Insomnia21 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 ja również się wybieram z moją dożycą niem. Quote
dachenoceras Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='Agasia']to my chyba jednak nie... :)[/quote] Liczba mnoga - nie - OK - ale moze napiszesz, że Ja raczej tak - wszak bedzie co pokazać:lol: - zresztą jest jeszcze czas. Quote
dachenoceras Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 No pewnie tak, zresztą cosik już się umawialim. Quote
Agasia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='dachenoceras']Liczba mnoga - nie - OK - ale moze napiszesz, że Ja raczej tak - wszak bedzie co pokazać:lol: - zresztą jest jeszcze czas.[/QUOTE] Mialam na mysli mnie i mojego beagle... :cool1: Quote
talut Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Agas, jedź ale sama-my też chcemy mieć jakiegoś BOBa w kolekcji :evil_lol: :lol: (zartuje oczywiscie ;) chętnie spotkamy się ze Snoo na wyborach Najlepszego w Rasie :razz:) (znowu zartuje-nie ma co liczyc na Zw.Młodziezy-z moim stresem :shake:) Quote
AnkaW Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='dachenoceras']No pewnie tak, zresztą cosik już się umawialim.[/quote] :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: Quote
Agasia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 talut... gdyby nie to ze znam wyniki.. Moze i bym uwierzyla :) Ale zawsze mozecie mnie zabrac ze soba ;) Quote
UTAAP Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='Morrisonka']Ja się wybieram. Daleko nie jest.[/quote] Morrisonka, a jaki transport przewidujesz:cool3: ? Ja jeszcze nie zdecydowalam na sto %, ale nie ukrywam, ze mam chetke na Radom...i na doczepke do kogos kto jedzie autem:eviltong: ;) Quote
dachenoceras Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 [quote name='AnkaW']:bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool:[/quote] Znaczy się jedziemy? Ja będę sie tradycyjnie zgłaszał ostatniego dnia, a do tego casu zdecyduję się na 100%, ale raczej tak - bo czemu nie. Quote
jovi Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 A ja chciałam zapytać o sędziego Pana Dariusza Skorka, miał ktoś przyjemność wystawiać psiaka u niego, to Pan starszy młodszy, dotykowiec czy nie, jakie rasy są jego specjalnością? Quote
Incunabula Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='UTAAP']Morrisonka, a jaki transport przewidujesz:cool3: ? Ja jeszcze nie zdecydowalam na sto %, ale nie ukrywam, ze mam chetke na Radom...i na doczepke do kogos kto jedzie autem:eviltong: ;)[/QUOTE] Właśnie się zastanawiam. Pociąg raczej odpada, bo połączenia z Radomiem są fatalne... A samochodu nie posiadam :shake: . Quote
Gotrek Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Połączenia faktycznie są kiepskie...mam pytanko, czy ktoś może z Krakowa lub przez Kraków na tą wystawę się wybiera i miałby miejsce dla osoby z psem? :) Quote
AnkaW Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 [quote name='dachenoceras']Znaczy się jedziemy? Ja będę sie tradycyjnie zgłaszał ostatniego dnia, a do tego casu zdecyduję się na 100%, ale raczej tak - bo czemu nie.[/quote] jadziem, jadziem i pewnikiem Danusia tysz :p Quote
Guciek Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Jovi-niestety nic mi o nim nie wiadomo ... :( Czyżbyś się wybierała? :) :) :) :) :) :) :) Quote
UTAAP Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Morrisonka, ja jeszcze nie zglosilam, ale coraz bardziej zalezy mi na tej wystawie no i tez, kurka, nie wiem co zrobic:shake: ....u mnie na osiedlu jest pewna pani z terierka tybetanska - musze ich spytac, czy przypadkiem nie beda sie wybierac do Radomia, bo one chyba zmotoryzowane sa:razz: ... Quote
PUENTA imszar Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 [quote name='Gracjana']ja tez raczej jade[/quote] A z kim :D?? My poszukujemy transportu bo jedziemy:D Już się doczekac nie mogę tym bardziej, ze na tej wystawie Sonia będzie miała piękny włos a jak poćwiczę to jeszcze będzie pięknie stać i biegać..jedyny problem w tym, że nie lubi męźczyzn a właśnie ta płeć nas sędziuje :D I jeszcze jedno!! Na tej wystawie będzie JH czy ktoś może ma pożyczyć pieska (wstępnie)? Quote
Gracjana Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 prawdopodobnie z mama minivanem wiec zapraszam ;) Quote
Incunabula Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='UTAAP']Morrisonka, ja jeszcze nie zglosilam, ale coraz bardziej zalezy mi na tej wystawie no i tez, kurka, nie wiem co zrobic:shake: ....u mnie na osiedlu jest pewna pani z terierka tybetanska - musze ich spytac, czy przypadkiem nie beda sie wybierac do Radomia, bo one chyba zmotoryzowane sa:razz: ...[/QUOTE] Ja zgłoszę jakoś w te ostatnie dni, bo też nie jestem pewna transportu. Chyba, że mojego faceta odpowiednio zmotywuję, bo on ma samochód, tyle, że za wystawami nie przepada ;) . Quote
PUENTA imszar Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Gracjana']prawdopodobnie z mama minivanem wiec zapraszam ;)[/quote] no to się zdzwonimy bliżej wystawy ;) Quote
Recommended Posts