xmartix Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dwie suczki o jednym imieniu - FISIA pochodzą z pseudo pensjonatu Dobrocin (http://www.dogomania.pl/threads/179244-ZdAE-A-yAE-na-czas-Pseudoschronisko-Umieralnia-w-Dobrocinie-Ponad-100psA-w-czeka)... uratowane ze strasznych warunków.. a od jeszcze gorszego traktowania.. wielokrotnie bez jedzenia i picia... zmęczone życiem.. obecnie przebywają u wspaniałej kobiety - p. Lucyny, która dba o nie wkładając w to całe serce :loveu: Fisie czują się u p. Lucyny na pewno dobrze - szukają jednak domów stałych, by już na zawsze pokochać tego jednego tylko Człowieka i być na zawsze szczęśliwe. MŁODA FISIA MA DOM STAŁY wiek: 1,5 roku stosunek do psów: ok stosunek do kotów: ok stosunek do dzieci: ok Charakter: wesoła, radosna sunieczka. zdjęcie z Dobrocina: STARSZA FISIA !!! MA DOM!! wiek: 5-6 lat stosunek do psów: ok stosunek do kotów: nie stosunek do gryzoni: nie stosunek do dzieci: ok, ale trzeba uważać charakter: bardzo spokojna sunia. zdjęcie z Dobrocina: Obie są wysterylizowane. Kontakt do ogłoszeń: 604-116-056 Quote
mshume Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Śliczne sunieczki, szybko znajdą domek :) Quote
Reksiu21 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jejciu, jakie pieknosci P. Lucynka z nich zrobila!! :O Quote
BIANKA1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Cudne Fisie . Ta starsza jest genialna :lol: Quote
Reksiu21 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A mi sie bardzo podoba ta mlodsza, bo ma taki cudny srebrny kolor......... Quote
BIANKA1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Szkoda , że nie mogę znaleść ich zdjęć z Dobrocina , bo mi się nie otwierają strony jak jest duzo zdjęc . Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 W górę Fiśki . Xmartix , ten opis panienek to czasem nie jest odwrotnie ?Bo coś mi tak chodzi po głowie , że jak Lucynka mi o nich opowiadała , to ja jej powiedziałam , ze jak ta młodsza będzie starsza , to też będzie spokojna . Quote
xmartix Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 hmm... Bianko nie wiem, mam informacje od Demi... może jak się będziesz kontaktować z p. Lucyną to zapytaj co? żeby już móc im ogłoszenia porobić zaraz wkleję w 1 post zdjęcia z Dobrocina Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dzwoniłam , jednak opis odwrotnie Starsza lekko kuleje na tylną łape . Albo to cos po starym złamaniu , albo z rzepką . Ma świerzba i potrzebny advocate .--- może ktoś może kupić . Bardzo prosimy . Quote
xmartix Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 dobra, zaczynam ogłaszać sunie tradycyjnie: - allegro - ale.gratka - przygarnijzwierzaka - adopcje.org - kupiepsa.pl Quote
BIANKA1 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dopisz może o pierwszej strony , że potrzebny advokate dla suń . Może się ktoś ulituje . Quote
zuziaM Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ale cudenka !!! Starsza dziewczynka ma przesliszne ubarwienie. Quote
xmartix Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 no Fisie do góry po domek błagajcie ciotki o wiecej ogłoszeń! Quote
BIANKA1 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 xmartix napisał(a):no Fisie do góry po domek błagajcie ciotki o wiecej ogłoszeń! Prosimy ............................................:lol: Quote
xmartix Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 i jak tam Fisie? Bianko Ty będziesz miała świeże info jak coś? Quote
GoskaGoska Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 i co dalej brakuje tego adovacate i ile kosztuje? Quote
Recommended Posts