Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Rudolf sobotni poranek nadchodzi... Be prepared... ;) Quote
Paula03 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Rudolf jest przeniesiony!!! Już nie siedzi z Zadrą i Antkiem! Quote
Paula03 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Niestety nie, no chyba, że do spacerku można zaliczyć przejście z boksu do boksu! Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Paula03 napisał(a):Niestety nie, no chyba, że do spacerku można zaliczyć przejście z boksu do boksu! Zawsze to coś ;) Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Paula03 napisał(a):Rudolf jest przeniesiony!!! Już nie siedzi z Zadrą i Antkiem! Rudolf gryzie Antosia a Antos tym razem aniołek!Kiedy to zobaczyłysmy to w trosce o Antosia przeniosłysmy Rudolfa!Do wczoraj Rudolf siedział z Fizia i Melą.Nadal trzepie uszami ale jak został wypuszczony z boksu(zabierałysmy Fizie )to Rudolf przywitał sie ze mną i nie odstępował ani na krok! Quote
Figafiga Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Rudolfie Rudolfie uciekaj do domku!! Quote
Romka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Uciekł do budy jak pogryzł Antosia,wiedział,ze zrobił żle.Antoś był cały upaćkany. Quote
Romka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Na wszelki wypadek Rudolfika,przeniesiono do oddzielnego boksu bo zaczęło być groznie.Teraz siedzi z Melusią a do niedawna takze z Fizią! Quote
Andzike Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ale Fizi już tam nie ma :) I Rudolf też się musi wydostac! Rudolf do domu!!! Quote
kajkoowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Rudolfd ma problemy z uszami! Przez cały spacer trzepał głową, wiec myślę, że pewnie albo jakiś robak mu wlazł albo ma zapalenie. I co zobaczyłam? Ucho w środku opuchnięte, z mnóstwem wydzieliny, zadrapane i z krwią. Powiedziałyśmy panu Markowi, podobno Rudolf od jakiegoś czasu jest już leczony! Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dzisiaj Rudolf był na spacerku, ale zaraz wróciliśmy, bo ma on problemy z uchem! Zgłosiłyśmy to do pana Marka i okazało się, że dostaje on jakieś krople! Na spacer z Rudolfem miała iść Mela niestety nie dała się zapiąć panu, a gdy wpadłam na pomysł, że to ja ją zapnę pan powiedział, że się nie da! Ale Mela chyba boi się tego pana! Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tak, tak czuje przed panami respekt, nie tylko ona... Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pogadam z p.doktor może da radę coś poradzić z uszami Rudolfa!W schronisku ma być stazysta technik wet.moze to się wtedy zmieni i leki będa podawane systematycznie! Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Romka']Pogadam z p.doktor może da radę coś poradzić z uszami Rudolfa!W schronisku ma być stazysta technik wet.moze to się wtedy zmieni i leki będa podawane systematycznie![/QUOTE] Qrcze, Łowicz to naprawdę super schronisko :D Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ale Rudolf miał super spacer !!! Widać, że mu się podobało !!! :D Quote
Paula03 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oczywiście, że mu się podobało! Tylko niestety to ucho... musieliśmy skrócić spacer. Quote
Figafiga Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 no te wstrętne uszy, jak nie Maja, to Rudolf i moja Negra - co roku po zimie ma zapalenie jednego, a potem drugiego ucha, już ostatnie jej wyleczyłam, męczą się psiaki z tym, ale wierzę, że Rudolf szybko wyzdrowieje Quote
Recommended Posts