Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam takiego maila

Witam!
Suczka 6-8 miesięczna znaleziona 16-02-2010 na os.Złotego wieku w Krakowie na Placu handlowym.Błąkała się tam od godz.11:00. Prawdopodobnie ktoś ją podrzucił lub się zgubiła.Nie miała obroży.
Bardzo zadbana, piękna, lśniąca, puszysta - czarna jak smoła sierść, wysokie łapy.
Ma ok.30 cm wysokości, 50 cm długości, . Jest bardzo towarzyska, wesoła,ufna, łagodna. Bardzo szybko się uczy - ma całkowicie opanowany trening czystości, potrafi spacerować na smyczy. Reaguje już na kilka podstawowych komend. Z chęcią je suchą karmę. Jest wyjątkowo ładnym i inteligentnym pieskiem - bardzo dobrze czuje się w towarzystwie innych psów ( mam piska 2 letniego z którym już się zaprzyjaźniła).
Pozdrawiam ,

Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Namiary na miejsce, w którym przebywa sunia to
nr tel 605 737 984 a adres [email protected]

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani porozwieszała wszędzie gdzie się da ogłoszenia, u wetów, koło sklepów i gdzie tam jeszcze. I nikt się nie zgłosl. A po drugie ona się po tym placu błąkała przez ponad pół dnia

Posted

Trudno powiedzieć. Teraz ona nie ma cieczki. A po drugie ona jest młodziutka. Niwe wiem czy nie za młoda jest jeszcze na sterylkę.

Kto by mogł pomoc z ogłoszeniami, bo w tym akurat jestem jak noga stołowa.
Ja posłałam jej zdjęcie i tekst do Pani Hejdy, może akurat się właściciel ocknie. Chociaz w schronisku tez ona jest zgłoszona i jakoś nikt jej nie szukał.

Posted

Divi napisał(a):
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mloda-radosna-sunia-W0QQAdIdZ188580760
Zrobiłam ogłoszenie na gumter bo mam tam założone konto jak bede miała jakieś odpowiedzi to dam znać.

Wielkie, wielkie dzieki. :loveu:
Spokojnie można było podać namiary re, co podałam w pierwszym poście, ale to nie jest aż tak ważne.
Najważniejsze, żeby mała znalazła jak najszybciej SWÓJ domek

Posted

hehehe no właśnie tyle razy zapisał mi tego posta : ) właśnie nie wiedziałam czy mogę podać ten kontakt, ale nic jak napisze ktos dam znać :)

Posted

Asior czy zrobiłaś może to allegro? Nie żebym poganiała, ale w razie czegoś, jakbyś żywcem nie miała czasu, poprosiłabym agamikę. Bo trochę czas nas goni, bo pani się strasznie boi, że mała dostanie cieczkę, a wtedy w jej domku zrobi się niewesoło