wtatara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 po południu zrobie inne ogłoszenia , Allegro tez mogę ale nie takie jak Asior. Może ktos mi napisze super tekst Quote
AMIGA Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Dzieki wielkie wtatara. Jakbyś mogla porobić te inne ogloszenia, a o allegro poproszę agamikę. Mam nadzieję, że znajdzie trochę czasu - ona robi allegro z mojego konta ( ja mam konto, ale ogloszeń nie umiem robić :oops:) Hmmmmmmmmm tekst - a ten z pierwszego postu jest za mało ściskający za serce? Quote
wtatara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 zrobiłam gumtree krakusik ogłoszenia krakow OLX ale okazja grosik24 eoferty ale czekam na aktywację Quote
AMIGA Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Agamika :loveu: Wielkie dzięki http://allegro.pl/show_item.php?item=941982734 Quote
AMIGA Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 wtatara napisał(a):zrobiłam gumtree krakusik ogłoszenia krakow OLX ale okazja grosik24 eoferty ale czekam na aktywację Dzwoniłam do Pani u ktorej przebywa sunia. Dostała już linki aktywacyjne i pozałatwiała wszystkie. Pani jest w suni już zakochana po uszy. Mała jest absolutnie bezproblemowa i mogłaby zostać już u Pani, ale z powodu ich wyjazdów urlopowych Pani tego jakoś nie widzi. Namawia usilnie Swoich Rodziców, zeby przygarnęłi małą, przynajmniej "zostałaby w rodzinie" ale jak na razie jeszcze efektów tych namawiań nie ma. Pani jest absolutnie za tym, żebgy przed oddaniem malej do nowego domu zrobić wizytę przedadopcyjną i żeby uprzedzać, że warunkiem adopcji jest sterykizacja suni. Quote
wtatara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a nie może ją u siebie zostawić a poprosic tylko rodziców aby sie nia opiekowali w czasie urlopów Quote
AMIGA Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Niestety ja nie mam na to wpływu. Ale powiedziała, że jesli w przecięgu najbliższego miesiąca sunia ie znajdzie domu, to postawią rodziców przed faktem dokonanym, Że sunia MUSI u nich zostać. Nie wiem, czy to jest najlepsze wyjście - takie zmuszanie kogoś?? Quote
Asior Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='AMIGA']Asior czy zrobiłaś może to allegro? Nie żebym poganiała, ale w razie czegoś, jakbyś żywcem nie miała czasu, poprosiłabym agamikę. Bo trochę czas nas goni, bo pani się strasznie boi, że mała dostanie cieczkę, a wtedy w jej domku zrobi się niewesoło Amiguś bardzo przepraszam, dziś miałam zrobić bo wczoraj padłam zanim siadłam wieczorem do kompa ( tylko wieczorem jak mały śpi mogę się za to brać....) Dobrze, że Aga zrobiła :) Quote
wtatara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a nie może ją u siebie zostawić a poprosic tylko rodziców aby sie nia opiekowali w czasie urlopów Quote
AMIGA Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Asior napisał(a):Amiguś bardzo przepraszam, dziś miałam zrobić bo wczoraj padłam zanim siadłam wieczorem do kompa ( tylko wieczorem jak mały śpi mogę się za to brać....) Dobrze, że Aga zrobiła :) Przecież wiem jak to jest z czasem. Mamy wszyscy za dużo na głowie Quote
AMIGA Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 wtatara napisał(a):a nie może ją u siebie zostawić a poprosic tylko rodziców aby sie nia opiekowali w czasie urlopów Ja już na to odpowiedziałam wcześniej, że ja niestety nie mam na to wpływu. Ale bardzo prawdopodobne, że tak się w końcu ta cała historia zakończy Quote
rita60 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dziewczyny potrzebna osoba z Krakowa do wizyty przedadopcyjnej dla pudelki z łodzkiego schronu. Quote
Divi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Z Krakowa ale z jakiej dzielnicy, ulicy, mam strasznie mało czasu ale jeśli jest to w okolicy Piski Nowe, Kurdwanów, Korona to moję pojechać. Quote
rita60 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Divi napisał(a):Z Krakowa ale z jakiej dzielnicy, ulicy, mam strasznie mało czasu ale jeśli jest to w okolicy Piski Nowe, Kurdwanów, Korona to moję pojechać. Divi nie wiem,mam telefon do tego Pana,jak chcesz to wysle na PW:roll: Quote
AMIGA Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Rita60, to może Ty zadzwon do Pana i dowiedz się gdzie on mieszka i nam daj znać, to będzie wiadomo której z nas jest najbliżej Quote
rita60 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='AMIGA']Rita60, to może Ty zadzwon do Pana i dowiedz się gdzie on mieszka i nam daj znać, to będzie wiadomo której z nas jest najbliżej Ok,zadzwonie. Quote
Divi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 oj jaka szkoda, ale dobrze że teraz a nie jak po adopcji psinki Quote
AMIGA Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tfu tfu tfu - 3 razy za lewe ramię. W sobotę sprawdzamy 2 potencjalne domki. Jeden w Kłaju, drugi w Andrychowie. Jeden to dom z ogrodem, a drugi - mieszkanie w bloku. Jakby się oba okazały super to może jest gdzieś jakaś podobna suneczka żeby ją zapropnować chętnym na adopcję? Quote
Jagienka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tylko przy takiej ślicznotce bardzo ważna sterylizacja... :oops: Quote
AMIGA Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 No i pojechała dziewczynka dzisiaj do nowego domu. I to w całkiem inne miejsce niż te, o ktorych pisalam ostatnio. Sunia trafiła do super domu w Wolbromiu. Do nauczycielki wf, trenerki pływackiej i aqafitnesu. Ruchu jej napewno nie braknie. Pani szukała w necie jakiegoś starszego, czy chorego pieska, takiego, który mialby małe szanse na adopcję. Ale jak zobaczyla naszą małą, to ją trafiła strzała Amora i już nie było innej opcji. Niestety moj aparat fotograficzny, jak zwykle w najważniejszym momencie odmówił wykonywania swoich zadań i nie udało mi się pstryknąć ani jednego zdjęcia. Ale mamy obiecane zdjecia :-) Quote
Gandzia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To mnie właśnie interesowało ;) ale miałam problem z zalogowaniem się ;) Bardzo się cieszę ;) Quote
Recommended Posts