mamanabank Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Ale Ty rozkazy wydajesz ;-) Tak to się robi, nie znasz się na PijaRze? Paula, czy mogłabyś jak najszybciej, o ile to możliwe w natłoku Twoich obowiązków, odnowić ogłoszenia Niny? Ona czeka już tak długo i nikt się nią nie interesuje. Dzięki Tobie jej los może się odmienić. Proszę w imieniu tej biednej suczki. (powyższy teks należy czytac w tempie wolnym i głosem słodkim) :-D :-D :-D Quote
Paula03 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Romka napisał(a):Paula odnów jak najszybciej ogłoszenia Ninki,trzeba zająć się starymi psiakami z naszego schroniska. mamanabank napisał(a):Ale Ty rozkazy wydajesz ;-) Tak to się robi, nie znasz się na PijaRze? Paula, czy mogłabyś jak najszybciej, o ile to możliwe w natłoku Twoich obowiązków, odnowić ogłoszenia Niny? Ona czeka już tak długo i nikt się nią nie interesuje. Dzięki Tobie jej los może się odmienić. Proszę w imieniu tej biednej suczki. (powyższy teks należy czytac w tempie wolnym i głosem słodkim) :-D :-D :-D Postaram się zrobić jej ogłoszenia jak najszybciej tylko trzeba tekstu, najlepiej takiego chwytającego za serce :) Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mamanabank czy mogłabyś zrobic tekst o jaki prosi Paula?Robisz ekstra co wszyscy wiedzą! (powyższy tekst nalezy cztytac w tempie wolnym ,głosem słodkim) MOŻE BYĆ? Quote
Romka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 No i proszę znów o Nince wszyscy zapomnieli!Ninko jak tylko psiaki z mojego podpisu znajdą domki zaraz pomyślę o tobie.Siedzisz już 6 lat to straszne dla takiego psiaka. Quote
Romka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ninka w sobotę na ulubionym trawniku schroniskowych psiaków. Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 O matko, wreszcie znalazłam ten wątek :-) Napiszę, najszybciej jak się da. I po co ja tu wchodziłam ;-) Quote
Figafiga Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ninka to śliczna sunia...tylko domku brak Quote
Romka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ninko kochana psinko,zrobimy ogłoszenia, moze ktos cię wypatrzy piesku! Quote
mamanabank Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Nina pamiętam o Tobie tylko czasu i siły mi9 czasem brakuje. Dzisiaj Nina była na wybiegu i mogła pozwiedzać trochę schronisko. Quote
Romka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Kochany psiak,bardzo radosny pomimo,ze tak długo siedzi.Jak zaczęłyśmy je wyprowadzać to tak bardzo bała się wychodzić a teraz tylko na to czeka. Quote
Romka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Mamanabank,czy Ty zapomniałaś o Ninie? Quote
mamanabank Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Nie zapomniałam, ale zupełnie nie mam pomysłu na ten tekst. Może Ty coś podpowiesz? Quote
Romka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Napisałabym,ze siedzi juz tak długo,ze dom jej się nalezy i że jej jedyne radości to nasze wizyty w schronisku a ona sama jest cudownym radosnym psem i pokazałbym jak była przerazona a jak nie jest i jak zmienił się jej wyraz oczu. Quote
mamanabank Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Nina - smutna suczka do adopcji Nina jest suczką zdrową, łagodną i pełną życia. Los nie oszczędził jej smutnych chwil. Została przywieziona do schroniska jak niepotrzebny przedmiot dawno, dawno temu. Od blisko 7 lat siedzi w schroniskowym boksie i z utęsknieniem czeka na człowieka, który podaruje jej odrobinę bliskości i kontakt ze światem na zewnątrz. Nina ma 11 lat, choć na tyle nie wygląda, blisko połowę swojego życia spędziła za kratami. Z wyglądu przypomina miniaturowego owczarka niemieckiego. Wypuszczona z boksu cieszy się każdą kępką trawy, każdym nowym zapachem. Jest na tyle silna, że u boku swojego Pana chętnie będzie chodziła na dalekie spacery, będzie wierną towarzyszką na dobre i na złe. Nina jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Czeka na dom. Kontakt....................... Quote
Paula03 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Tekst jest super! Bardzo mi się podoba! Quote
Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 To kto ogłasza Ninkę bo pamiętam,ze ktoś deklarował,ze ogłosi... Quote
Paula03 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ja deklarowałam ;) I w tygodniu postaram się zacząć ją ogłaszać :) Quote
Romka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Paula dziekuję,bardzo szkoda mi tej psiny... Quote
Recommended Posts