Emigrantka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 ten rudzielec to ssie Zare - dzie ja dorwie, czasem za stope nawet.... przyssa sie i doi, tak fajnie przyciskajac lapami z obu stron, jakby matke doil.... jedza wszystkie normalnie ale od poczatku rudy (George) sobie Zare za mamuske zaadoptowal i taj ja cycka - jej to nie przeszkadza a kot ma radoche to.... musze kiedys fotke pstryknac jak sie dossie do niej znowu heheh Quote
Iv_ Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 To masz fajne widoki, maluchy są boskie :loveu: Można godzinami na nie patrzeć jak wariują, a potem śpią :loveu: Cykaj foty i wstawiaj dużooooooooo :evil_lol::evil_lol: Quote
Agmarek Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O rany! Jakie piękne te Twoje sierściuchy :loveu: i już troszkę podrosły :razz: Ja zawsze błogosławiłam swoje koty jak bawiły mi się na firankach, albo skakały po drzewkach ozdobnych, a teraz chwilę życia bym oddała żeby móc cofnąć na chwilę czas i jeszcze raz popatrzeć na te wariaty :p Quote
Emigrantka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Mam tydzien wolny od dzieciakow (czyt: Mloda moja lat 20 i jej chlopak ktory z nami mieszka lat prawie 22) bo do Fancji pojechali.... Wyszedl by czlowiek z domu troche ale nie ma jak.... Psica jak jestem w domu to spi i mi daje ignora ale jak tylko sie gdzies z domu rusze to wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyje jakby sie swiat konczyl - CALY czas, az wroce. Ja w bloku mieszkam, sasiedzi mnie na taczkach wyniosa.... To siedze na dupie, nie mam wyjscia..... Zara wie ze wracam do domu zawsze ale i tak histeryzuje jak MAMy nie ma....a wyjec ma bardzo donosny, sciany cienkie - siedze jak w wiezieniu :( Quote
.blueberry. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Przybywam na wezwanie z winiaczem pospolitym:drink1: Quote
Iv_ Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No to rzeczywiście masz problem :shake: a jak Zara zostawała w domu jak szłaś do pracy? Pozostaje Ci tylko jedno wyjście, żeby opuścić to "więzienie" musisz zabierać Zarcię ze sobą ;);) Quote
Emigrantka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Blueberry - no to polewaj ;) Przewaznie w domu ktos jest - Mloda rano jest bo na studia chodzi na rozne godziny. W porze lunchu place komus zeby Zare brala na godzine na spacer z innymi psami. Zara jest taka dziwna.... Jak ja ostatnia z domu wychodze to histerie takie odstawia ale jak np ja wyjde a corka jest i pozniej corka wyjdzie i ja sama zostawi to jest przewaznie ok. Hmmmmmm Jak ja dogwalker do domu przyprowadza po spacerze i zostawia sama - tez jest ok. Panika ja ogarnia jak ja wychodze ostatnia z domu - no wyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jak nakrecona. :( Quote
Emigrantka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 lapcie co kto lubi.... [IMG]http://erin-wnax.itmblog.com/files/2009/12/cocktails.jpg[/IMG] Quote
Emigrantka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Spadam - plan akcji na sobotni wieczor niesamowicie ekscytujacy: wyjac z pralki i powiesic pranie numer 7 wysikac psice wygrzebac z 4 kuwetek nastepne 9476776736 qup zeby sie w nocy nie udusic a i tak mi siersciuchy skubane aromoterapie zalatwia w srodku nocy na 100% ;) Buzka i dobranoc... Ziewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Quote
tayga Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='Emigrantka']lapcie co kto lubi.... [IMG]http://erin-wnax.itmblog.com/files/2009/12/cocktails.jpg[/IMG][/QUOTE] Ja poprosze to fioletowe, żółto-niebieskie i zielone i... a niech mam kaca, wszystkiego bym spróbowała :) Quote
Emigrantka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Wracam, rano i co widze? Tayga i Blueberrykiss pod stolem...... Iv- je polewa konewka.... psy koty glodne i nie wysikane... Wstyd dziewczyny.. wstyd... ;) Buzka z rana i sniadanko.... [IMG]http://www.inn-adc.com/admin/general_image/623_continental_breakfast3.jpg[/IMG] Quote
