Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiak']a jaki masz numer? Ten ze strony w necie :048 363 16 17 ?[/quote]

Nie pamiętam czy ten bo mam go w pracy, wzięłam go ze strony - sekretariat - a jest tylko jeden. Włącza sie automat.

Posted

Wyslalam dzisiaj faxem na poczcie. na poczatku nie chcialo sie wyslac, bo caly czas bylo zajete, babka chyba z 15min probowala wyslac i nic, ale ja powiedzialam, ze to MUSI pojsc:mad: !! Za ktoryms razem w koncu ktos odebral i babka poprosila o wlaczenie faxu - i poszlo:diabloti: . Nie dzwonilam jednak zeby spytac czy przyjma....troche sie balam, ze odpowiedz bedzie negatywna, no i spieszylam sie z powrotem do pracy bo tylko na chwilke wyskoczylam. Postaram sie tam jutro dodzwonic i zobaczymy, czy moje modly na cos sie przydaly. nr telefonu na ktory wysylany byl fax to ten ze strony: (048 ) 363 16 70 :p

Posted

Dziś dodzwoniłam się znowu, i znowu nic sie nie dowiedziałam. Po co oni piszą że głoszenia wysłame faxem należy potwierdzić telefonicznie, skoro nie potrafia tego zrobić? Jedyne co pani powiedziała, że jeszcze do dziś przyjmują zgłoszenia, ale czy ukaże się cokolwiek na stronie, też nie wiedziała.

Posted

ja sie dodzowniłam przed sekundka bo wczesniej było cały czas zajęte:mad:
i Pan powiedział ze jezeli wysyłałam faxem to napewno zgłoszony bo jezeli zgłoszenia były nieczytelne to oddzwaniali :roll:
ale jak sie okaze ze pojade w następna niedziele do Radomia i mojego Olivcia nie będzie w katalogu to :angryy::mad:

Posted

[quote name='Iwona']To i tak masz szczęście,że się dodzwoniłaś:-), ja mam cały czas zajęte:-([/quote]

To się ciesz że było zajęte :razz: przynajmniej za telefon nie zabulisz :diabloti: a i tak byś się nic nie dowiedziała :cool3: :cool3:

Posted

Ja tez sie dodzwonilam, choc na poczatku tez dlugo bylo zajete. Pani powiedziala, zeby dowiedziec sie czy pies przyjety to bedzie mozna dzwonic w piatek:roll:

Posted

ja czekam na opinie na temat P. Zabek w wątku "Sędziowie" ale z tego co zaczeła pisac [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=5923"]Reyes[/URL] to chyba jest w pozadku, [B]AnkaW [/B]jak chcesz to tam zajrzyj :) a tak pozatym to masz swietny avatar :evil_lol: juz gdzies widzialam całe zdjęcie tego "dwugłowego potworka" na dogo, ale to jakoś dawno:roll:

Posted

Witam
Dla zainteresowanych!
Właśnie zostały umieszczone cenne informacje na stronie oddziału radomskiego!
Jest już spis wystawców i plan sędziowania

[URL="http://www.zkwp.radom.pl"]http://www.zkwp.radom.pl[/URL]

Posted

Witam wszystkich, pisze z ogromna prosba.
Czy ktos mialby 2 miejsca w aucie i moglby nas zabrac na wystawe, dorzucam sie do paliwka:cool1: [SIZE=4][COLOR=Red]PLS TRANSPORT[/COLOR][/SIZE]

Posted

Blaira, będę chyba miała wolne miejsce, ale planuję wyjazd ok 6.30 - 7.00 z Ursynowa i powrót zaraz po zejściu z ringu mojej rasy, czyli tak ok 11.30. Jeśli ci to pasuje to daj znać.
Dla zainteresowanych jest juz dostępny plan sędziowania i lista wystawców.

Posted

Co do katalogu przedwystawowego to dobre jest to ze lista zawira numerki i jezeli ktos sie zna to wie jaka bedzie mial konkurencje , bo ja juz wiem :lol: