Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj caly wieczor nie mielismy TV, stacjonarny telefon byl gluchy i net nie dzialal. Jestesmy na digital cable i cos sie stalo i cofnelismy sie do 18 wieku.
Nie wiedzialam co ze soba zrobic, z nudow zaczelam sprzatac w domu .

Tak wiec do ogloszenia zabiore sie dzisiaj wieczoram bo zaraz wyjezdzam na caly dzien.
Jestem bardzo ciekawa czy bedzie odzew . Jesli Mat by znalazl domek z tego ogloszenia to zrobie dla Agdana rowniez.

Posted

Zrobilam ogloszenie w "Echu Miasta" na Katowice na 17 czerwca. Niestety na Katowice najblizszy termin byl 14 czerwiec-poniedzialek lub 17.06 - czwartek. Mysle ze czwartek lepszy bo ludzie biora na weekend.

Posted

W czwartek ukazalo sie ogloszenie mojego podopiecznego w "Echu Miasta" na Warszawe i niestety zero odzewu :( Mata ogloszenie ma sie ukazac 17 czerwca-nastepny czwartek, moze bedzie mial wiecej szczescia.

Posted

Bjuta napisał(a):
Ingrid WIELKIE DZIĘKI!!!!

Nie ma za co dziekowac, po tym jak o Tuptusia nikt nie dzwonil nie mam wielkiej nadziei :(

Mysle nad innymi ogloszeniami , problem w tym ze bardzo drogo kosztuja a gwarancji nie ma :(

Posted

Dzisiaj ma byc oglosznie w "Echu Miasta" . Czy jest mozliwe zeby ktoras cioteczka wziela gazete i sprawdzila jak wyglada to ogloszenie. Czy jest ze zdjeciem tak jak byc powinno ?

Posted

Halo, halo domek puka po Macika... Czy bidak poczeka jescze do przyszłego tyg. ? W poniedziałek jadę po budę dla niego i jak zdążę to po niego.

Posted

[quote name='acha44']Halo, halo domek puka po Macika... Czy bidak poczeka jescze do przyszłego tyg. ? W poniedziałek jadę po budę dla niego i jak zdążę to po niego.[/QUOTE]

Czy to znaczy ze Matt jedzie do domku ?

Posted

Ja już od dawna miałam pod wirtualną opieką Mata. Nie bardzo mogłam go zabrać do siebie (dom+ogródek wielkości chustki do nosa), bo miałam psa dziadeczka, z którym raczej by się nie zgodził. Niedawno dziadzia trzeba było uśpić: już nie mógł wstać ani chodzić;miał zmiany zwyrodnieniowe w stawach i kręgosłupie, leki przestały działać. Przepłakaliśmy za nim wszyscy :stary, mały i ja, znajoma wetka zrobiła wszystko by go nie bolało, zasnął na rękach mojego starego, przytulany i kochany do samego końca. Teraz Mat dostanie swoją szansę, na dom. Koniec wakacji w schronie, u mnie zarobi na michę pilnując ogrodu, aut i czereśni.

Posted

Mat! Pilnuj tam porządnie!!!

Bardzo mi przykro Acho... Pamiętam jak pisałaś o dziadeczku, już kilka miesięcy temu, jaki jest biedny... Pewnie pilnuje teraz niebieskich czereśni u pana Boga!