Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Fajnie, że dom z ogrodem, fajnie, że w Łowiczu, ale niefajnie, że w budzie... :(

No nic, mam nadzieję, że to dobra Mikołajowa rodzina ;)

Mam nadzieję,ze Państwo będą zabierać go w zimne dni do domu...poza tym,zawsze możemy dom skontrolować...ja też wolałabym nie w budzie...

Posted

Rudolf pojechał do domu...jak mi mówił p.Marek był bardzo szczęśliwy...prosto ze schroniska pojechali do lecznicy,sprawdzic na wszelki wypadek stan uszu Rudolfa...no psiaku odwiedzimy cię w domku...domek w centrum miasta...

• 4 weeks later...
Posted

:lol:Witaj, bardzo się cieszę,że jesteś na forum,to właśnie ja namówiłam, chyba rodziców,na naszego Rudolfa...była to jedna z najradośniejszych adopcji przed świętami...Rudolf czekał na dom cały długi rok...jakieś zdjęcia będą?Możesz wrzucić na mojego maila;
[email protected] wszyscy czekają na nowego Rudolfa.:lol::lol:

Posted

Dziękujemy bardzo,Rudolf faktycznie wygląda lepiej,poprawiła mu się wyrażnie sierść,nie ma wystających żeber...no i pyszczydło zadowolone.Chcemy więcej zdjęć...kochany Rudolf ma nareszcie swój dom i swoich ludzi.

• 4 months later...
Posted

Suras pokaż go na zdjęciach...co jest z tymi uszami?Cały czas coś tam się dzieje?Mam nadzieję,że go to nie boli?No 9kg to niezły wynik...a ja on się zachowuje w domu...napisz coś koniecznie.:lol:

Posted

Zapraszacie nas na wizytę...hop,hop Klubie Samochodowy?Bo chętnie ucałowałabym Rudolfa?Uszy pewnie tak jak u Majki...nie doleczone i ciągnie się to miesiącami...

• 2 months later...
Posted

Byłyśmy wczoraj u Rudolfa,który wygląda tak;

Najfajniejsze zdjęcia nie załadowały mi się...wrzucę do Kajki z prośbą o umieszczenie.Rudolf jest szczęśliwy,przytył,ma nareszcie zdrowe ucho,które bardzo długo było leczone.Wygląda pięknie,jest radosny,ma na bardzo dobry kontakt z właścielami.Poznał mnie oczywiście, ale był także bardzo miły dla Ewy,której nie znał.Radość na pycholu Rudolfa oraz miłe przyjęcie nas przez gospodarzy bardzo nas ucieszyły.Taka postawa zawsze dobrze świadczy o odwiedzanym domku.
A to są miski z wodą i na jedzonko: