Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam!
Potrzebuję osoby do przeprowadzenia wizyty przed-adopcyjnej w miejscowości Łochów to jest koło Warszawą, okolice Wyszkowa.
Może jest ktoś z okolic kto mógłby przeprowadzić tą wizytę dla suczki owczarka Wiki, która jest z Trzcianki z województwa Wielkopolskiego?
Tu wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186196-3-WYCHUDZONE-SZCZENIAKI-potrzebny-transport-do-DS-i-spr.-domu!-potrzebna-karma-i-DS[/url]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety sytuacja Buni staje się coraz gorsza .Kasa znika z koszyka a w sumie wpływy są bardzo małe ( ale i tak bardzo serdecznie dziękujemy fanom buniaka ).
Niestety sprawdziły się prognozy ilki21 że bunia może zabawić w hoteliku na dłużej i że decyzja o umieszczeniu jej w hotelu nie mając nawet połowy deklaracji może niestety pociągniąć za sobą smutne konsekwencje . Bunia ma kasy tylko już na 1,5 miesiąca po tym czasie jeżeli nie znajdzie ds to nie wiem co będzie .:-(

Posted

Bunieczko, niewesoła Twoja sytuacja, a tu jeszcze sezon wakacyjny przed nami ..... Jeżeli tylko zwolni mi się jakaś deklaracja, zwiększę wpłaty na Bunię, ale kurcze narazie się nie zanosi :(

Posted

Dzisiaj mogę napisać, bo wczoraj było mi tak przykro, że już nie miałam siły siąść do kompa:-(
byłyśmy wczoraj z Bunią z wizytą adopcyjną. Bunia podbiła serca wszystkich z wyjątkiem suni rezydentki. Ta jazgotała przez cały czas naszej wizyty. Próbowała Buńkę straszyć, co Bunia dzielnie znosiła... do czasu. Jak się przebrała miarka, Bunia rezydentkę spacyfikowała. Nic jej nie zrobiła, wywaliła do góry kopytami, ale na tym kwestia adopcji się zakończyła.
Sunia rezydentka jest źle wychowana, zupełnie nie zsocjalizowana i pewnie kiedyś Państwo będą mieli z nią problem, co nie zmienia faktu, że dom byłby cudny i cieplutki.
Niestety...nie będzie to dom Buni, chociaż nie mogę się oprzeć wrażeniu, że tamtej suczce dobrze by akurat towarzystwo Buni zrobiło, bo najprawdopodobniej ustawiłaby panienkę w zdrowy sposób do pionu - czego nie umieli zrobić właściciele.:shake:

Posted

szkoda, że się nie udało:(
Buńka też przeżyła podróż - jeszcze dziś miała rozwolnienie (nawet w domu zrobiła 2 razy, co jej się w ogóle nie zdarza).

Posted

Bardzo mi przykro, ale jedyną szansą na sprawdzenie czy suczka rezydentka Bunię zaakceptuje było zabranie Buni na teren tamtej suni:(

Posted

wiem, po prostu chodzi o to, że Bunia jest delikatna. ja bardzo bym chciała, by ona znalazła domek, bo dla niej człowiek jest bardzo ważny.

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']a czy ktos ma takie papierowe, ja bym mogla wydrukowac i w lecznicach porozwieszac albo w zoologicznych
na maila ktos by mi przeslal [email][email protected][/email][/QUOTE]

Ogłoszenie "papierowe" już do [B]anusi&ajlu[/B] wysłałam