Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula03 napisał(a):
Rudolf jest przeniesiony!!! Już nie siedzi z Zadrą i Antkiem!

Rudolf gryzie Antosia a Antos tym razem aniołek!Kiedy to zobaczyłysmy to w trosce o Antosia przeniosłysmy Rudolfa!Do wczoraj Rudolf siedział z Fizia i Melą.Nadal trzepie uszami ale jak został wypuszczony z boksu(zabierałysmy Fizie )to Rudolf przywitał sie ze mną i nie odstępował ani na krok!

Posted

Rudolfd ma problemy z uszami! Przez cały spacer trzepał głową, wiec myślę, że pewnie albo jakiś robak mu wlazł albo ma zapalenie. I co zobaczyłam? Ucho w środku opuchnięte, z mnóstwem wydzieliny, zadrapane i z krwią. Powiedziałyśmy panu Markowi, podobno Rudolf od jakiegoś czasu jest już leczony!

Posted

Dzisiaj Rudolf był na spacerku, ale zaraz wróciliśmy, bo ma on problemy z uchem! Zgłosiłyśmy to do pana Marka i okazało się, że dostaje on jakieś krople!
Na spacer z Rudolfem miała iść Mela niestety nie dała się zapiąć panu, a gdy wpadłam na pomysł, że to ja ją zapnę pan powiedział, że się nie da! Ale Mela chyba boi się tego pana!

Posted

Pogadam z p.doktor może da radę coś poradzić z uszami Rudolfa!W schronisku ma być stazysta technik wet.moze to się wtedy zmieni i leki będa podawane systematycznie!

Posted

[quote name='Romka']Pogadam z p.doktor może da radę coś poradzić z uszami Rudolfa!W schronisku ma być stazysta technik wet.moze to się wtedy zmieni i leki będa podawane systematycznie![/QUOTE]

Qrcze, Łowicz to naprawdę super schronisko :D

Posted

no te wstrętne uszy, jak nie Maja, to Rudolf i moja Negra - co roku po zimie ma zapalenie jednego, a potem drugiego ucha, już ostatnie jej wyleczyłam, męczą się psiaki z tym, ale wierzę, że Rudolf szybko wyzdrowieje