AGA35 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 poproszę marte o końcowe rozliczenie bo wg mnie bunia juz na dobre zamieszkała w bledzewie i bedę wiedziała ile brakuje:-) Quote
Lolalola Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 kochana Bunka tak sie ciesze........az mi sie plakac chce............ Quote
ilon_n Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 oby wszystko ułożyło się jak najlepiej .. Buniu pomyślności !!! Quote
AGA35 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 jak na razie u buniaka wszytko jest w najlepszym porządku !!!!!! końcowe wpłata za hotelik to 150 zł także tyle buniaczek ma w koszyczku , pozostałą kwotę + mój bazarek odzieżowy chciałam przeznaczyć na venus która nie ma kompletnie żadnych deklaracji :-( A może któraś z cioteczek mogła by przenieść swoją deklaracje na tę biedną suczynkę ? Quote
mala_czarna Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='AGA35']jak na razie u buniaka wszytko jest w najlepszym porządku !!!!!! końcowe wpłata za hotelik to 150 zł także tyle buniaczek ma w koszyczku , pozostałą kwotę + mój bazarek odzieżowy chciałam przeznaczyć na venus która nie ma kompletnie żadnych deklaracji :-( A może któraś z cioteczek mogła by przenieść swoją deklaracje na tę biedną suczynkę ?[/QUOTE] Miałam 10 zł deklaracji na Miętuska, ale że poszedł do adopcji to chętnie przeniosę te deklarację na Venus. Quote
AGA35 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Super !!!!!!!!!!!!!! Bardzo srdecznie dziekuję !!!!!!! Z mojego bazarku będzie kwota 70 zł a z buniowego koszyczka zostaje 65zł. Quote
AGA35 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 nasza suczynnka pokazuje pazurki !!!! Na spacerakch nie przepuści żadnemu facetowi :-( na wszystkich bez wyjątku warczy i szczeka , raz mniej agresywnie raz bardziej :-( W DOMU ZAŚ ANIOŁEK !!!! pani na tą chwilę nie rezygnuje , bardzo pokochali bunię i będą nad nią pracować chociaż nie ukrywają ze będzię ciężko :-( Quote
AGA35 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 cytuje ds buniaczka :" z każdym dniem kochamy ją coraz bardziej , nie jest łatwo ale damy redę !!! Proszę sie nie martwić !!! będzie dobrze!!! Quote
ronja Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 miała szczęscie, że trafiła na taki dom:) Quote
Lolalola Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 o kurcze,az sie przestraszylam,Bunia badz grzeczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AGA35 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 troszke rozrabia :-( od tygodnia sika sobie na posłanie - czy jest przed spacerem czy przed nasikać musi ! pani wczoraj dzwoniła troszke podłamana bo nie już pomysłu jak to u niej zwalczyć :-( cioteczki podunięcie jakieś wskazówki , rady dlaczego ona to robi ? Quote
ronja Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 ale sika kałużami czy posikuje? oprócz posłania jeszcze gdzieś sika? może to sikanie to przejaw dominacji? Quote
AGA35 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 sika kałużami i generalnie zawsze na posłanie a posikawanie też się zdaża ale to wtedy jak się przestraszy np. odkurzacza , pralki ...... Quote
ronja Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 to ja nie wiem:( u nas zdarzyło jej popuścić kilka kropel jak się wystraszyła. nie sikała kałużami Quote
Lolalola Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dziewczyny moze trzeba rozpatrzyc jeszcze jedna opcje!!!!!!!!!!!! w tym momencie mam to samo z moim psem,dokladnie taka sama akcja i to jest zapalenie pecherza!!!!!!!!!!!!!nie miala sie gdzie przeziebic ani nic tylko nagle zaczela posikiwac,szczegolnie swe wyrko,samopoczucie bardzo dobre a u weta po badaniach moczu okazalo sie,ze jest zapalenie jak byk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosze podsuncie to pani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ilka21 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 popieram Lolalola bo często psy tez mają zapalenie a że pewnie leży czesto na posłanku to nie wytrzymuje i leje tam, bo przeciez ona trzymala super. Quote
Lolalola Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 i co dziewczyny?????martwie sie o Bunie............... Quote
Sianio Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Badania moczu z pewnością by nie zaszkodziły ale może warto zmienić proszek do prania czy też płyn do płukania. Być może jakiś zapach zachęca do znaczenia akurat posłania Quote
AGA35 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 nie mam na tą chwile żadnych niepokojących wiadomści od buniaczka :-) Quote
Recommended Posts