Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki wielkie wtatara. Jakbyś mogla porobić te inne ogloszenia, a o allegro poproszę agamikę. Mam nadzieję, że znajdzie trochę czasu - ona robi allegro z mojego konta ( ja mam konto, ale ogloszeń nie umiem robić :oops:)

Hmmmmmmmmm tekst - a ten z pierwszego postu jest za mało ściskający za serce?

Posted

wtatara napisał(a):
zrobiłam
gumtree
krakusik
ogłoszenia krakow
OLX
ale okazja
grosik24
eoferty
ale czekam na aktywację

Dzwoniłam do Pani u ktorej przebywa sunia.
Dostała już linki aktywacyjne i pozałatwiała wszystkie.

Pani jest w suni już zakochana po uszy. Mała jest absolutnie bezproblemowa i mogłaby zostać już u Pani, ale z powodu ich wyjazdów urlopowych Pani tego jakoś nie widzi. Namawia usilnie Swoich Rodziców, zeby przygarnęłi małą, przynajmniej "zostałaby w rodzinie" ale jak na razie jeszcze efektów tych namawiań nie ma.

Pani jest absolutnie za tym, żebgy przed oddaniem malej do nowego domu zrobić wizytę przedadopcyjną i żeby uprzedzać, że warunkiem adopcji jest sterykizacja suni.

Posted

Niestety ja nie mam na to wpływu.
Ale powiedziała, że jesli w przecięgu najbliższego miesiąca sunia ie znajdzie domu, to postawią rodziców przed faktem dokonanym, Że sunia MUSI u nich zostać. Nie wiem, czy to jest najlepsze wyjście - takie zmuszanie kogoś??

Posted

[quote name='AMIGA']Asior czy zrobiłaś może to allegro? Nie żebym poganiała, ale w razie czegoś, jakbyś żywcem nie miała czasu, poprosiłabym agamikę. Bo trochę czas nas goni, bo pani się strasznie boi, że mała dostanie cieczkę, a wtedy w jej domku zrobi się niewesoło

Amiguś bardzo przepraszam, dziś miałam zrobić bo wczoraj padłam zanim siadłam wieczorem do kompa ( tylko wieczorem jak mały śpi mogę się za to brać....)
Dobrze, że Aga zrobiła :)

Posted

Asior napisał(a):
Amiguś bardzo przepraszam, dziś miałam zrobić bo wczoraj padłam zanim siadłam wieczorem do kompa ( tylko wieczorem jak mały śpi mogę się za to brać....)
Dobrze, że Aga zrobiła :)

Przecież wiem jak to jest z czasem. Mamy wszyscy za dużo na głowie

Posted

wtatara napisał(a):
a nie może ją u siebie zostawić a poprosic tylko rodziców aby sie nia opiekowali w czasie urlopów

Ja już na to odpowiedziałam wcześniej, że ja niestety nie mam na to wpływu. Ale bardzo prawdopodobne, że tak się w końcu ta cała historia zakończy

Posted

Z Krakowa ale z jakiej dzielnicy, ulicy, mam strasznie mało czasu ale jeśli jest to w okolicy Piski Nowe, Kurdwanów, Korona to moję pojechać.

Posted

Divi napisał(a):
Z Krakowa ale z jakiej dzielnicy, ulicy, mam strasznie mało czasu ale jeśli jest to w okolicy Piski Nowe, Kurdwanów, Korona to moję pojechać.

Divi nie wiem,mam telefon do tego Pana,jak chcesz to wysle na PW:roll:

Posted

[quote name='AMIGA']Rita60, to może Ty zadzwon do Pana i dowiedz się gdzie on mieszka i nam daj znać, to będzie wiadomo której z nas jest najbliżej
Ok,zadzwonie.

Posted

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tfu tfu tfu - 3 razy za lewe ramię.
W sobotę sprawdzamy 2 potencjalne domki. Jeden w Kłaju, drugi w Andrychowie. Jeden to dom z ogrodem, a drugi - mieszkanie w bloku.
Jakby się oba okazały super to może jest gdzieś jakaś podobna suneczka żeby ją zapropnować chętnym na adopcję?

Posted

No i pojechała dziewczynka dzisiaj do nowego domu. I to w całkiem inne miejsce niż te, o ktorych pisalam ostatnio.
Sunia trafiła do super domu w Wolbromiu. Do nauczycielki wf, trenerki pływackiej i aqafitnesu. Ruchu jej napewno nie braknie.
Pani szukała w necie jakiegoś starszego, czy chorego pieska, takiego, który mialby małe szanse na adopcję. Ale jak zobaczyla naszą małą, to ją trafiła strzała Amora i już nie było innej opcji.
Niestety moj aparat fotograficzny, jak zwykle w najważniejszym momencie odmówił wykonywania swoich zadań i nie udało mi się pstryknąć ani jednego zdjęcia.
Ale mamy obiecane zdjecia :-)