziału ZKWP?

Posted

z informacji uzyskanych od p.Szewczyk ( znanego hodowcy ON) wyglądac moze ze pies pochodzi z hodowli zrzeszonej w KHRON , anie ZK i to nazwisko jak najbardziej moze sie kojarzyc z KHRONem.

Napisalas : W prawym uchu ma tatuaż rozpoczynający się literemi AP.

inf. od hodowcy : ,, AP to nie jest Łodzki tatuaz. .... Łódzki tatuaż zaczyna się cyframi i kończy literą K np.xxxxK "

Posted

KHRON podał mi inną informację, według nich pies nazywa się Angora, pochodzi z hodowli Czor, sunia urodziła się 15.06.2003 w Kłodnie. Niestety kobieta, która prowadziła tę hodowlę nie ma już dokumentów dotyczących pieska.
Skończyły mi się pomysły na odnalezienie jej właścicieli....
A czy można, jeżeli była wystawiana, odnaleźć wyniki wystaw z ostatnich lat?