agrabcia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Czy Maniek jest zbyt pospolity? Czy Maniek nic nie czuje? Czy Maniek nie cierpi? Maniek nie jest pospolity, czuje ból, samotnść, Maniek cierpi. Cierpi przez złych ludzi, którzy skazali go na schronisko i wegetacje w milczeniu. Maniek potrzebuje domu i miłości. Czy ktoś mu go da? Quote
wilczek007 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 pewnie myślą ze za stary jest (jakby był rasowy to by i 6 latka wzieli) .Ludzie bywaja bez serca... Quote
agrabcia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='wilczek007']pewnie myślą ze za stary jest (jakby był rasowy to by i 6 latka wzieli) .Ludzie bywaja bez serca...[/QUOTE] Taka prawda, choć teraz byłam na urlopie u rodzinki to pokazałam Mańka i bardzo się podobał wszystkim. Quote
monika55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Tak dzwonia i mówią - ma mieć około roku, przyjazny, nauczony jeść widelcem i nożem...:diabloti: Same życzenia, a od siebie nic. Quote
shanti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Mańku, biedaku domki są głuche i ślepe. Quote
agrabcia Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Maniek kiedy ty do domu pojdziesz biedaku to juz długo trwa. Zdjęcia nowe do ogłoszeń potrzebne Quote
alina71 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Dobrze obiecuje je przy kolejnej wizycie Quote
alina71 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Siedzi przy kracie on i jeszcze dwa inne rudziaszki Quote
shanti Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Maniek miał odwiedziny, nakombinowałam się żeby go z kojca wyciągnąć, bo wyjść chciały wszystkie, oprócz Mańka.:roll: Państwo pospacerowali z nim półtorej godziny, ja się naprodukowałam, Maniuś był grzeczny i nic z tego nie wyszło. :roll: Mają sie jeszcze zastanowić. Wyobrażacie sobie co Maniuś czuł jak go z powrotem do kojca prowadziłam. Nie chciał. Zapierał się. Myślałam że mi serce pęknie. Quote
Recommended Posts