Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]
Śliczny młody Rudolf został znaleziony przez wolontariuszy schroniska w Łowiczu w lesie.Psa ,,jego były własciciel przywiązał łańcuchem do paśnika dla zwierząt i zostawił samego w lesie w 10 stopniowy mróz.Rudolf ucieszył się na nasz widok ,nie szczekał i pozwolił bez problemu zaprowadzić się do schroniska.Rudolf był na pewno psiakiem łańcuchowym na szyi miał obrożę z kółkiem do której był przyczepiony łańcuch.Jego były własciciel odpiął Rudolfa od budy i wraz z łańcuchem zostawił w lesie.Rudolf poznaje nas jak jestesmy w schronisku,macha ogonem i próbuje nawiązać kontakt.Ma bardzo chore uszy,które wymagają leczenia.Podejrzewamy,ze to własnie było przyczyną porzucenia Rudolfa.Pewnie w gospodarstwie były inne psiaki,które pilnowały obejścia więc pozbycie się chorego Rudolfa rozwiązało problem kosztownego leczenia.Psiak ma około 2 lat.Przed adopcja będzie wykastrowany.Szukamy domu dla Rudolfa !
[/FONT]

RUDOLF MA OGŁOSZENIA

nasz wątek główny

http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t?p=13355338#post13355338

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm...mam wrażenie że znam co drugiego psa mam chyba jakieś wtórne déjà vu hmm
Bursztynek Bursztynek znalazłam go na plaży... zamienił się w Rudolfa, o nowym domu marzy...
ma taki pyszczek w stylu Antosia , niby zwykły a czymś przyciąga:)

Posted

I taki piękny psiak za swoją wierną służbe trafił do schroniska!Zabiłabym właściciela gdybym wiedziała kto to taki!Ma chore uszy,pewnie nie chciał wydać na lekarza!

Posted

Rudolf biegał w sobotę po schronisku! Teraz siedzi z Zadrą i Antosiem. Wszyscy się dogadują :)
Zauważyłam, że Rudolf robi różne śmieszne miny, niestety żadnej nie udało mi się uchwycić. W ogóle to on cały czas biegał, był strasznie zadowolony!

Posted

Paula03 napisał(a):
Rudolf biegał w sobotę po schronisku! Teraz siedzi z Zadrą i Antosiem. Wszyscy się dogadują :)
Zauważyłam, że Rudolf robi różne śmieszne miny, niestety żadnej nie udało mi się uchwycić. W ogóle to on cały czas biegał, był strasznie zadowolony!

Suuper wieści :D To teraz w sobotę kolejna wycieczka poza boks? :)

Posted

Tak Rudolf był bardzo zadowolony,śmiem twierdzić ,ze nawet jak miał swój dom to nikt nie poświęcał mu czasu i nie gładził a Rudolf bardzo lubi byc z ludzmi.