.blueberry. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ha ha ha :D ja nie wiem od rana w co ręce włożyć bo mi się nowych mebli zachciało... Pudeł sztuk 30 plus stare meble w pokoju równa się ja i sniadanie na podłodze i pies który manewruje w każdą stronę bo nie ma gdzie się położyć :D Quote
Emigrantka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 A ja wypatrzylam z rana nowa modelke..... Najmniejsze to bylo jak do domu przywleklam, mniej niz 40dkg wazylo a teraz jaka pieknosc.... [IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/11/21/20101121_1324.jpg[/IMG] Ide psice wysikac ;) Quote
tayga Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Wyczołgałam się spod stołu!!! Iv_ mogłaby ciepłej wody uzywać. Wróciłam z pokiereszowanym maluchem od weta. Gówniarz gdzieś polazł, nie mogę go znaleźć. Albo się zamelinował w piwnicy i śpi gdzieś, albo wybrał się na spacer. Drzwi musiałam mu zostawić otwarte, bo mordę darł aż zachrypł :( Cholera... a jak poszedł i nie wróci? Quote
Emigrantka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 I co vet powiedzial na pokiereszowanego malucha? Quote
tayga Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Maluch codziennie dostaje zastrzyki :( Dzielny jest. Mordka się goi. Chyba lepiej się czuje, bo juz mniej się garbi przy chodzeniu. Właśnie wrócił z eskapady :) Quote
Emigrantka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Czyli wylize sie z tego? To super... Koty to twardziele sa..... Moja Zara sie nie wylize jak jej lomoty zaraz spuszcze.... Wyszlam do sklepu na dole w bloku na kuzwa pare minut - po papierosy, w kapciach.... Caly czas ryja prula... az wrocilam - w sklepie ja slyszalam.... Ubije ja ktoregos dnia za te histerie.... Bo dojdzie do tego ze mnie z mieszkania (kwaterunek) wypierdziela................. :( Quote
Emigrantka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Ja chce byz kotem w nastepnym zyciu... Jedza, qupe robia i spia..... [IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2010/11/21/20101121_1325.jpg[/IMG] Lykam meliske i mykam spac..... Quote
tayga Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Emigrantka']Ja chce byz kotem w nastepnym zyciu... Jedza, qupe robia i spia.....[/QUOTE] Teraz bez pracy to masz prawie tak samo :) Quote
Emigrantka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Taaaaaaaaaaaaaaaaaa - tylko ja je nakarmie a one mnie myslisz nakarmia? heheheh Quote
Iv_ Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jakieś kalumnie na mnie tu rzucają, ja byłam grzeczna :eviltong: :evil_lol: Foty kociaków wymiatają :loveu::loveu: Quote
Emigrantka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Wymiatajka to jak mi aromoterapie odwalalaj i na raz wszystkie qupe produkuja w 4 kuwetkach..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehehhe Quote
Agmarek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Daj spokój Emi. My mieliśmy kiedyś takiego kota który wszędzie robił, tylko nie do kuwety :shake: i z lat dziecięcych pamiętam matkę łażącą po chałupie z błogosławieństwem dla kota i szukającą niespodzianki :evil_lol: [B]Emi [/B]a próbowałaś psicę oszukać? No wiesz...wychodzić za drzwi, po czym wracać kiedy morde zaczyna pruć? I tak kilka razy...Może małpa będzie w końcu siedziała grzecznie i czekała na Ciebie? Nie wiem już sama... Ja tak robiłam kiedy moja psica zaczynała chałupę meblować po moim wyjściu. Stałam pod drzwiami, słuchałam, a kiedy tylko się poruszyła (:mad:) to ja w drzwi i pytałam "a co ty robisz, co? :mad: na miejsce!" Skutkowało :roll: Quote
Emigrantka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Probowalam, probowalam - i o ile mnie pamiec nie myli to Twoja psica reaguje na to co na bazarku kupilas a mojej to zwisalo, pamietasz? rece i majtki opadaja, nie moge nawet isc smieci wyrzucic... Quote
Agmarek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Niee...to chodziło o psa który jest totalnym głąbem jeśli chodzi o naukę "nieszczekania" a psica jest bardzo mądra i po kilku próbach mojego wracania do domu przestała niszczyć i zrozumiała co oznacza "na miejsce" ale jak mówisz że próbowałaś tak wychodzić i wracać to niema co... Quote
Recommended Posts