Ingrid44 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 W takim razie zrobie dzisiaj na Katowice. Powinno sie ukazac 10 czerwca. Quote
Ingrid44 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Wczoraj caly wieczor nie mielismy TV, stacjonarny telefon byl gluchy i net nie dzialal. Jestesmy na digital cable i cos sie stalo i cofnelismy sie do 18 wieku. Nie wiedzialam co ze soba zrobic, z nudow zaczelam sprzatac w domu . Tak wiec do ogloszenia zabiore sie dzisiaj wieczoram bo zaraz wyjezdzam na caly dzien. Jestem bardzo ciekawa czy bedzie odzew . Jesli Mat by znalazl domek z tego ogloszenia to zrobie dla Agdana rowniez. Quote
Ingrid44 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Zrobilam ogloszenie w "Echu Miasta" na Katowice na 17 czerwca. Niestety na Katowice najblizszy termin byl 14 czerwiec-poniedzialek lub 17.06 - czwartek. Mysle ze czwartek lepszy bo ludzie biora na weekend. Quote
Ingrid44 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 W czwartek ukazalo sie ogloszenie mojego podopiecznego w "Echu Miasta" na Warszawe i niestety zero odzewu :( Mata ogloszenie ma sie ukazac 17 czerwca-nastepny czwartek, moze bedzie mial wiecej szczescia. Quote
Ingrid44 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Bjuta napisał(a):Ingrid WIELKIE DZIĘKI!!!! Nie ma za co dziekowac, po tym jak o Tuptusia nikt nie dzwonil nie mam wielkiej nadziei :( Mysle nad innymi ogloszeniami , problem w tym ze bardzo drogo kosztuja a gwarancji nie ma :( Quote
Ingrid44 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dzisiaj ma byc oglosznie w "Echu Miasta" . Czy jest mozliwe zeby ktoras cioteczka wziela gazete i sprawdzila jak wyglada to ogloszenie. Czy jest ze zdjeciem tak jak byc powinno ? Quote
Asia_Klero Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Postaram się wziąć jak ok. 11 bedzie jeszcze mozliwość w zabrzu;) Quote
Bjuta Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Już widziałam - jest kolorowe i w ramce. Jak się dowlokę do pracy (chyba dopiero jutro) to zrobię skan i wrzucę. Quote
Ingrid44 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dzieki Kochane cioteczki ! Ciekawe czy ktos zadzwoni ? Quote
Bjuta Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Ogłoszenie wygląda lepiej niż mi się zeskanowało. Trzymam mocno kciuki! Dzięki Ingrid!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziekuje Bjutko :) :) :) Ja tez trzymam kciuki :) Quote
Mysia_ Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Też mam Echo :) ale niestety nie miałam dzisiaj ani jednego telefonu ani w sprawie adopcji Mata, ani zadnego innego psiaka :-( Quote
Ingrid44 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 "Echo Miasta " widac nie bardzo popularne jesli chodzi o adopcje psiakow :( Nie mam pomyslu co robic ? Quote
Mysia_ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ta rubryczka w Metro jest dość skuteczna... ale dostać tam się to cud jakiś :-( Quote
acha44 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Halo, halo domek puka po Macika... Czy bidak poczeka jescze do przyszłego tyg. ? W poniedziałek jadę po budę dla niego i jak zdążę to po niego. Quote
Bjuta Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Acho - choć wiem, że to oznacza smutne wieści - nie potrafię się nie cieszyć!!! Quote
Ingrid44 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='acha44']Halo, halo domek puka po Macika... Czy bidak poczeka jescze do przyszłego tyg. ? W poniedziałek jadę po budę dla niego i jak zdążę to po niego.[/QUOTE] Czy to znaczy ze Matt jedzie do domku ? Quote
acha44 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ja już od dawna miałam pod wirtualną opieką Mata. Nie bardzo mogłam go zabrać do siebie (dom+ogródek wielkości chustki do nosa), bo miałam psa dziadeczka, z którym raczej by się nie zgodził. Niedawno dziadzia trzeba było uśpić: już nie mógł wstać ani chodzić;miał zmiany zwyrodnieniowe w stawach i kręgosłupie, leki przestały działać. Przepłakaliśmy za nim wszyscy :stary, mały i ja, znajoma wetka zrobiła wszystko by go nie bolało, zasnął na rękach mojego starego, przytulany i kochany do samego końca. Teraz Mat dostanie swoją szansę, na dom. Koniec wakacji w schronie, u mnie zarobi na michę pilnując ogrodu, aut i czereśni. Quote
Bjuta Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Mat! Pilnuj tam porządnie!!! Bardzo mi przykro Acho... Pamiętam jak pisałaś o dziadeczku, już kilka miesięcy temu, jaki jest biedny... Pewnie pilnuje teraz niebieskich czereśni u pana Boga! Quote
Recommended Posts