Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak na razie u buniaka wszytko jest w najlepszym porządku !!!!!! końcowe wpłata za hotelik to 150 zł także tyle buniaczek ma w koszyczku , pozostałą kwotę + mój bazarek odzieżowy chciałam przeznaczyć na venus która nie ma kompletnie żadnych deklaracji :-( A może któraś z cioteczek mogła by przenieść swoją deklaracje na tę biedną suczynkę ?

Posted

[quote name='AGA35']jak na razie u buniaka wszytko jest w najlepszym porządku !!!!!! końcowe wpłata za hotelik to 150 zł także tyle buniaczek ma w koszyczku , pozostałą kwotę + mój bazarek odzieżowy chciałam przeznaczyć na venus która nie ma kompletnie żadnych deklaracji :-( A może któraś z cioteczek mogła by przenieść swoją deklaracje na tę biedną suczynkę ?[/QUOTE]

Miałam 10 zł deklaracji na Miętuska, ale że poszedł do adopcji to chętnie przeniosę te deklarację na Venus.

Posted

nasza suczynnka pokazuje pazurki !!!! Na spacerakch nie przepuści żadnemu facetowi :-( na wszystkich bez wyjątku warczy i szczeka , raz mniej agresywnie raz bardziej :-( W DOMU ZAŚ ANIOŁEK !!!! pani na tą chwilę nie rezygnuje , bardzo pokochali bunię i będą nad nią pracować chociaż nie ukrywają ze będzię ciężko :-(

Posted

cytuje ds buniaczka :" z każdym dniem kochamy ją coraz bardziej , nie jest łatwo ale damy redę !!! Proszę sie nie martwić !!! będzie dobrze!!!

Posted

troszke rozrabia :-( od tygodnia sika sobie na posłanie - czy jest przed spacerem czy przed nasikać musi ! pani wczoraj dzwoniła troszke podłamana bo nie już pomysłu jak to u niej zwalczyć :-( cioteczki podunięcie jakieś wskazówki , rady dlaczego ona to robi ?

Posted

dziewczyny moze trzeba rozpatrzyc jeszcze jedna opcje!!!!!!!!!!!! w tym momencie mam to samo z moim psem,dokladnie taka sama akcja i to jest zapalenie pecherza!!!!!!!!!!!!!nie miala sie gdzie przeziebic ani nic tylko nagle zaczela posikiwac,szczegolnie swe wyrko,samopoczucie bardzo dobre a u weta po badaniach moczu okazalo sie,ze jest zapalenie jak byk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosze podsuncie to pani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Badania moczu z pewnością by nie zaszkodziły ale może warto zmienić proszek do prania czy też płyn do płukania. Być może jakiś zapach zachęca do znaczenia akurat posłania