Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dachenoceras']Liczba mnoga - nie - OK - ale moze napiszesz, że Ja raczej tak - wszak bedzie co pokazać:lol: - zresztą jest jeszcze czas.[/QUOTE]
Mialam na mysli mnie i mojego beagle... :cool1:

Posted

Agas, jedź ale sama-my też chcemy mieć jakiegoś BOBa w kolekcji :evil_lol: :lol:

(zartuje oczywiscie ;) chętnie spotkamy się ze Snoo na wyborach Najlepszego w Rasie :razz:)

(znowu zartuje-nie ma co liczyc na Zw.Młodziezy-z moim stresem :shake:)

Posted

[quote name='Morrisonka']Ja się wybieram. Daleko nie jest.[/quote]
Morrisonka, a jaki transport przewidujesz:cool3: ? Ja jeszcze nie zdecydowalam na sto %, ale nie ukrywam, ze mam chetke na Radom...i na doczepke do kogos kto jedzie autem:eviltong: ;)

Posted

[quote name='AnkaW']:bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool:[/quote]

Znaczy się jedziemy?
Ja będę sie tradycyjnie zgłaszał ostatniego dnia, a do tego casu zdecyduję się na 100%, ale raczej tak - bo czemu nie.

Posted

A ja chciałam zapytać o sędziego Pana Dariusza Skorka, miał ktoś przyjemność wystawiać psiaka u niego, to Pan starszy młodszy, dotykowiec czy nie, jakie rasy są jego specjalnością?

Posted

[quote name='UTAAP']Morrisonka, a jaki transport przewidujesz:cool3: ? Ja jeszcze nie zdecydowalam na sto %, ale nie ukrywam, ze mam chetke na Radom...i na doczepke do kogos kto jedzie autem:eviltong: ;)[/QUOTE]
Właśnie się zastanawiam. Pociąg raczej odpada, bo połączenia z Radomiem są fatalne... A samochodu nie posiadam :shake: .

Posted

Połączenia faktycznie są kiepskie...mam pytanko, czy ktoś może z Krakowa lub przez Kraków na tą wystawę się wybiera i miałby miejsce dla osoby z psem? :)

Posted

[quote name='dachenoceras']Znaczy się jedziemy?
Ja będę sie tradycyjnie zgłaszał ostatniego dnia, a do tego casu zdecyduję się na 100%, ale raczej tak - bo czemu nie.[/quote]

jadziem, jadziem i pewnikiem Danusia tysz :p

Posted

Morrisonka, ja jeszcze nie zglosilam, ale coraz bardziej zalezy mi na tej wystawie no i tez, kurka, nie wiem co zrobic:shake: ....u mnie na osiedlu jest pewna pani z terierka tybetanska - musze ich spytac, czy przypadkiem nie beda sie wybierac do Radomia, bo one chyba zmotoryzowane sa:razz: ...

Posted

[quote name='Gracjana']ja tez raczej jade[/quote]
A z kim :D??
My poszukujemy transportu bo jedziemy:D
Już się doczekac nie mogę tym bardziej, ze na tej wystawie Sonia będzie miała piękny włos a jak poćwiczę to jeszcze będzie pięknie stać i biegać..jedyny problem w tym, że nie lubi męźczyzn a właśnie ta płeć nas sędziuje :D
I jeszcze jedno!! Na tej wystawie będzie JH czy ktoś może ma pożyczyć pieska (wstępnie)?

Posted

[quote name='UTAAP']Morrisonka, ja jeszcze nie zglosilam, ale coraz bardziej zalezy mi na tej wystawie no i tez, kurka, nie wiem co zrobic:shake: ....u mnie na osiedlu jest pewna pani z terierka tybetanska - musze ich spytac, czy przypadkiem nie beda sie wybierac do Radomia, bo one chyba zmotoryzowane sa:razz: ...[/QUOTE]
Ja zgłoszę jakoś w te ostatnie dni, bo też nie jestem pewna transportu. Chyba, że mojego faceta odpowiednio zmotywuję, bo on ma samochód, tyle, że za wystawami nie przepada ;) .