Paula03 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Trzymam kciuki! ;) Mam nadzieję, że mimo tego, że w budzie to dom będzie fajny ;) Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Odwiedzimy Rudolfa w nowym domu,będzie mieszkał koło baszty... Quote
Andzike Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Fajnie, że dom z ogrodem, fajnie, że w Łowiczu, ale niefajnie, że w budzie... :( No nic, mam nadzieję, że to dobra Mikołajowa rodzina ;) Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Andzike napisał(a):Fajnie, że dom z ogrodem, fajnie, że w Łowiczu, ale niefajnie, że w budzie... :( No nic, mam nadzieję, że to dobra Mikołajowa rodzina ;) Mam nadzieję,ze Państwo będą zabierać go w zimne dni do domu...poza tym,zawsze możemy dom skontrolować...ja też wolałabym nie w budzie... Quote
Romka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Rudolf pojechał do domu...jak mi mówił p.Marek był bardzo szczęśliwy...prosto ze schroniska pojechali do lecznicy,sprawdzic na wszelki wypadek stan uszu Rudolfa...no psiaku odwiedzimy cię w domku...domek w centrum miasta... Quote
suras14 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 rudolf juz ma swoj dom, http://lew.wsinf.edu.pl/~suras14/aktualnosci.html, z uszami coraz lepiej, spacer raz dziennie, pies niestety caly czas na dworzu z powodu astmy i alergii jednego z mieszkancow, pies zapinany na lancuch kilka razy dziennie na chwile tylko po to aby wyjechac/wjechac samochodami na teren, pies juz jest w lepszym stanie, nie widac zeber i ma duzo ladniejsza siersc Quote
Romka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 :lol:Witaj, bardzo się cieszę,że jesteś na forum,to właśnie ja namówiłam, chyba rodziców,na naszego Rudolfa...była to jedna z najradośniejszych adopcji przed świętami...Rudolf czekał na dom cały długi rok...jakieś zdjęcia będą?Możesz wrzucić na mojego maila; [email protected] wszyscy czekają na nowego Rudolfa.:lol::lol: Quote
suras14 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 sa juz aktualne zdjecia psiaka http://lew.wsinf.edu.pl/~suras14/rudolf.html Quote
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dziękujemy bardzo,Rudolf faktycznie wygląda lepiej,poprawiła mu się wyrażnie sierść,nie ma wystających żeber...no i pyszczydło zadowolone.Chcemy więcej zdjęć...kochany Rudolf ma nareszcie swój dom i swoich ludzi. Quote
suras14 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 pies jest pod stala kontrola weterynaryjna, caly czas ma leczone uszy, przytyl od adopcji 9 kg :) Quote
Romka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Suras pokaż go na zdjęciach...co jest z tymi uszami?Cały czas coś tam się dzieje?Mam nadzieję,że go to nie boli?No 9kg to niezły wynik...a ja on się zachowuje w domu...napisz coś koniecznie.:lol: Quote
mamanabank Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 suras14 napisał(a):pies jest pod stala kontrola weterynaryjna, caly czas ma leczone uszy, przytyl od adopcji 9 kg :) Jaka miła niespodzianka! Kurczę, a co z tymi uszami? Quote
Romka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Zapraszacie nas na wizytę...hop,hop Klubie Samochodowy?Bo chętnie ucałowałabym Rudolfa?Uszy pewnie tak jak u Majki...nie doleczone i ciągnie się to miesiącami... Quote
Romka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Byłyśmy wczoraj u Rudolfa,który wygląda tak; Najfajniejsze zdjęcia nie załadowały mi się...wrzucę do Kajki z prośbą o umieszczenie.Rudolf jest szczęśliwy,przytył,ma nareszcie zdrowe ucho,które bardzo długo było leczone.Wygląda pięknie,jest radosny,ma na bardzo dobry kontakt z właścielami.Poznał mnie oczywiście, ale był także bardzo miły dla Ewy,której nie znał.Radość na pycholu Rudolfa oraz miłe przyjęcie nas przez gospodarzy bardzo nas ucieszyły.Taka postawa zawsze dobrze świadczy o odwiedzanym domku. A to są miski z wodą i na jedzonko: Quote
Recommended Posts