hop! Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [FONT=Verdana]Czarny przebywa w DT u tamb. Zakładam wątek na jej prośbę. [/FONT] [FONT=Verdana]Czarny został znaleziony w grudniu pobity, z zapaleniem płuc, wycieńczony. Udało się go wyleczyć, zaszczepić, wykastrować i przygotować do adopcji. Jest pięknym, mruczącym kotem, który mimo smutnych doświadczeń nie stracił wiary w ludzi. Łasi się, przytula, domaga kontaktu z człowiekiem. Bardzo czeka na dom, w którym będzie jedynym kotem, akceptuje psy. [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT][FONT=Verdana]tel. 510 278 239[/FONT] [FONT=Verdana]e-mail: [email protected][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] Banerek [/FONT] Quote
tamb Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Łobuz u mnie jest idealny a od ludzi 2 razy wracał z adopcji bo dręczył zastane tam koty.Moich kotów nie zaczepia, na psy nie reaguje. Chyba chce zostać ale będę nieugięta. Musi znaleźć dom. Quote
hop! Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Zrobiłam "łobuzowi" niewyróżnione allegro i kilka innych ogłoszeń. ;) Quote
hop! Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 tamb napisał(a):Dzisiaj jest Dzienniku Polskim. Może tym razem się uda. Trzymam kciuki! ;) Quote
tamb Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wczoraj był w programie i dalej nic. U mnie czuje się pewnie i w nocy było prychanie i syczenie z Giną i Miodem. Quote
tamb Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 hop! napisał(a):Kiedy będą nowe zdjęcia? Zrobię, może jutro rano. Quote
Karilka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Czy to byłby dobry kot dla samotnej, pracującej osoby? Czy byłoby mu smutno gdyby musiał zostawać sam nawet 10 godzin, czy to typ kota, który zajmie sie sobą? Quote
tamb Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kot jest miły, lubi się przytulać, nie lubi towarzystwa innych zwierząt, zostawiony sam w mieszkaniu śpi. Może spokojnie zostawać sam. Quote
hop! Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Czarny na zdjęciach wygląda ładnie, ale w rzeczywistości nie jest idealny. Brakuje mu kilku ząbków... W związku z tym, czasami wypada mu język. Ma też jakieś inne niedoskonałości, ale to już tamb musi o nich napisać. ;) Do nowych ogłoszeń potrzebne są nowe fotki, nowy tekst i oczywiście nowe imię. Może ktoś ma pomysł na inne imię dla Czarnego? Quote
Karilka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A w jakim on jest mniej więcej wieku? Wiadomo coś na ten temat? Quote
hop! Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 j3nny napisał(a):Koksiu :) nadal szukasz biedaku Nadal szuka, ale jako Czarny. ;) Na allegro ma 2 obserwatorów - ciekawe, czy się odezwą. Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Czarny :):) powodzenia w znalezieniu domku :):) Quote
hop! Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 tamb napisał(a):Czarny w takim domu jak wymarzyłam. Ufff..... Nareszcie... :lol: Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 tamb napisał(a):Czarny w takim domu jak wymarzyłam. Ufff..... To swietnie :):) napisz cos wiecej. Quote
Recommended Posts