tamb Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Domek niewychodzący po zmarłym, ratowanym do końca kocie, bez zwierząt. Dużo miłości, świetna opieka, pełna stabilizacja pod każdym względem. Koksik/Czarny był zachwycony i bardzo głośno mruczał. Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 To fajnie, ze Czarny zadowolony. Moj bialo czarny chcialby miec kolege lub kolezanke :):) Quote
tamb Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 W sąsiednim bloku baba ma niesterylizowaną kotkę na parterze, wychodzącą i już jej nie chce. Synka kotki też nie chce. Przeraża mnie jeżdżenie do weta, kolejne wydatki od testu białaczkowego po sterylkę, szukanie domu. Nie mam na nic czasu i dużo problemów. Ale szkoda mi tych kotów. Kotka jest czarna , kocurek bury i nigdy nie były u weta. Może ktoś chciałby je? Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Hm a nie ma jakiejs fundacji co pomaga kotom ?? Quote
tamb Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzwoniłam do 2, miały panleukopenię a dt zajęte. Quote
Recommended Posts