Figafiga Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [FONT=Arial] Śliczny młody Rudolf został znaleziony przez wolontariuszy schroniska w Łowiczu w lesie.Psa ,,jego były własciciel przywiązał łańcuchem do paśnika dla zwierząt i zostawił samego w lesie w 10 stopniowy mróz.Rudolf ucieszył się na nasz widok ,nie szczekał i pozwolił bez problemu zaprowadzić się do schroniska.Rudolf był na pewno psiakiem łańcuchowym na szyi miał obrożę z kółkiem do której był przyczepiony łańcuch.Jego były własciciel odpiął Rudolfa od budy i wraz z łańcuchem zostawił w lesie.Rudolf poznaje nas jak jestesmy w schronisku,macha ogonem i próbuje nawiązać kontakt.Ma bardzo chore uszy,które wymagają leczenia.Podejrzewamy,ze to własnie było przyczyną porzucenia Rudolfa.Pewnie w gospodarstwie były inne psiaki,które pilnowały obejścia więc pozbycie się chorego Rudolfa rozwiązało problem kosztownego leczenia.Psiak ma około 2 lat.Przed adopcja będzie wykastrowany.Szukamy domu dla Rudolfa ![/FONT] RUDOLF MA OGŁOSZENIA nasz wątek główny http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t?p=13355338#post13355338 Quote
mamanabank Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Śliczny ten rudzielec, zastanawiam się po kim ma to umaszczenie... taki bursztyn... Quote
argusiowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 hm...mam wrażenie że znam co drugiego psa mam chyba jakieś wtórne déjà vu hmm Bursztynek Bursztynek znalazłam go na plaży... zamienił się w Rudolfa, o nowym domu marzy... ma taki pyszczek w stylu Antosia , niby zwykły a czymś przyciąga:) Quote
Paula03 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 To jest ten psiak, który siedzi w pierwszym boksie zaraz za bramą tam gdzie kiedyś Alan? Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 I taki piękny psiak za swoją wierną służbe trafił do schroniska!Zabiłabym właściciela gdybym wiedziała kto to taki!Ma chore uszy,pewnie nie chciał wydać na lekarza! Quote
Andzike Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 tia... bo pewnie miał mnóstwo innych wydatków... np. w monopolowym :( Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Po co komu taki darmozjad, który pozwala obcym dojść do siebie i nawet nie szczeka... po co komu pies przyjaciel? Quote
Romka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tak samo pomyslałysmy z Grazynką jak odwiązywałysmy go z tego łańcucha przy paśniku! Quote
Paula03 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A może by jutro jak starczy czasu to go wziąć na spacer, albo puścić żeby biegał po schronisku, żeby mu zrobić zdjęcia? Quote
Andzike Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 I jak, udało Wam się wyciągnąć Rudolfa na spacer w sobotę? PS. Przez niedzialajace dogo mam straszne zaległości... Quote
Paula03 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Rudolf biegał w sobotę po schronisku! Teraz siedzi z Zadrą i Antosiem. Wszyscy się dogadują :) Zauważyłam, że Rudolf robi różne śmieszne miny, niestety żadnej nie udało mi się uchwycić. W ogóle to on cały czas biegał, był strasznie zadowolony! Quote
Andzike Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Paula03 napisał(a):Rudolf biegał w sobotę po schronisku! Teraz siedzi z Zadrą i Antosiem. Wszyscy się dogadują :) Zauważyłam, że Rudolf robi różne śmieszne miny, niestety żadnej nie udało mi się uchwycić. W ogóle to on cały czas biegał, był strasznie zadowolony! Suuper wieści :D To teraz w sobotę kolejna wycieczka poza boks? :) Quote
Paula03 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Oczywiście :p Tylko mam nadzieję, że to będzie poza schronisko na smyczy, bo wtedy lepsze zdjęcia wychodzą! Quote
Andzike Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Rudolf merda rudym ogonkiem i rozgląda się za domkiem :) Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tak Rudolf był bardzo zadowolony,śmiem twierdzić ,ze nawet jak miał swój dom to nikt nie poświęcał mu czasu i nie gładził a Rudolf bardzo lubi byc z ludzmi. Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Tylko, żeby jak najszybciej znalazl się "ludz" co mu zapewni dobry domek ... Quote
Recommended Posts